• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanamadım,aldatılmışım...

7 yıllık iliski...Senin islerini ve yoğunluğunu maske yapıp farklı macera aramıs kendine saçma bir bahane baska birsey değil.Neyin gafleti ayrıca böyle aptalca bir gerekçe mi olur bari bir halt yiyorsun adam gibi basında dur.Bitir arkadasım iliskini sevginin bosluğu da gafleti de olmaz uzun yılların gitmis ama bu aklından çıkmayacak bilesin.Affetme derim.
Aklımdan çıkması mümkün değil. Affetmeyeceğim zaten. Sadece bir an önce içim soğusun istiyorum.

Bir anlık gaflet 7 gün sürmez, kimsede yediği naneyi anlatmak istemez. Geçsin ben sana anlatçaktım gününü bekledim ayaklarını. Affedeceksen burnunu iyice sürttür seni tamamiyle kaybettiğine inansın öyle bir ders olsun ki kadın görünce kaçsın. Yoksa işin zor...
Hiç oyun peşinde koşacak halim yok. Kendi içselleştirmeli bunu. Ama Allah büyük
Hakkıma girdi. Elbette birinin canını yakanın canının yanacağı gün de gelir

Csnın sen hamile olacaksın kilo alacaksın miğden bulanacsk ilgilenemeyeceksin bebeğin olacak yeri gelecek emzirirken uyuya kalacaksın ilgilenemeyeceksin o zamanda mi aldatıp pişman olacak boşver Allah helal sut emmiş eş versin sana
Amin Allah razı olsun. İnşallah. şer gibi görünende hayır vardır işte. Elbette vardır bir hikmeti, şuan üzülüyorum ama

Ihanet affedilebilir bir sey degildir ki, bir sans daha vermek, aldatması iicn bir sans daha vermek olur şu durumda.

Amin Allah razı olsun. İnşallah. şer gibi görünende hayır vardır işte. Elbette vardır bir hikmeti, şuan üzülüyorum ama
Üzülme degmezmis bak zamanında kurtuldun ya ileride farketseydin ..
Bu erkekler bazen çok acımasız olabiliyor 7 yıllık bir ilişkiye macera için kiyilir mı :( Gelip sana soyleyebilirdi ilgisizsin diye ama..İyi ki kurtulmussun çok amatörce yalan söylemiş ayrıca..Geçmiş olsun sana canım :(

Cnm üzgünüm ama burda bitirmen gerekiyor:KK43: yoksa yine aynısını yaşatır , inan aldatmayan erkek de var, umarım karşına çıkar, ama bu kişi o kişi diil:KK43:
İnşallah çıkar. Uzun bir süre kimseye güvenebileceğimi sanmıyorum, kimseyi istemiyorum da zaten. Teşekkür ederim

Bırakın doya doya acınızı yaşayın bastırmayın 7 yılınıza üzülmeyin elbette güzel günleriniz olmuştur, onun yaptıklarını sindirmeniz zor olacaktır ama zamanla bir bakmışsınız hafiflemiş bir şey kalmamış içinizde. Ve bunun suçunu üstlenmeyin. Aman ben ilgilenmedim ondan oldu bla bla demeyin. Herkes kişiliğinin sonucu davranışlarda bulunur.
Affetseydiniz paranoya yapacaktınız bu da kangren olan parmağınızın tüm vücudunuza yayılmasına sebep olacaktı. Kestiniz o parmağı attınız ve bitti.
Acınıza biraz zaman tanıdıktan sonra sizi mutlu edecek şeylerle ilgilenin. Bol bol yürüyün ve uzun ilişkiden sonraki rahatlığı doyasıya yaşayın.
Umarım en kısa zamanda atlatırsınız.

Oyle sey mi olur.. Hayat hep gulluk gulistanlik degil. Her kotu aninda bunu mu yapacak yani. Yok yok bence hicbi mantikli aciklamasibyok. Affetme asla.. Hatta senin o kotu oldugun onunla ilgilenemedign zamanlarda daha cok aldatmamasi lazim. Vicdanen daha huzursuz olmasi lazim normal zamanlara gore...
Bana yetmediğini hissediyormuş. sebebinin onunla ilgili olmadığını bile bile insan neden üstüne alınır ki. Sen yetmesen seninle 7 senemi neden harcayayım. Bahane herkeste bulunur. Ne diyeyim yaşamam gerekliymiş

Üzülme degmezmis bak zamanında kurtuldun ya ileride farketseydin ..
Bu erkekler bazen çok acımasız olabiliyor 7 yıllık bir ilişkiye macera için kiyilir mı :KK43: Gelip sana soyleyebilirdi ilgisizsin diye ama..İyi ki kurtulmussun çok amatörce yalan söylemiş ayrıca..Geçmiş olsun sana canım :KK43:
Açık açık diyebilirdi. Bazen insanın çakraları kapalı oluyor. Ne olursa olsun hiçbir gerekçe bunu haklı çıkartmaz. Ayrılsaydı ne yapmak istiyorsa yapsaydı. Şimdi de bana diyor. Yazık etmeyelim yıllarımıza diye. Sanki ben yazık ettim. O zaman düşünecekti. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle çok acımasızca

Bırakın doya doya acınızı yaşayın bastırmayın 7 yılınıza üzülmeyin elbette güzel günleriniz olmuştur, onun yaptıklarını sindirmeniz zor olacaktır ama zamanla bir bakmışsınız hafiflemiş bir şey kalmamış içinizde. Ve bunun suçunu üstlenmeyin. Aman ben ilgilenmedim ondan oldu bla bla demeyin. Herkes kişiliğinin sonucu davranışlarda bulunur.
Affetseydiniz paranoya yapacaktınız bu da kangren olan parmağınızın tüm vücudunuza yayılmasına sebep olacaktı. Kestiniz o parmağı attınız ve bitti.
Acınıza biraz zaman tanıdıktan sonra sizi mutlu edecek şeylerle ilgilenin. Bol bol yürüyün ve uzun ilişkiden sonraki rahatlığı doyasıya yaşayın.
Umarım en kısa zamanda atlatırsınız.
Kendimi suçlamıyorum, suçlamam da. Açık açık deseydi, yapmasaydım bile kimse bunu hak etmez. ayrılabilirdi. Şimdi bile sürekli kafamda kuruyorum. Affetsem her hareketi gözüme batacak, herşeye mana yükleyeceğim. İnşallah en kısa zamanda atlatabilirim. Teşekkürler

Açık açık diyebilirdi. Bazen insanın çakraları kapalı oluyor. Ne olursa olsun hiçbir gerekçe bunu haklı çıkartmaz. Ayrılsaydı ne yapmak istiyorsa yapsaydı. Şimdi de bana diyor. Yazık etmeyelim yıllarımıza diye. Sanki ben yazık ettim. O zaman düşünecekti. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle çok acımasızca
Sen en doğrusunu yapmışsın tebrik ediyorum seni çok guclusun lütfen hep böyle kal bütün kadınlar senin gibi olsak ağlayan kalmaz..
Eğer yılların onun için önemi olsaydı iki üç günlük macera için size kiymazdi ..

arkadaş kadınların nefsi yok mu bizler duygularını daha derin boşluğa düşme konusunda daha eğilimli cinsleriz.nedir bu ben ettim sen etme affet ayakları.onurlu karakterli olan insan sevgisine bir ömür sahip çıkar ve yanlışlara düşmez.aldatmanın affı yok telafisi de

Sen en doğrusunu yapmışsın tebrik ediyorum seni çok guclusun lütfen hep böyle kal bütün kadınlar senin gibi olsak ağlayan kalmaz..
Eğer yılların onun için önemi olsaydı iki üç günlük macera için size kiymazdi ..
Teşekkür ederim güçlü bir kadın değilim aslında. Ama dik durmak zorundayım. Bu kaldırılacak birşey değil. Evet birazcık acısaydı bana bir maceraya atmazdı kendini.

Kendimi suçlamıyorum, suçlamam da. Açık açık deseydi, yapmasaydım bile kimse bunu hak etmez. ayrılabilirdi. Şimdi bile sürekli kafamda kuruyorum. Affetsem her hareketi gözüme batacak, herşeye mana yükleyeceğim. İnşallah en kısa zamanda atlatabilirim. Teşekkürler
Rica ederim gayet de atlatacaksınız çok güçlü birisiniz, 7 yıllık ilişki ve sadece flörtöz mesajlar yüzünden terk ettiniz. Bunu çok az sayıda bir kadın yapar, tebrik ediyorum.

arkadaş kadınların nefsi yok mu bizler duygularını daha derin boşluğa düşme konusunda daha eğilimli cinsleriz.nedir bu ben ettim sen etme affet ayakları.onurlu karakterli olan insan sevgisine bir ömür sahip çıkar ve yanlışlara düşmez.aldatmanın affı yok telafisi de
Bence de. Dediğiniz çok doğru. Biz nefsi olarak olmasa bile duygusal tatmin açısından hataya düşmeye daha eğilimliyiz. Ne affı var ne telafisi

Bence de. Dediğiniz çok doğru. Biz nefsi olarak olmasa bile duygusal tatmin açısından hataya düşmeye daha eğilimliyiz. Ne affı var ne telafisi
ben çok takdir ettim şahsen olay karşısındaki duruşunuzu :KK52:

Back
X