- 7 Aralık 2018
- 7.412
- 19.058
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Tamir ettik dedi gitti. Cidden de olmuştu ama 10 dk sonra gitti geri. Şimdi mesaj atmış tamir eden kişi neresi su akıtıyor diye yolladım resmini. Emniyet ventili patlamış dedi yarın bakalım dedi. Gerek yok ben daha sonra yaptırırım dedim çok akıtıyorsa bakalım fiyat çıkmaz ona demiş ama numarayı aratınca dolandırıcı olduklarını yazmış herkes. Eve alamam tekrar o yorumlardan sonraParça alip tamir edip getircezmi dediler? Ne arızası varmış peki? Benim esimde bu işi yapıyor. Tamir ettik tamamdr diyip paramı aldılar yoksa?
Ben paramı iade istiyorum, siz gittiniz kombi yine bozuk yaz. IBAN gonder. İstanbul'da misinizKombi su almıyor. Su basmaya çalışsam da alttan su akıtıyor mutfağın her yeri su oldu
Evet istanbuldayımBen paramı iade istiyorum, siz gittiniz kombi yine bozuk yaz. IBAN gonder. İstanbul'da misiniz
Bir yakınım aynı şeyi yaşadı, kimlerle tehdit etti falan. Sonuç: elde var sıfır. Adamın yaptığını kanıtlamanız mümkün değil. Bence gerçek servisi arayın ve diğer adamları tekrar çağırmayınBaktılar yarın geleyim dedi falan da gelse bile kalanı da çalar gider bir de üstüne para alır. Gelmemesini söyleyeceğim
Yok çağırmam zaten inşallah gerçek servis daha uygun fiyatlıdırBir yakınım aynı şeyi yaşadı, kimlerle tehdit etti falan. Sonuç: elde var sıfır. Adamın yaptığını kanıtlamanız mümkün değil. Bence gerçek servisi arayın ve diğer adamları tekrar çağırmayın
Mal canın yongasıdır derler ama bununla geçmiş olsun, Allah korusun gelenler ya canınıza da kast etselerdi ya saldırıya uğrasaydınız?Ana kartını değiştirmişler falan dedi de kendi değiştirdiği için yol yapmıştır. Peki bu ana kart çalındıysa ben bu kombiyi ne yapacağım?
Ayy o kadar sinirliyim ki kendime. Kombi arızalanmıştı. Ben de servis çağırdım yanlışlıkla en üstte çıkan numarayı aradım. Geldiler falan ama gittikten sonra kombi tekrar bozuldu. Sonra baktım numara gerçek servisin numarası değil. Nasıl yaptım böyle bir dalgınlık bilmiyorum. Muhtemelen ana kartı falan çalmışlardır. Yarın gerçek servisi arayacağım giden paraya mı yanayım tekrar gidecek paraya mı yanayım bilemiyorum. Ana kartı çaldılarsa bu kombi iflah olmaz mı? Ya da paramı geri alabilir miyim?
Ben de onu düşündüm maalesef ve korktum da. Sonradan gelirim ederim dese de asla istemiyorum düzeltme amaçlı gelmeyeceği belliMal canın yongasıdır derler ama bununla geçmiş olsun, Allah korusun gelenler ya canınıza da kast etselerdi ya saldırıya uğrasaydınız?
Bu ekonomide 3800 lira az para değil veya kombi komple çöp olmuşsa yenisini yerine koymak kolay değil lakin yine de maddi hasar giderilir de cana bir şey olsa telafisi olmuyor
Benimki de tekrar geleyim şurası patlamıştır oradan ücret alınmaz falan dedi artık amacı neyse anlamadım ama asla eve almamÇok geçmiş olsun, benzeri yıllar önce çamaşır makinesi tamircisi çağırdığımda başıma geldi. İçinde çamaşır var iken makine durdu , yaz günü kokmasın diye ilk çıkan servisi aradım .Evde yalnızdım Adam geldi kapıdan girdiğinde önce evin girişinden diğer odaları süzdü , bu davranışı beni çok tedirgin ettiği için evin dış kapısını açık tuttum banyoya hiç girmedim , ana kartı yanmış onu değiştirdim dedi ,gitti. Makineyi çalıştırdım 30 dk sonra tekrar aynı arızayı verdi . Ben sizin gibi sahte servis olacağını o an düşünemedim tek derdim çamaşırların kokmaması . Aynı numarayı tekrar aradım , binadan bir komşu dedeye rica ettim benimle beraber tamircinin başında bekledi. Adam az önce benim makinemden çıkardığı kartı yeniden taktı. (İlk geldiğinde eşyaları toplarken bana gösterdiği için benim olduğuna eminim ). Sorun kartta değilmiş kazanı çeviren kayış çıktığı için makine durmuş . İlk geldiğinde kayışı takmış ama para almak için kartı sökmüş. Verilmiş sadakam varmış başıma bir şey gelmedi şimdi olsa makineyi çöpe atarım ikinciye asla çağırmam.
3800 vermişsiniz yine çağırın basit bir rakam mı bu kardeşim bak sen bu kadar aldın daha beter oldu diye gelsin baksın bakalım ne diyecek3800 ya. Güya yaptılar yani ama tabii ki yapmadılar. İnanılmaz üzgünüm
Caydım çağırmayın yukarıdaki mesajı gördüm dolandırıcılarmış3800 vermişsiniz yine çağırın basit bir rakam mı bu kardeşim bak sen bu kadar aldın daha beter oldu diye gelsin baksın bakalım ne diyecek
Korkuyorum biraz ya. İpsiz sapsız insanlar. Bir de iyice mahveder mi bilemedim3800 vermişsiniz yine çağırın basit bir rakam mı bu kardeşim bak sen bu kadar aldın daha beter oldu diye gelsin baksın bakalım ne diyecek
Artık her şeyin bir dolandırıcısı çıktı, bankaların bile çakma adresleri yapılıyor yetkili servislerin numaraları taklit ediliyor, insanlık hali hepimizin başına gelebilir ne kadar dikkat etsek de bazen gaflete düşebiliyoruz, hem maddi hem manevi yıpratmış olsa da giden para başınızın gözünüzün sadakası olsun Allah beterinden korusunBen de onu düşündüm maalesef ve korktum da. Sonradan gelirim ederim dese de asla istemiyorum düzeltme amaçlı gelmeyeceği belli
Tamir ettik dedi gitti. Cidden de olmuştu ama 10 dk sonra gitti geri. Şimdi mesaj atmış tamir eden kişi neresi su akıtıyor diye yolladım resmini. Emniyet ventili patlamış dedi yarın bakalım dedi. Gerek yok ben daha sonra yaptırırım dedim çok akıtıyorsa bakalım fiyat çıkmaz ona demiş ama numarayı aratınca dolandırıcı olduklarını yazmış herkes. Eve alamam tekrar o yorumlardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?