canım benim gerçekten üzücü bi durum bende anlayamıyorum heps,de aynı yalanı söylyorlar biz aşktan görmüyoruz bişiyleri yada işte ne bileyim konduramıyoruz yapamaz diyoruz çünkü çok seviyoruz . hem kız kankide neymiş yahu bide oda öyle bi kızsa eğer ilk orda var bi hata bide üstüne kuzenleri çok seven veya gerckten ciddi düşünüp senn kırılabileceğini düşüen bi erkek asla ama asla görüşmez egerki zaten görüşüyorsa senn onu bırakabileceğini ya düşünmüyordur yada korkmuyordur bazı erkekler var nere gitseler aç kalmaz bu yüzden asla bi kaybetme korkusu yaşamıyorlar ben çok nefret ediyorum

başımdan da sennkine benzer olay geçti kızları çıkardım hayatından tabi illa yakaladım yalanrı sonra çıkardım neden doğruyu söylmiosun diyorum yok ben çok kıskanç biriymişim yok ben hemn bağrıp çağırıp kızıyormuş oda ben kızarım kötü olur iice sonuç die korkuyormuş ta neymişte aynı şeyler valla sendekoy tavrını de işte onları sen hayatından çıkaramıyorsan eğer ben çıkarım sizin hayatınızdan de belki sen çok üzülceksin ama sensiz yapamıcağını biliosa görşmez bidaha ama onlardan vazgeçemiyorsa sen bunu yaparak dğru bi karar verirsin ilk başlarda üzülğrsün belki ama zamanı geldiğin de hiç pişman omazsın arkadaşım

kimseyide seni üzmesine izin verme