İnanamıyorummm Hamileyimmm :))

GamseliM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
115
0
66
İzmir
Slm arkadaşlar önce hamıle olmadıgım söylendi üzüldüm ama bugun aldıgım bır habere göre 3 haftalık hamişimmmm DDDDD

şaka gibi değil mi?:) benim de iki gün oluyor.ögreneli bende hamişim.

ne hissediyorsunnnnnn

Merhaba arkadaşlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu daha doğrusu evde test yaptım çizgicik çıktı ama pazartesi kan testinde kesinleşcek inşallah
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin.....

Slm arkadaşlar önce hamıle olmadıgım söylendi üzüldüm ama bugun aldıgım bır habere göre 3 haftalık hamişimmmm DDDDD
RABB'im sağlıkla,hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.
sizede RABB'im sağlıkla,hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.
sağlıkla gelsin bebeğin. darısıda bizim gibi çaresiz bekleyenlere olsun inşallah

ne olur çaresiz olduğunuzu düşünmeyin.neyin nerde ne zaman olacağı belli olmaz.RABB'im gönlünüze göre versin.

merhaba hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına al inşallah canım

hayırlı olsun canım bende hamile olduğumu öğreneli 3 gün oluyo ve 3 haftalıkmış benmde aynı sağlıkla alırız inş. bebeklerimizi kucağımıza....

hayırlı olsun canım bende hamile olduğumu öğreneli 3 gün oluyo ve 3 haftalıkmış benmde aynı sağlıkla alırız inş. bebeklerimizi kucağımıza....
bende hamıleyım 16. haftayı gectıkkk :) hayırlı dogumlar olsun ınsallah cıceği burnunda hamişler

Allah Sağlıklı - Sıhhatli Bebeğinizi Kucağınıza Almayı Nasip Etsin..

Son düzenleme:
şaka gibi değil mi?:) benim de iki gün oluyor.ögreneli bende hamişim.

ne hissediyorsunnnnnn

ayyy çokk tebrık ederım senıde ınş sagsalım alırsın kucagına sende ) şuan hala şoktayım hiçbişey hıssedemıyorum sen nasıl hıssedıyorsun sat tarıhın kactı bu arada belkı aynı olabılır :))

sağlıkla gelsin bebeğin. darısıda bizim gibi çaresiz bekleyenlere olsun inşallah

herkes hamıle ınsanların duası kabul olur derler inşallah allahım ısteyen butun herkese versın darısı ınş senınde basına çok tşk ederım haberını almayı dılıyorum )

Amin inşallah canım inşallah :)) pazartesı kan degerını bızede söle ok ınş normaldır herseyın allah hepımıze sagsalım bebişler nasip etsin

Amin inşallah yuce Allahım hepimize nasip etsin çok sağolunn

ınşallah aynı zamanda alırız saglıkla kucaklarımıza guzel tesaduf :)) sat ın kactı canım senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…