İnadına inadina

Biber gazi bulundurmak suç malesef yoksa bende alıcam ama
Ben taşıyorum yinede yanımda, küçücük birşey.
Birinin bana saldırması durumunda suç olması beni hiç ilgilendirmiyor. Internet'ten alıyorum yılda bir yeniliyorum. Otoparka girdiğimde, çantamdan cebime atarım, arabaya binene kadar.

belki yanlış anladınız ya. hak veriyorum aslında bu millet yüzünden buluttan nem kapar olduk.

yalnız iki tane çakı almak saçma olmuş. kullanabilecek misiniz sanki? kullanamadıktans onra isterseniz elektrikli testere ile gezin. onu çıkardığınız anda karşınızdaki sizin elinizden alırsa ne olur? onu silahlı yapmış olursunuz. hadi diyelim kullandınız nefsi müdafa filan demezler valla siz suçlu olursunuz.

amann dikkatli olun pislik dolu hertaraf

Bu ulkede tecavuz eden 24 yilla yargilanir, tecavuzcusunu öldüren muebbetle. Ne cakısından bahsediyosun? Once adam ceksin tenhaya isini gorsun, sonra git şikayet et. Bogazina bicak tutsa bile bagirmak zorundasin bu arada. Bagirmazsan sende tecavuzu desteklemis olursun. Hele gece, hava karardiginda disari cikmissan haketmissindir. Ne isin vardi disarda?

Bir arkadas daha yazmis yukarida, cidden buluttan nem kapar olduk ya.

sapık dolu ortalık gündüz gece dınlemıyorlar, hele geceyse artık zor . iyi yapmışsın çakı ama çeksen yıne sen suclu olurdun ne iş ya. taşımak da suç bıldıgım kadarıyla.

Valla kızlar ne olursa olsun. baslıktanda anlasıldığı gibi. inadına inadına aynı yerden gidicem. ya o beni desicek ya ben onu.Sinirlerim bozuldu bu ne yaa.

Hıı birde cok güldüm. bi arkadas ''bayagı buyuk dert''gibi bisey yazmış. Kadın kadına bu sekil bisey soylerse... Yani ben onun sifatına t...üm.

Baktim baktim durdum annen ne demis diye.
Soylemiyonki.
Ben gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…