İnanamıyorum o kızları bana tercih etti lütfen yardım

Aralarındaki ilişki, konuşmalar seviye yerlede resmen iğrenç bir hal almış kusura bakmayın sevgiliniz de bu seviyede biri kuzeniyle böyle seviesiz konuşmalar yapabilme kapasitesine sahip yoksa ciddi bir erkek olsa kimse ona böyle laflar söyleyemez alırlardı ağızlarının payını otururlardı. Bence ilişkinizi tekrardan gözden geçir uzunca sakin kafayla bir düşün.

Öncelikle hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar. Evet şuan aptal gibi gidicem yanına ama son bir defa bakalım yüzüme de söylesin aynı şeyleri diye. Ama dün mesaj atcağımı sanarak gelme yalan söylemicem atmam dedi gene.

Attığı mesajları gördüm diyorsun canım bunun sebepsiz kıskançlık denecek tarafı kalmış mı sence? Bana erkek arkadaşın biraz kaypaklık yapıyor gibi geldi. Seni gerçekten seviyorsa buna göre davranır seni bu konularla rahatsız etmezdi diye düşünüyorum. Kopmak istemiyor o ortamlardan bence. Senden de tam olarak vazgeçemiyor şu an için işi sürüncemede bırakıyor sanırım:41::41:

Evet doğru bir laf ettiniz o ortamdan kopmak istemiyor çünkü memlekete gittiğinde sürekli içiçeler birbirlerindeler ve annesi de sürekli kimseyle konuşmuyosun bu kız seni yönetiyo dediyse artık patlamıştır belki. Ama benden de vazgeçemiyor. Geçen bana dedi ki çok uzattın halbuki onlar seni öğrendiklerinde ne kadar çok sevinmişlerdi dedi. Yani aslında eskiden kendi içinde mutlu ve samimi sıcak bi ailesi var ve ben bozdum herşeyi. Çok sinir ya

Bir de 4 senedir konuşmuyor ben biliyorum ama bu mevzular oraya gidince oluyor. Çünkü sürekli geliyolar. Ne kadar tavır koyabilir ki başında da annesi. Ama ben olsam gene de bulurdum bi yolunu! Annene anlatalım diyorum anlatmıyor napcam doğruları nasıl görecek? Ben sevgilisiysem o da annesi ondan da etkileniyor ve çok düşkün annesine.

Bu arada yanına gitmemin nedeni yakın zamanda yıldönümümüz ve 1 sene ayrı kalsam koymaz ama yıldönümünü tek geçiremem diye gidiyorum ve en yakın arkadaşım da orda. Bana güç versin diye.

canım benim gerçekten üzücü bi durum bende anlayamıyorum heps,de aynı yalanı söylyorlar biz aşktan görmüyoruz bişiyleri yada işte ne bileyim konduramıyoruz yapamaz diyoruz çünkü çok seviyoruz . hem kız kankide neymiş yahu bide oda öyle bi kızsa eğer ilk orda var bi hata bide üstüne kuzenleri çok seven veya gerckten ciddi düşünüp senn kırılabileceğini düşüen bi erkek asla ama asla görüşmez egerki zaten görüşüyorsa senn onu bırakabileceğini ya düşünmüyordur yada korkmuyordur bazı erkekler var nere gitseler aç kalmaz bu yüzden asla bi kaybetme korkusu yaşamıyorlar ben çok nefret ediyorum:47: başımdan da sennkine benzer olay geçti kızları çıkardım hayatından tabi illa yakaladım yalanrı sonra çıkardım neden doğruyu söylmiosun diyorum yok ben çok kıskanç biriymişim yok ben hemn bağrıp çağırıp kızıyormuş oda ben kızarım kötü olur iice sonuç die korkuyormuş ta neymişte aynı şeyler valla sendekoy tavrını de işte onları sen hayatından çıkaramıyorsan eğer ben çıkarım sizin hayatınızdan de belki sen çok üzülceksin ama sensiz yapamıcağını biliosa görşmez bidaha ama onlardan vazgeçemiyorsa sen bunu yaparak dğru bi karar verirsin ilk başlarda üzülğrsün belki ama zamanı geldiğin de hiç pişman omazsın arkadaşım :ssz: kimseyide seni üzmesine izin verme :50:

Haklısın tek savunma mekanizması bu. Sen çok kıskançsın işte bişe olmadığı halde büyütüyosun geldiklerini söylesem bin tane soru soracaksın boşuna başımız ağrıcak vs.

Çoğu kişi de mesaj atmadan bişe çıkmaz demiş ama önemli olan benim için onları silebilmesiydi mesaj atması değil. Ama benden ayrılmak pahasına olmaz diyor. Kuzenleri de ne kadar yüzsüz anlamıyorum yani 4 sene biri benle sevgilisi için konuşmicak ve ben hala onunla gidip samimiyet kurmaya kalkcam her gelişinde bişe yok gibi davrancam çok ilginçler çok

kuzenlerine mesaj atmasına gerek yok durduk yere böyle mesaj göndermesi saçma olur zaten ama memleketine gittiğinde mesafeli davranıp samimi konuşmayabilir onlardan uzak durabilir bunu istemen daha mantıklı.seni seviyorsa istediğini dikkate alır:31:

kuzenlerine mesaj atmasına gerek yok durduk yere böyle mesaj göndermesi saçma olur zaten ama memleketine gittiğinde mesafeli davranıp samimi konuşmayabilir onlardan uzak durabilir bunu istemen daha mantıklı.seni seviyorsa istediğini dikkate alır:31:

Ya aslında ben işi bu haddeye getirmek istemedim ama baktım asla atamam diyor sanki bir mecburiyeti var onlara. Yani tamam geçmişte kalmış olsun herşey ama onlara mesaj at yoksa ayrılırım dediğimde beni değil onları kırmamayı seçmesi çok koydu bana. Benim kırılmam çok saçma değilmi? Kaç defa söz verdi. Eski kankası dükkanlarına gelmiş eğer samimi olmadıysa nası desin ki gel bize sen de birgün diye? Ama işte zorla da olsa anlattı o yüzden bişe de diyemiyorum ama onları bana tercih etmesi esas sorunum şuan :((

Haklısın tek savunma mekanizması bu. Sen çok kıskançsın işte bişe olmadığı halde büyütüyosun geldiklerini söylesem bin tane soru soracaksın boşuna başımız ağrıcak vs.

Çoğu kişi de mesaj atmadan bişe çıkmaz demiş ama önemli olan benim için onları silebilmesiydi mesaj atması değil. Ama benden ayrılmak pahasına olmaz diyor. Kuzenleri de ne kadar yüzsüz anlamıyorum yani 4 sene biri benle sevgilisi için konuşmicak ve ben hala onunla gidip samimiyet kurmaya kalkcam her gelişinde bişe yok gibi davrancam çok ilginçler çok

zaten onların yüzü olsa kalkıpta senn erkek ark. öyle şeyler konuşupta en başta öyle şeyler teklif etmez ayhh sinir oldum yine.....bak güzelim yaerkek arkadaşını terch bırakacaksın onlar veya ben die ya bu durumlarını ömrünce katlanacaksın

Kendinizi geri çekiceğinize siz yanına gidiyorsunuz ne olursa olsun en önemli gün bile olsa hayatta gitmem sevgilimin çevresinde böle lakayt insanlar olsa ve sevgilim beni seçmese dk durmam ayrılırım :20:

zaten onların yüzü olsa kalkıpta senn erkek ark. öyle şeyler konuşupta en başta öyle şeyler teklif etmez ayhh sinir oldum yine.....bak güzelim yaerkek arkadaşını terch bırakacaksın onlar veya ben die ya bu durumlarını ömrünce katlanacaksın

Ben de öyle dedim zaten mesaj at bitir ilişkini hepsiyle dedim msn de konuşurken. Şöyle bi durdu düşündü cık dedi çok kırılırlar yaaa dedi. YA BEN?????? İşte tahammül edemediğim şey bu. Hani bana da 4 senedir konuşmayıp 1 kere bayramda gördüğüm birinden birdaha görüşmeyelim samimi olmayalım gibi mesaj gelse hem delimidir sanki konuşuyoruz gibi derim hem de ne halin varsa gör derim. Yani önemli olan bizim ilişkimiz olmalı ya kim ne düşünürse düşünsün değilmi?

Ben şimdi tamam atma mesaj çok saçma olur desem ömrüm boyunca kin tutcam işte beni değil onları kırmamayı seçti diye. Bu konuyu o yüzden halletmem gerek anlıyomusunuz beni :(

Kendinizi geri çekiceğinize siz yanına gidiyorsunuz ne olursa olsun en önemli gün bile olsa hayatta gitmem sevgilimin çevresinde böle lakayt insanlar olsa ve sevgilim beni seçmese dk durmam ayrılırım :20:

Haklısın ne diyeyim ben de böyle düşünüyorum ama arkadaşlarım ısrar etti onun sana yaptıklarını biz biliyoruz dediler. Yüzüne söylesin bir de herşeyi dediler. Ve 4 yıllık ilişki bitecekse yüzyüze bitmeli değilmi? Ne kadar aptal gibi giden ben olsam da...

Ya aslında ben işi bu haddeye getirmek istemedim ama baktım asla atamam diyor sanki bir mecburiyeti var onlara. Yani tamam geçmişte kalmış olsun herşey ama onlara mesaj at yoksa ayrılırım dediğimde beni değil onları kırmamayı seçmesi çok koydu bana. Benim kırılmam çok saçma değilmi? Kaç defa söz verdi. Eski kankası dükkanlarına gelmiş eğer samimi olmadıysa nası desin ki gel bize sen de birgün diye? Ama işte zorla da olsa anlattı o yüzden bişe de diyemiyorum ama onları bana tercih etmesi esas sorunum şuan :((

erkeklerin çoğu böyle canım aileleri akrabaları kıymetlidir sanma ki başkası farklı olsun
şimdi ya bu adamdan ayrılacaksın yada kuzenlerine karşı mesafeli olmasını isteyip bu olayı kapatacaksın
tercih senin sevgilini en iyi sen tanıyorsun en doğru kararı bir tek sen verebilirsin bence:31:

böyle insanların içinde olan bi erkek evlendin mi aldatırda annesinin lafıyla senden boşanırda hiç yorma kendini ne ara ne sor

(örnek atıyorum piercing yapcam diyo o da vajinama yapsana :) diyo)[/QUOTE]

:53::53::53::53::53::53::53:aman ALLAHIM :17::17::17:erkek arkadasınamı bole bır saka yapıyo kız?

sen bir de bu şırfıntıların olduğu aileye gireceksin ilerde. bence şimdiden ayrıl gitsin. seni el üstünde tutacak bir sürü adam var bu adama kalmadın.

öncelikle şunu söyleyeyim.erkek arkadaşın sana o kızları tercih etmiyor.onlarla görüşmeye mecbur bir şekilde.görüşmese görüşmez deme.kuzenlerimizle bir şekilde görüşürüz.hele memleketlerinde içli dışlılarsa görüşürler.ben sizinle ilişkimi kesiyorum diyemeyebilir.belki ailesine niye görüşmediğini açıklayamıyor olabilir.bir sürü sebep var işte.sana ayrılırsan ayrıl ben onlarla görüşcem demiyor,seninle ayrılmadan onlarla da görüşmek zorunda olduğunu açıklamaya çalışıyor.ha şunu söyleyeyim,ilişkileri tek kelimeyle iğrenç.ailesi pek hoşuma gitmedi benim.ailesine düşkün olduğu da belli.beni o kızlara tercih etti diye düşünme de bana evilikte zaten pek mutlu olamayabilirsiniz gibi geldi.bu insanlarla bir şekilde muhattap olacaksın.sonra annesi de sorun çıkaracak gibi çok yıpranabilirsin.iyi düşün karar ver

canım bence gereksiz kıskançlık yapıyorsun.
ilişkiniz henüz yeni, güven duygusu henüz tam olmadığından bu duyguları yaşıyorsun, çok doğal. bende benzer duyguları çokça yaşadım.
eğer sevgilinin seni sevdiğinden eminsen, ki çocukta bunu dürüstçe söylemiş, "o kızları sana tercih etti "diye düşünme sakın.
kuzenleriyle ister istemz bayramda, seyranda vs karşılaştığı için konuşmak zorunda.
yani bunu engelleyemezsin. engellemeye çalıştığın için de tepki vermiş oda. çünkü bunu yapması imkansız. sen kendi adına düşün, kuzenin size gelse, sırf sevgilin istemediği için ona hoşgeldin bile demiycek misin?
rahat ol. sevgilin kesinlikle o kızlardan rahatsız olduğunu bilsin ama onu bu konuda sık boğaz etme.
zaten zamanla birbirinize iyice bağlandıkça göreceksin o kızlardan kendisi de soğuyacak. kızlarda ondan ümitlerini kesecekler.
ama böyle yapmaya devam edersen, kaybedersin. hemde kendini fazlaca yıpratırsın, hiç gerek yok. cool takıl. ok?

bi kere sacma olan sey hayatındaki en yakın kadınların ona sarkması yada onun böyle düşünmesi(!) bir değil iki değil..şüphe uyandırıyor.. ikincisi evet cocuk gibi onu yönetemezsin. sevgilin haklı.. k, yönetemiosun belliki yapmıcam diyor yapıyor.. insanları ne kdar cok sıkarsanız o kdar cok yalan söylerler..

Merhaba arkadaşlar artık son çare buraya yazmak zorunda kaldım. Benim 4 senelik bir sevgilim var. Birlikteyken çok iyiyiz herşey güzel dediklerimi yapar beni kırmamaya çalışır vs fakat şöyle bir sorun var ve ben 4 senedir uğraşıyorum usandım artık!!! Bunun 3-4 kuzeni ve 1 kız kankisi var. Nerden başlasam bilemiyorum kuzenlerinden biri ona ilişki teklif etmiş biri öpmeye kalmış diğerleri de işte kur yapmışlar vs. ve kankim dediği kız da aynı şekilde sarkmış. Bunları bana ilişkinin en başında anlattı kahretsin böyle insanlar var etrafımda diye. Ki sevgilimin ailesi hep birbirine gider gelir içli dışlıdır bu kızlar da sürekli onlara gider gelirler yani aynı ortamda büyümüşler hep. Ki inanın geçmişte kalmış deseniz ben ilk başta bitanesinin iğrenç bi mesajını gördüm güya şakaymış laftaymış vs. diye açıkladı bana. Bu arada söylediği kadarıyla hepsini terslemiş öyle tekliflerde bulununca ve eskide kaldı şuan yapamazlar dedi bana. Neyse ben de dedim ki o zaman uzak duracaksın bunlardan evlerine gidip gelmek yok sana geldiklerinde de samimi olmak yok dedim tamam dedi ve söz verdi. Bu sözü kaç defa bozdu artık Kuran'a el bastı vs. öyle güvenim gelmişti. Bu arada ailesi de o kız hayatına girdikten sonra kimseyle konuşmaz oldun diyomuş sürekli. Annesini çok seven ve ondan etkilenen birisi ve annesinin haberi yok bu olaylardan. Sadece ben geldim kimseyle konuşmaz oldu diye düşünüyo ve bana bisürü ters hareket yaptı sevmediklerini belli ettiler ailecek beni. Ve şunu da belirteyim ne zaman memlekete gitse tamamen farklı bi insan olup geliyodu. Bu sefer gene yaz tatilinde ayrı kaldık 3 ay görüşmedik işte hep dükkandayım diyo annemle beraberim çok sıkıcı diyo. Hatta sordum ee kimseyi gördünmü diye yemin ederim hiçkimseyi görmedim görüşmedim dedi. Sonra bigün yanlışlıkla bana mesaj attı tamam canım gel dükkandayız diye sonra tabi anlatmak zorunda kald ki komşularının kızı gelecekmiş dükkana o da gel demiş. E bu canım ne dedim bizde herkes böyle canımlı konuşur biliyosun dedi. Sonra ben kavgalar ettim vs vs ve tek tek anlattı herkesle görüşmüş kankisi annesiyle gelmiş dükkanlarına sevgilimde benden bahsetmiş kız beni çok merak etmiş falan. Çıkarken de gel bize bigün demiş o da gitmemiş. Kuzenleri de bayramda gelmişler mecbur görmüş bitanesiyle normal konuşmuşlar. vs yani bana evde tv izliyorum ya da of sıkılıyorum derken demek milletle oturup kalkıyomuş. 2 aydır trip atıyorum hiç aşkım demedim ona ve dedim ki onlara tek tek mesaj atacaksın birdaha benden samimiyet beklemeyin lütfen benim ayrı hayatım var diye yoksa ayrılcam artık dedim. Hiç güvenim kalmadı ya anlatamam. Ben seni asla aldatmadım diyo ama sana yapmayacağım şeyin sözünü de veremem diyo bundan sonra ben karar vercem kimle konuşcağıma çocuk gibi beni yönetiyosun diyo. Gereksiz kıskançlık olduğunu düşünüyo. Ve 1 hafta oldu ben yazamam dedi. Ayrılmam pahasına yazmadı inanamıyorum bu kadar değersizmiyim halbuki beraberken ne kadar iyiyiz neden böyle oluyo ya. Görseniz kaç sayfa dil döktüm tık yok hani ayrılırsan ayrıl demiyo ayrılmak istemiyo ama artık yalan söylemicem sana seni aldatmıyorum bişe yapmıyorum diyo gereksiz kıskançlık olduğunu düşünüyo. Halbuki eğer yanlış bişe yapmadıysan neden bana yazmadın dimi neden sakladın. Ben kızarım diyeymiş. Şuan hiç aramıyo bir haftadır iki üç defa mesajlaştık nuh diyo peygamber demiyo ne yapmam gerek. En önemlisi yerimde olsanız ne yapardınız lütfen kafayı yemek üzereyim. Teşekkür ederim okuduğunuz için
canım ya çok iyi anlıyorum seni nasıl emek verdiğini ve bunların bi anda nasıl çöpe atılacağını hemde hiç suçun olmadan. Sana öyle yap yada böyle yyap diyemem ne yaşadığını ne hissettiğini yalnızca sen biliyorsun ama sadece unutma bu senin hayatın senin mutluluğun anlatmak istediğin herhangi bişey olursa çok iyi dinleyiciyimdir

Bir erkeğe en çok neyi yasaklarsanız o ona çekici gelir. Erkeklere boşuna çocuk gibi denmez, çocuk gibidirler çünkü. Çocuğa da yapma dersen o dediğinin üzerine gider gene yapar.

Bence onlarla görüşmeyi yasaklamanız yerine siz de o kızlarla tanışacaktınız. Eskide kalmış madem. Bu psikolojik olarak kendinize güvendiğin anlamına gelir. Umursamadığınız anlamına gelir.

Sevgiliniz size söylememiş kızarsınız diye. E haklı adam. Sürekli "onlarla görüşme, arama , mesaj at, yanlarına çıkma" diyen bir de Kurana el bastıran bir sevgili var karşısında. Ne yapacaktı? Bir de rahat rahat görüştüm diye size söyleyecek miydi?:20:

Aşırı kıskançlık yapıyorsunuz ve sevgilinizi çok sıkıyorsunuz. Onu onlarla görüşmeye biraz da siz itiyorsunuz bence...

merhaba arkadaslar,, 5 aylık bi ilişkim vardı herşey çok güzel gidiyordu hayatımda hiç olmadıgım kadar mutluydum hiç kimseyi sevmediğim kadar sevmiştim oda öyleydi gelecek hayalleri kuruyorduk ama 5 ayın sonunda değişmeye başladı hayatımı yaşamak istiyorum dedi ömür boyu tek bi kişiyle yapamam daha gencim dedi 30uma kadar evlilk düşünmüyorum dedi herşey çok güzel ama zaman geçtikçe alışıyoruz bağlanıyoruz bitmeli dedi bitmesn dye çok çabaladım ama olmadı çok ağladım acı çektm 1 ay oldu gideli baskasıyla görmekten cok korkuyorum ve en büyük istegim de bi gün pişman oldum diyip dönmesi çok umursamaz biri bense tam tersi asla dönmez pişman olmaz diye düşünüyorum ama bi yandan da çok istiyorum hatasını anlamasını 5 ay cok kısa bi süre gibi gelebilir ama öyle değildi sizce pişman olur mu cevaplarınızı bekliyrum..

Back
X