İnanılmaz bir kerizlik yaptım

Parça alip tamir edip getircezmi dediler? Ne arızası varmış peki? Benim esimde bu işi yapıyor. Tamir ettik tamamdr diyip paramı aldılar yoksa?
Tamir ettik dedi gitti. Cidden de olmuştu ama 10 dk sonra gitti geri. Şimdi mesaj atmış tamir eden kişi neresi su akıtıyor diye yolladım resmini. Emniyet ventili patlamış dedi yarın bakalım dedi. Gerek yok ben daha sonra yaptırırım dedim çok akıtıyorsa bakalım fiyat çıkmaz ona demiş ama numarayı aratınca dolandırıcı olduklarını yazmış herkes. Eve alamam tekrar o yorumlardan sonra

Baktılar yarın geleyim dedi falan da gelse bile kalanı da çalar gider bir de üstüne para alır. Gelmemesini söyleyeceğim
Bir yakınım aynı şeyi yaşadı, kimlerle tehdit etti falan. Sonuç: elde var sıfır. Adamın yaptığını kanıtlamanız mümkün değil. Bence gerçek servisi arayın ve diğer adamları tekrar çağırmayın

Hiç uğraşmayın yeni kombi alın. Bu şekilde astarı yüzünü geçiyor bir de defalarca ustayla uğraşmakla kalıyorsunuz en son yine yeni kombi almak zorunda kalınıyor.

Ana kartını değiştirmişler falan dedi de kendi değiştirdiği için yol yapmıştır. Peki bu ana kart çalındıysa ben bu kombiyi ne yapacağım?
Mal canın yongasıdır derler ama bununla geçmiş olsun, Allah korusun gelenler ya canınıza da kast etselerdi ya saldırıya uğrasaydınız?
Bu ekonomide 3800 lira az para değil veya kombi komple çöp olmuşsa yenisini yerine koymak kolay değil lakin yine de maddi hasar giderilir de cana bir şey olsa telafisi olmuyor

Annemler de bulaşık makinesi için servisi değil başka tamirci çağırmışlar, gelip makineyi aldılar 1 ay sonra getirdiler parça beklemişler. Bu şekilde çalışan çok tamirci var. Ama sizden çok almışlar yahu parça değiştirseler sipariş verirlerdi bir günde bitmez. Önceden fiyat sormadınız mı?
Bizim de çamaşır makinamız sigortayı attırıyordu, rezistansı bozulmuş değişmesi gerek, yetkili servis artık o model üretilmiyor yeni makina alın dedi. Biz de tamirci çağırdık, başka model rezistans taktı sakın değiştirmeyin sağlam dedi. Açıkçası tamir fiyatları ne durumda hiç bilgim yok. Ama sizinki yüksek yine de.

Çok geçmiş olsun, benzeri yıllar önce çamaşır makinesi tamircisi çağırdığımda başıma geldi. İçinde çamaşır var iken makine durdu , yaz günü kokmasın diye ilk çıkan servisi aradım .Evde yalnızdım Adam geldi kapıdan girdiğinde önce evin girişinden diğer odaları süzdü , bu davranışı beni çok tedirgin ettiği için evin dış kapısını açık tuttum banyoya hiç girmedim , ana kartı yanmış onu değiştirdim dedi ,gitti. Makineyi çalıştırdım 30 dk sonra tekrar aynı arızayı verdi . Ben sizin gibi sahte servis olacağını o an düşünemedim tek derdim çamaşırların kokmaması . Aynı numarayı tekrar aradım , binadan bir komşu dedeye rica ettim benimle beraber tamircinin başında bekledi. Adam az önce benim makinemden çıkardığı kartı yeniden taktı. (İlk geldiğinde eşyaları toplarken bana gösterdiği için benim olduğuna eminim ). Sorun kartta değilmiş kazanı çeviren kayış çıktığı için makine durmuş . İlk geldiğinde kayışı takmış ama para almak için kartı sökmüş. Verilmiş sadakam varmış başıma bir şey gelmedi şimdi olsa makineyi çöpe atarım ikinciye asla çağırmam.

Ben de onu düşündüm maalesef ve korktum da. Sonradan gelirim ederim dese de asla istemiyorum düzeltme amaçlı gelmeyeceği belli

Benimki de tekrar geleyim şurası patlamıştır oradan ücret alınmaz falan dedi artık amacı neyse anlamadım ama asla eve almam

Ben de onu düşündüm maalesef ve korktum da. Sonradan gelirim ederim dese de asla istemiyorum düzeltme amaçlı gelmeyeceği belli
Artık her şeyin bir dolandırıcısı çıktı, bankaların bile çakma adresleri yapılıyor yetkili servislerin numaraları taklit ediliyor, insanlık hali hepimizin başına gelebilir ne kadar dikkat etsek de bazen gaflete düşebiliyoruz, hem maddi hem manevi yıpratmış olsa da giden para başınızın gözünüzün sadakası olsun Allah beterinden korusun

İnsanlar da ne ahlak ne de vicdan kalmamış maalesef.

allah beterinden korumuş
olmuş bi dalgınlık daha fazla canını sıkma
giden para olsun canına da kast edebilirlerdi
ben böyle durumlarda ailem esnaf olduğu için tanıdık buluyorum
tanıdık yoksa da ev sahibine söylüyorum herhangi birine baktırmak istemiyorum
lütfen siz yönlendirebilir misiniz birini falan diyorum
yada direkt yetkili servisine haber veriyorum resmi sitesinden numarasını bulup
herşeyin olduğu gibi bununda dolandırıcısı çok
geçmiş olsun
kombilerin bütün parçaları değişebiliyor diye biliyorum
gerekirse yetkili servisi çağır parça değişimi yapsınlar komple kombi almaya gerek yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…