Sevındım canım yenı yuzun hayırlı olsun :)daım olsun
=) inşallah benim yüzümde düzelir bende yeni kremler aldım eczaneden bugün... umarım ii gelirler
galiba vücuttan vücuda değişiyor bunlar. Banada aynılarını vermişti sonuç berbat...Yüzüm yol haritasına döndü. Hatta sırtımda bile sivilceler çıkmaya başladı
Benimde 4 senedir sivilcelerim var harita oldu suratım dahası her sene artıyolar ve çukurlar,delikler izler bırakıyolar hemde hiç sıkmadığım halde senağlama
çok şey kullandım doktorada gittim hiç bişe işe yaramadısenağlama
bunlar bna yarar mı sence
bende aylardır sivilce kremı kullanıyorumm gerçekten çok işe yaradı geçirdi ama bırakınca tekrar çıkıyoo ömrümün sonuna kadar bu kremlerımi kullancamm =) sız kaç ay kullandınızz bırakınca tekrar çıkmadı mıı
evet bende 6ay sivilce tedavisi gördüm ve cilt doktorumdan çok memnundum.benimkilerde geçti şükürler olsun ama bildiğim en önemli şey siz sivilceleri kafanızdan silmeden yüzünüzden silemiosunuz.ne ilaçlar nede kremler fayda ediyor ozaman!ben isotreksin,benzamycin ve antibiyotik kullanmıştım.şimdide izler kaldığı için imex kullanıorum:dance:ama haftada birde kil maskesi yapıorum.umarım herkes istediği cilde kavuşur:Saruboceq:
çookkkk büyüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkk gecmiş olsun canım :)))
gecmiş olsun arkadasım...keşkeherkes bu kadar kolay kurtulabilse.. 8 seneyi gececek bu aknelerle ugrasalı.. anca roaccutane/zoretanin derdime care oldu... yani her bünye farklı.. demekki agır sivilcelerin yokmuş.. benimki cok yüzeye cıkmasada içten kist seklinde agır akneler mesela.. bazılarındada sadece dısarda minik minik ama cok fazla oluyor.. kısacası vücut tipine ve aknenin durumuna göre degişiyor tedavi ve sonucları....
yanlız işeyi merak ettim.. akne sorunun kaç yıldır var.. nekadar süre bu tedaviyi gördün.. bu tedaviden önce baska tedaviler uyguladınmı kısa yada uzun süreli?
Arkadaşım valla çok sevindim senin adına kendi sivilcelerim geçmiş gibi.Bende axnilox kullanıyorum sivilcenin üstündeki etkisi iyi. Peki bu yazdığın ilaçları gün içinde nasıl kullandığını da yazabilirmisin..Diferrin de axnilox gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?