Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle oluyor zaten. Hesaplaşmak içşn görüştüğümde her ne derse oraya bağladım. Şu bi kaç gün içinde bile tükendim kaldı ki devam etsem kafayı yerim. Unutmayacağımı biliyorum zaten.7 seneye yazık etmiş. size de geçmiş olsun.
belki ayrılır belki ayrılmazsınız ama yaşadığınızı asla unutmazsınız.
her tartışmayı oraya bağlayarak sürdürürsünüz, en güzel anlarınızda aklınıza yaptığı gelir. size aşkını anlatırken bile inanmaz yaptığını aklınızdan çıkarmazsınız. hiçbirşey eskisi gibi olmaz.
kendinizi yavaş yavaş tüketirsiniz. öfkeniz zamanla azalmaz büyür ve asla unutmazsınız.
Getirmek içşn elimden geleni yapıyorum. Yumuşamamak içşn çok dua ediyorum. Yani gerçekten anlamlandıramıyorum. Hiç öyle birşey yapacak biri değildiIlk fırsatta aldatmasi mi gerekirdi ilgilenemedin diye oha yani kesinlikle ve kesinlikle affetme ileridr bunun hamileligi var dogumu var bebegi var o zamanda mi aldatacak ki eminim o zamanda yeltenir boyle tipler arkana bile bakmadan uzaklas bir adin atmissin devamini getir
Değil mi,? Aynı şeyi ben yapsam adım bilmem ne olurdu. Kendisi yapınca hata oldu. Bence o da affedemezdi. Bir an bile düşünseydi dururdu zaten. Ya da ben görmeden hemen kendi gelip söyleyebilirdi pişman oldum diyePeki ayni seyi sen yapsaydin, yani sen aldatsaydin ve cok pismanim deseydin, o affeder miydi???? Pisman olsa ne olmasa ne. Yapmadan once dusunecekti. Bosuna dememisler dün yedigin hurmular, bugun g..tunu tırmalar.
Çok sevmiyorum eskisi gibi değilim. Daha önce başka sorunlarımız da olmuştu. Ama bu katlanılamaz birşey gerçekten.Bi kere yapan devamınıda getiriyo hele evliyken olursa daha cok yikiliyosun kendini yipratma bence ama yinede cok seviyosan sen bilirsin..
Çok sağolun gerçekten zor bir durum. Midem almıyor, aklım da almıyor. Eğer devam etsem çok mutsuz olacağım biliyorum. Zaten edemem de.canım öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarına 7 yıllık bir ilişki ve çok zor bir durum. bu olay evli insanların bile boşanma nedeni olurken onunla nasıl bir gelecek kuracaksın diyelim ki erkek arkadaşın bir gaflete düştü tövbe etti aynı hatayı sen yapsaydın o ne yapardı peki ... ama şöyle birşeyde var aldatmış bir erkekle evlenilmez diye bişey yok uzmanlar en iyi erkek pişman olmuş erkektir derler ya burda karar senin cnm bazı insanlar aman erkek değilmi deyip önemsemezken ( çevremde çok var) bazılarıda silebiliyorlar.Allah yardımcın olsun.
Elbette ki herkes hata yapabilir. Eğer yaptığı an belki gelip anlatsaydı çok küçük bir ihtimal de olsa şans vermeyi düşünürdüm, gerçekten pişman olduğunu görseydim. Ama o hiçbişey olmamış gibi davrandı ya o oynamasını,vicdansızlığını kaldıramamKendine gore haklisin elbette ama unutma herkes hata yapabilir.bunca senen geçmiş, bu kadar emek vermişsiniz birbirinize..bi kalemde silip atma derim.. Ayrılıp onu unutmak için harcayacağin sürede, belkide bu yaptığını unutacaksin..yeni birini tanımak,sevmek..alişmak.. O kadar kolay değil..kaç yasindasin, ne kadar seviyorsun bu insanı..tabi onlara da bağlı..sevdiğin kadar affedersin çünkü ..
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah unuturum bir an önce. Ben onu hiçbir zaman bu şeyler için yargılamadım. Karakterime aykırı. Tek beklediğim dürüstlük ve sadakatti. Maalesef onlar da kaybolunca insanın eli ayağı dolaşıyor. Napalım kısmet. Allah büyükÖnceki konunuzu okudum erkek arkadasınız yas 25 hala üniversite bitirmemiş sorumsuz birisi. Siz kariyer basamaklarına cıkarken hala okulunu bitirememiş üstelik de her an ilgisizlikten sizi aldatacak potansiyelde! Yol vermeniz çok iyi olmuş, etrafınızda size denk olan kibar erkekler vardır, inşallah kısa zamanda unutursunuz yaşadıklarınızı.
Bence de çok şanslıyım. İyiki o gün geldi,iyiki ödevimi onun bilgisayarında yaptım. Allahın sevdiği kuluymuşum. Teşekkürler, inşallahÇoğu ınsanın yaşadıgı ama ruhunun bile duymadığı bir durumu Allah senın karşına çıkarmış. demek iyi kalpli bir insansın. bence her şeyi oluruna bırak. sıkma kendıni.
su akar yatagını bulur.
İçim ne yaparsa yapsın rahatlamaz ki. Ama doğru belki daha çok üzülürdüm hiçbişey olmamış gibi davransa. Allah sizin de yardımcınız olsunSeninki en azından yalvariyor insanın içi rahatliyor benimki hiç aramadi bile işi gücü yok hıc bişeyi yok sadece egosu var affetmememk en iyisi tabi haftalar geçince anlarsınız önce bir içiniz yansin
Fazlasıyla mide bulandırıcı. Hiçbir yaptığı eski günlerimi düşüncelerimi getirmeyecek. Bunu bilmek çok acıKapında yatması güzelmiş hani.Ağlamış erkek haliyle.Pişmanmış..
Ama ikinize birden mavi boncuk evet mide bulandırıcı.
Etmeyi düşünmüyorum zaten,edemem de. İçim almıyor. Doğru diyorsunuzBiz kadınlar affederiz, erkek yapar.
Biz ağlarız, erkek af diler-ağlar. Affederiz sonra erkek yine yapar.
Yani bu kısır döngüden çıkmak ya da kalmak senin elinde.
İlişkiye devam ettiğinde bütün güvenin sıfırlandığı için huzur da bulamayacaksın.
Ona da değinecektim ama konu uzayacak diye değinmedim. O konuyu konuşup hallettik, ıspatladı da birşeyleri hak verdim. O da defalarca özür diledi. Ondan sonraki süreçteki ilgisi annemi bile şaşırttı. Bu kadsr sahiplenici değildi çünkü. O zaman posta koydum görüştüğümde ve çok mesafeliydim. Ama kökten kesmem gerekirmiş haklısınızÇok geçmiş olsun canım öncelikle,ama bize burda çok ilgiliydi demene gerek yok bir önceki konunu biliyorum seni yanına gittiğin şehirde buz gibi karşılamış o önden yürümüş sen arkadan çok kötü davranmış yani bence belli ediyomuş o zamandan posta koymalıydın
Daha önce de boşluklar olmuştu. O zamanda mı sardı diye düşünmeden edemiyorumHer an yanında ilgili olamazsın her boşlukta başkasına mı saracak...