Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım olucak pes etme allah yardımcınız olsun.
sağol canım aminnnn
kaan aydos erkek faktörü konusunda deneyimli bi doktor ankarada üniversitede görev yapıyor umarım sizede faydası olur bence tavsiye ederim sizi gerçekten çok iyi anlıyorum günlerce akıttığımız gözyaşlarımızı dualarımız yüce mevlam sonunda mutluluk gözyaşı olarak geri vericek ve veriyor...
sağol canım bizi bizler anlıyoruz zaten evlat hasretinin :)
zuhale ..tebrikler canım...ayyy okuyunca yazını nasıl sevindim anlatamamm.....Allah sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin....
bugün dr.a gittinmi?![]()
benim problemlerimede yardımcı olurmu acaba,sadece erkek içinmi?.çünkü eşimde o kadar ciddi bir problem çıkmadı..asıl sıkıntı bende![]()
Hayırlı olsun Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün.
Bence hastalıklara bukadar takılı kalma tamam tedavi aranmalı ama bu yaşamına engel olmasın bak gör çok mutlu yaşicaksınız.
hayırlı olsun canım sag salım kucagınız alın ınsallah
sız nasıl tedavı gordnz kaan hocada ahangı ılacı kullanarak ayrıca sperm sayısında dusukluk varmıydı
amin sağol canım daha önce yazmıştım ama bizde morfoloji sorunu vardı sayıları normaldi yapısı bozuktu. kaan aydosa ilk gittiğimizde tahlillerimize baktı ilaç verip heray tahlil isteyeceğini söyledi ilk ay endol, trental verdi kullandı 2. ve 3. ay klomen kullandı 3. ay sonunda ilerleme görüp muayenesine çağırdı proxeed plus başlattı klomenle birlikte. bundan sonra tahlil yapmayın ilaca devam dedi sonrada hamilelik haberini aldık.
sizde problem neydi?
rabbm saglıklan kucagına almayı nasp etsın canm benm
bzde sorun suılk testte 170 bın 2. testte 2 mılyon cıktı
1 tup denemem var basarısız
kaan beylen bzde gorustuk
ılk ay bzde endollen trental 2,3,4,5. ay yarım klomen ama ılerleme olmayınca bıraktık
genetık dedı burdakı doktorlar
paranız oldukca tup deneyın dıola
hormonlar gusel
sperm yok
duanı eksık etme((((((((
amin. Hayırlısı canım dualarım sizinle.
kalp sesini duysam rahatlıcam derken olmadı dün ve bugün doktordaydım dün biraz kanamam oldu ultrasonda 5+5 haftalık olduğumu keseyi gördüğünü ama meleğimi göremediğini söylediler 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole ama %90 boşmuş %10 ihtimalde geç döllenmiş olabilir dedi ama ümidim yok çünkü benim normalde zaten sata göre 8haftalık olmam gerekiyordu uymuyor oda. internetten araştırdım morfoloji böyle yaparmış 8 yıldır morfoloji yüzünden çocuk sahibi olamıyorduk şimdide olanda yok oluyor.......
canım bak tek doktora güvenip yanlış birşey yapma tamam mı seni umutlandırmak istemem ama senin drumunda olup sonrası yüzü gülenler var hastanede bunlar konuşuluyordu sakın doktor kürtaj felan derse bekle başka doktorada git şu anda elim uyuştu inan yta
sağol canım ama iki doktora gittim şimdi ayın 18 bekliyoruz bakalım ama kendimi saldım bişeyde hissetmiyorum allah yardımcımız olsun hayırlısı diyorum artık