Inanamıyorum hala kurana el bastı üstelik:(

esos_

ÖMRÜMÜN SAHİBİİİ
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
356
12
48
İstanbul
Arkadaşlar birinden alacağım vardı vermemekte israrlı.alacagım 3 bin ve hesabı kitabı tutulmuş bir iş.ve israrla 1.500 tl olduğunu söylüyor ve hakkımın üzerine yatıyorkuran getirdim ve işimin miktarının bu olduğunu söyledim ben allahın üzerine yemin ederek kur'an a el bastım.oda herşeyi bildiği halde hala kendisinin haklı olduğunu söyleyerek kurana el bastı ve şuan şoklardayım böyle bi insan olabilirmi,zaten kur'an a basınca o kişinin parasındanda hayır gelemiyeceğini soylerek hakkımı helal etmedim.allah aşkın abu nasıl bişedir müslüman bir insan bunu nasıl yaptı benim haklı olduğumu bildiği halde nasıl bastı elini kur'an a hala şoktayımmm.allahım sen bizi bu gibi insanlarla karşılaştırma yarabbimsadece içimi dökmek istedim teşekkürler

Kurana el basmak felan bu kadar basit bir şey değil bu kadar basit olaylara alet edilecek bir şey hiç değil.
İnsanlar her şeye yalan yanlış yemin eder olmuş.Artık yeminlere güvenilmiyor.

Karşınızda ki insan acaba yanlış biliyor alabilir mi elinizde bu miktarla ilgili bir belge varmı

hayır kendiside haklı olduğumu biliyor.belge var evet ama onunda yalan oldugunu idda ediyor maalesef

canım sıkıntını anlıyorum ama bizim dinimizde böyle Kur'an'a el basmak,Allah'ın uzerıne yemin filan etmek yoktur...

Elınde belge varsa ver mahkemeye catır catır al paranı acıma kımseye...

şahsen ben böyle şeyleri çok dini değil de çocukça bulurum. küçüktük mahallede oynarken birbirimize derdik kurana el bas doğru söylüyosan diye
demek ki o adamda buna inanmıyor kendi çıkarı için bunu yapmış olabilir. alacak işleri ülkemizde genellikle mahkemelerde halledilir kurana el basarak değil. eğer elinizde belgeler varsa mahkemeye başvurup paranızı alın.

ohoooooo seninki gene 3000 tl, millet banka hortumluyo,jet fadılı görmüyomusun şimdilerde sarıkla cüppeyle geziyo

Elınde belge varsa ver mahkemeye catır catır al paranı acıma kımseye...

belge hariç karşılığında elimde malzemeleri var ve parasını vermeyene kadar vermiyorum.bu yüzdende mahkemeyle uğraşmak istemiyorum.hakikaten kimseye acımamak gerekmiş...

İsterseniz alacağınız 100 bin lira olsun Kur'an ı olaya karıştırmanız yakışıksız olmuş..

Hayırlı paraysa gelir elbet.

Ayrıca belki o kişi yarısını ödedi,yahut öyle sanıyor.

Ortada kötü niyet de olmayabilir o kişi için.

Sizin Kur'an a el bastırmanız onun kulluk hakkını almanıza sebebiyet vermiş de olabilir.

Bana yaptığınız yanlış gibi geldi.

ohoooooo seninki gene 3000 tl, millet banka hortumluyo,jet fadılı görmüyomusun şimdilerde sarıkla cüppeyle geziyo

Allah adıyla hala adam kandırıyor ya şu memlekette pessss , rezil herif.

Konu sahibi arkadaşım belgenle adli işlem yapabiliyorsan yap, yapamıyorsan Allaha havale et.
Zaten o paranın ona hayrı olmaz.

Son düzenleme:
Üzücü bir durum gerçekten Allah ıslah etsin böyle insanları ar namus şeref haysiyet yoksunu bunları geç kul hakkı ya

Allah adıyla hala adam kandırıyor ya şu memlekette pessss , rezil herif.

Konu sahibi arkadaşım belgenle adli işlem yapabiliyorsan yap, yapamıyorsan Allaha havale et.
Zaten o paranın ona hayrı olmaz.

evet arkadaşım.allaha halave ettim zaten.sağolun.

benim KV de yalan oldugundan %100 emin oldugum bir konu için getir kurana el basayım demişti.

Allaha inancı tam olmayan biri kurana el bassa ne olur.Bekliyorum bir gün Kuran da ona basacak

valla yalan oldugunu bıle bıle kurana el bastıysa ıflah olmaz artık ama dehsete dustum bu kadar mı gozu kara 1 500 tl ıcın

Aynısı babamın başına gelmişti.
Tek farkla.
Adam Kuran'a yalan yere el basınca bayılıp düşmüştü.

Allah 'ın sopası yok ama bulur belasını merak etme.

Niye şaşırdınız ki bu kadar?

İnsanlar Kuranı kullanarak ülke sömürüp vatan hortumluyor.

Geçmiş olsun.

merhaba yeni üyeyim gezerken yazdıklarınız ilgimi çekti bir müslüman zaten aldıgı parayı borcunu bilir inkar ediyorrsa zaten dini yönden çok zayıf bir kişilik böyle birinin kuranı kerim gibi bir hazinenin degerini kıymetini nerden bilsinki onun gibiler için kurana el basmak karşısındakini kandırmak amaçlı ama bilmedigi mevlayı kandıramayacagı

Bir çok insan, inancsizdır.Kurana basmak onlar icin hiç bir anlamı olmaya bilir.Yada, basar sonra tövbe ederim demiştir, demekki bu kadar basit:)Õyle insanları aptal duruma düşüren insanlardan ve dinini kötü emellerine kullanmaya calişşan insanlardan hiç hoşlanmam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…