Inandigim dogrular degisti

Tanıdığımı zannettigim hiçkimseyi tanimadigimi , hayatta yalniz olduğumu , insanlar konusunda kesin yargilara varmamam gerektiğini anladim.
hayatta tek bir doğru yokmuş.
sevdiklerim tarafindan tek tek terk edildim, pardon tekmeyi yedim.
guvendigim daglara kar yağdı.
guvendigim , inandığım herkes gitmek zorunda mi ya :KK43:
aglamaktan göz pinarlarim kuruyacak resmen :KK43:
ama her şeye rağmen ayakta durmam gerektiğini anladim ,aci cekerekte olsa yasamayi ogrenmek gerekiyormus.
guvendigim daglara kar yağdı , bende dagla kari basbasa birakip yoluma bakiyorum :KK43:

Siz yolunuza mi bakarsiniz? Yoksa bir seyleri duzeltmeye mi calisirsiniz :KK43:

Cok doldum biraz yazıp raharlamak istedim :KK43:

yol verririm hayatıma devam ederim.

kesinlikle , son zamanlarda bende bunu anladım

Bak ben annemi kaybettim, babam felç geçirdi. Önce akrabalarım tek tek köşelerine çekildiler hatta can ciğer kuzu sarması olduğum akrabamız bizimle konuşmuyor. Cenazede ne yaptıysam artık tripli. Teyzelerim dayılarım herkes. Erkek arkadaşım bir ay önce terketti evlenecektik. Şimdi sadece kardeşlerim ve babam birbirimize kaldık. Haline şükret annene çok sarıl çok öpp babanın kucağından inme kardeşlerinle eğlenmene bak.

bazı şeyleri çok takma ve akışına, zamana bırak. mutlu olmanın yollarına bak. hafifle. ayrıca en büyük intikam unutmaktır. zaten intikam da alma da yani o anlamda demedim :) sen yoluna bak. seni hak edenlere ver vereceğin değeri. gerçekten seni sevenlerin de kıymetini bil.

bu hayatta size her koşulda sahip çıkacak kol kanat gerecek kişiler anneniz, babanız ve kardeşlerinizdir. bir anneyseniz yavrunuzdur bir de sizi hayata bağlayan. onun dışında akraba, komşu, dost, sırdaş hepsi gelip geçiyor.

ben de böyle çok takardım insanları ama sonra huzur küpü eşimle tanıştım. onun hayattaki duruşu bana çok şey öğretti. sizi bilen insanlar, yanınızda durmak isteyenler her şartta zaten sizinledir ama gitmek isteyen gözünün üstünde kaşın var der gider. siz akışına, zamana bırakın. size yazık. kimse sizi düşünmez emin olun buna.

bu hayatta size her koşulda sahip çıkacak kol kanat gerecek kişiler anneniz, babanız ve kardeşlerinizdir. bir anneyseniz yavrunuzdur bir de sizi hayata bağlayan. onun dışında akraba, komşu, dost, sırdaş hepsi gelip geçiyor.

ben de böyle çok takardım insanları ama sonra huzur küpü eşimle tanıştım. onun hayattaki duruşu bana çok şey öğretti. sizi bilen insanlar, yanınızda durmak isteyenler her şartta zaten sizinledir ama gitmek isteyen gözünün üstünde kaşın var der gider. siz akışına, zamana bırakın. size yazık. kimse sizi düşünmez emin olun buna.

kesinlikle oyle , akraba dahi geçici :) teşekkür ederiim

Back
X