Slm arkadaşlar önce hamıle olmadıgım söylendi üzüldüm ama bugun aldıgım bır habere göre 3 haftalık hamişimmmmDDDDD
RABB'im sağlıkla,hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.Slm arkadaşlar önce hamıle olmadıgım söylendi üzüldüm ama bugun aldıgım bır habere göre 3 haftalık hamişimmmmDDDDD
sizede RABB'im sağlıkla,hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu daha doğrusu evde test yaptım çizgicik çıktı ama pazartesi kan testinde kesinleşcek inşallah
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin.....
sağlıkla gelsin bebeğin.darısıda bizim gibi çaresiz bekleyenlere olsun inşallah
Slm arkadaşlar önce hamıle olmadıgım söylendi üzüldüm ama bugun aldıgım bır habere göre 3 haftalık hamişimmmmDDDDD
bende hamıleyım 16. haftayı gectıkkk :) hayırlı dogumlar olsun ınsallahhayırlı olsun canım bende hamile olduğumu öğreneli 3 gün oluyo ve 3 haftalıkmış benmde aynı sağlıkla alırız inş. bebeklerimizi kucağımıza....
şaka gibi değil mi?:) benim de iki gün oluyor.ögreneli bende hamişim.
ne hissediyorsunnnnnn
sağlıkla gelsin bebeğin.darısıda bizim gibi çaresiz bekleyenlere olsun inşallah
Merhaba arkadaşlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu daha doğrusu evde test yaptım çizgicik çıktı ama pazartesi kan testinde kesinleşcek inşallah
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin.....
RABB'im sağlıkla,hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.
sizede RABB'im sağlıkla,hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.
ne olur çaresiz olduğunuzu düşünmeyin.neyin nerde ne zaman olacağı belli olmaz.RABB'im gönlünüze göre versin.
merhaba hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına al inşallah canım
hayırlı olsun canım bende hamile olduğumu öğreneli 3 gün oluyo ve 3 haftalıkmış benmde aynı sağlıkla alırız inş. bebeklerimizi kucağımıza....
bende hamıleyım 16. haftayı gectıkkk :) hayırlı dogumlar olsun ınsallahcıceği burnunda hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?