Kurana el basmak felan bu kadar basit bir şey değil bu kadar basit olaylara alet edilecek bir şey hiç değil.
İnsanlar her şeye yalan yanlış yemin eder olmuş.Artık yeminlere güvenilmiyor.
Karşınızda ki insan acaba yanlış biliyor alabilir mi elinizde bu miktarla ilgili bir belge varmı
hayır kendiside haklı olduğumu biliyor.belge var evet ama onunda yalan oldugunu idda ediyor maalesef
Elınde belge varsa ver mahkemeye catır catır al paranı acıma kımseye...
ohoooooo seninki gene 3000 tl, millet banka hortumluyo,jet fadılı görmüyomusun şimdilerde sarıkla cüppeyle geziyo
Allah adıyla hala adam kandırıyor ya şu memlekette pessss , rezil herif.
Konu sahibi arkadaşım belgenle adli işlem yapabiliyorsan yap, yapamıyorsan Allaha havale et.
Zaten o paranın ona hayrı olmaz.
Arkadaşlar birinden alacağım vardı vermemekte israrlı.alacagım 3 bin ve hesabı kitabı tutulmuş bir iş.ve israrla 1.500 tl olduğunu söylüyor ve hakkımın üzerine yatıyorkuran getirdim ve işimin miktarının bu olduğunu söyledim ben allahın üzerine yemin ederek kur'an a el bastım.oda herşeyi bildiği halde hala kendisinin haklı olduğunu söyleyerek kurana el bastı ve şuan şoklardayım böyle bi insan olabilirmi,zaten kur'an a basınca o kişinin parasındanda hayır gelemiyeceğini soylerek hakkımı helal etmedim.allah aşkın abu nasıl bişedir müslüman bir insan bunu nasıl yaptı benim haklı olduğumu bildiği halde nasıl bastı elini kur'an a hala şoktayımmm.allahım sen bizi bu gibi insanlarla karşılaştırma yarabbim sadece içimi dökmek istedim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?