- Konu Sahibi gizliozne3
-
Cok normal geri alman kiloyu.cunku saglikli vermek lazim.planli ve progrmli sekilde saglikli verirsin bir diyetisyenle..kilo isi zamana yaymak lazim.acele etmeden bence
bence sana öyle gelmiştir . sonuçta geri almışsın kiloları. ama tavsiyem bir dişyetisyenle görüş
kaslardan vermiş kiloyu,o da yüzünün dolgunluğunu götürmüş.
Bünyeni tebrik ederim. 5 günde vü5 kilo versem hiç azmetmem gerekmez geri almak için. Benim vücut 2 günde alır onu geri. Canım kas kaybetmişsindir. Protein oranı yeterli bir şekilde sağlıklı bir beslenme programı uygula eskiye dönersin.
Cok normal geri alman kiloyu.cunku saglikli vermek lazim.planli ve progrmli sekilde saglikli verirsin bir diyetisyenle..kilo isi zamana yaymak lazim.acele etmeden bence
merhaba kizlar ben diyetisyen destegi ile 1.5 ayda yaklasik 6 kg verdim.cok zorlanirim sandim ancak oyle olmadi kisiye ozel bir program uygulayin ve uzulerek soyluyorum ben diyet isini evde yapamadim kendi basima.profesyonel destek sart.sevgiler
Protein ağırlıklı yani et, balık, tavuk ve süt ürünleri ağırlıklı canım
protein kaybetmişsiniz.
bir diyetisyenle görüşürseniz size bir diyet önerir bunun için.
ama ne cesaret Allah korusun ya vücudunuz olmadık bit tepki gösterse bu duruma
karaciğer, böbrek vs ya işlevleri bozulsaydı.
sağlık üzerine iddiaya girilir mi?
tv de ünlü bi doktor var o da geçen diyordu ki ;
kimisi yemekten herşeyden keser kilo verir ama yüzü çöker , göz altları kararır , gözünün feri gider dediğimiz şey olur, çünki bilinçsiz verildiğinde vücuda zararı vardır
ama bilinçli herşeyi yiyerek zayıflandığında yüzden yada koldan vs öyle rahatsız edecek şekilde kilo kaybı yada görüntü bozukluğu olmaz , gayet dinç ve sağlıklı kilo verilebilir diyordu , yanında da iki hastası vardı 30 kilo verdirmiş ve yüzleri hiç değişmemişti , besinlerden alınan vitamin eksikliğinden çöküntü oluyormuş vücutta canim, aniden yemeyi bırakınca vücut güçsüz kalıyormuş.
yazmamda sakınca varmı bilmiyorum ama gürkan kubilaymış dr un adı , sayfasından bakabilirsin ,
Çok merak ettim nasıl verdin beş günde beş kiloyu ? Çok sağlıksız kilo verince yüz çökmüş haliyle.. Ama sonra 6 kilo almışsınız. Geceleri süt içebilirsiniz...
İlk sayfada yazdım nasıl verdiğimi ama lütfen siz aynı hataya düşmeyinSüt içmeyi deneyeceğim çok teşekkür ederim ama en çok kafama takılan verdiğim kiloları aldığım halde neden yüzüm eskisi gibi olmuyor
İnanın hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama botoks etkisi yaratan maskeler var.. Bi onları deneyin isterseniz. Yada en iyisi bi doktordan yada uzmandan yardım almalısınız. Tekrar bi sorun yaşamamanız adına
Çok teşekkürler inşallah da gelmez başınıza böyle bir şey insanın neşesi gidiyor eski fotoğraflara baktığında
Neden sağlığınızla ilgili bi iddaya girdiniz ne kazandınız bu iddada çok merak ettimSporda yapmamışsınız. Bence bu kadar üzülmeyin çünkü üzüntüde etkiler yüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?