- 17 Haziran 2024
- 3.446
- 23.223
- 228
- Konu Sahibi gamzelikiz3
Geldiğinizden bu saate kadar çocuk vs kendiniz tuvalet işini nasıl yaptınız girilecek gibi değilmiş ya hani 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni şeyler bakın,alın,tamir edin;fark etmez.Kırmadan ben ve esim buradayken gidelim yeni seyler bakalim tamir ettilerim diyorum size yazık kimse bu sartlarda yasamaz diyorum bir sure daha kalir bu sekilde diyor
Geldiğinizden bu saate kadar çocuk vs kendiniz tuvalet işini nasıl yaptınız girilecek gibi değilmiş ya
Cami tuvaletine gittikGeldiğinizden bu saate kadar çocuk vs kendiniz tuvalet işini nasıl yaptınız girilecek gibi değilmiş ya hani![]()
Ailemle yaşamadım halam büyüttü beni tabi babamla kopuk iliski icindeydik bagimiz olmdi şiddetten korumak icin halam aldi beni yanina esi olunce halam tertemiz kadın onunla büyüdüm okudum sadece babamin evinde gelin çıktım önceden de daginiklardi ama bu kadar pislik icinde degillerdi ellerinden yemek yenirdi ama yapilani kirip dokup ev ortamini bu hale getirmeleri beni mahvetti ayrica maddi olarak hocbir sorumlulugumu karşılatmadim aileme düğün masrafi bile olmadi sadece nikahla evlendikYeni mi farkettiniz bekarken pis değiller miydi? Aynı evde yaşadınız sonuçta. Benim annem de pis değil ama temiz titiz bir kadın değildir. Yaptığını temiz yapar mutfakta kap kacak temizdir ama o düzenli annelerden değil. Ben annemin temizlik yaptığını hiç hatırlamıyorum küçük yaştan beri biz yaparız. Sadece pis olsa temizlerdiniz ama kırık dökük şeyleri nasıl yapacaksınız.
İşimiz çıktı deyıp gerı dönün. Yazık cocuklatınıza. Sizede yazık ama çocuklar mıkrop kapar. Sizlerde aynı sekılde. Ama cocuklatı daha çok düşünürüm ben onların bı suçu yokMerhaba
Lütfen yargılamayın ne yapacağı mı bilemiyorum buraya yazıyorum inanın ben bu kadarını beklemiyordum.
Esimin yıllık izninde aileme gitmek istedim ve bugün ailemin yanına geldim 14 saat sürüyor ailem oturdukları evi yeni yaptırdılar 5 sene anca oldu kocaman odalı dolabı fayansi yapılmış evdi ama gelin görün ki o bes sene de evi mahvettiler. Babam psikoljisi bozuk surekli birikim yapmak isteyen birisi cocukken cok siddetine maruz kaldim ama affettim unuttum bunu bu onceki evleri çok eski berbattı ve cok pisti eski olmasini bahane ettiler yeni tasindiklari dönem ben evlendim oradan gelin çıktım daha sonra 4 bucuk sene oldu ben 3 sene gelemedim ve ev berbat haldeydi gözlerime inanamadim bir insan tertemiz evi nasil berbat hale getirir mutfak robotunda yemek çekip yikamadan yağlı koymuşlar daha sonra tuvalet klozet ve iğrenç haldeydi sapsariydi banyo giderini kırmışlar tuvalet lavobo giderini söküp altina kova koymuslar ve bu kirli suyla klozet yıkıyorlar daha sonra mutfak tezgahıni nasıl basardilarsa ortadan ikiye ayırmışlar tezgah zor ayakta duruyor çeşme bozuk kovalarla su tasiyip bulaşık yıkıyorlar yemin ederim ki cok kotu halde ev koku pislik dolap sapsari küf tabaklar tencereler bulaşık odalar les gibi duvarlar sapsari 5 senede bir ev nasil bu hale gelebilir aklim almiyor 14 saat mesafe var aramızda 6 aylık bebegim 3 yasinda oğlum var bebeklerim ve hamilelik donemim oldugu icin yanlarina 3 sene gidemedim ama cidden soklar icerisindeyim en çok utandığım esimin bunlara sahit olmasi ve tuvaletini 1 gun tutmasi insan o klozete oturamaz 10 günlük tatile geldik ama birak 10 gunu 1 gün kalmak istemiyorum esim 1 bardak cay içemedi ben kızlarıyim cay içemedim bardaktan ama beni guzel karsiladilar kizima altin kolye kupe almislar dolap cesit cesit yiyeceklerle dolu ama ne dus alacak yer ne tuvalet yapacak yer nede yemek pişirip bulaşık yıkayacak yer ver heryer sari sari kir ve kotu koku siz olsani.ne yapardiniz ben sigaradan bile kacan temiz birisiyim evimde kizartma bile yapmıyorum çocuklarım hastalanacak diye ödüm kopuyor en iyisi kaçıp gitmek mi bu evi 10 gun temizlesem yine duzen tutmaz temiz olmaz banyoda bulaşık yikanan bir ev düşünün hemen donmeyi düşünüyorum cok mu kırıcı olur ? Ne yapayım?
Bende kendimi yeni iyilestirdim yaralarimi sardim aile kurdum bana karsi kotu muamele yapmadilar guzel karsiladilar ama cocuklarimi bu ortamda tutmak onlara haksızlık yapmak benim icin biliyorum ki babama psikolojik destek teklif etsem kabul etmez kavgaya gider diye korkuyorumAlışmışlar düzeltseniz bile eski haline çevirecekler çünkü onlar normal olarak algılıyor.Bencede tedavi edilmeliler ama kabul etmezler.En gerekli olanları dönmeden yapmaya calisin.Mesela lavabo alın bi tamirci götürüp gerekli tamirleri yaptırın.Emrivaki yapın alınırlarsada torunları bahane edin hasta olurlar deyin.
Sizinle sürekli yaşamaları eşiniz için hiç iyi fikir olmaz nacizane yazmak isterim kendi cocuklarinizida düşünerek bir karad alın el oğlu bir yerde ilişkiniz illaki bozulur sizin evde kırılır dökülür öyle sürekli sifonu çekilmemiş görüntüler olursa benim annem rahatsız bakıyoruz dönüşümlü yardımcımız da var ilaclarimiz doktorumuzda böyle psikolojik durumlar yaş ilede beraber iyiye gitmiyor alınganlık unutkanlık herşey oluyor ben tek başıma idare edemezdim sizde edemezsiniz alzaymir da böyle başladı annemde huyu suyu temizlik anlayışı değişti o titiz kadın gitti bambaşka biri oldu hem evdede yalnız birakamazsiniz ve belli süre sonra çocuk sesinede tahammül edemezler birçok gerginlik olur çünkü kol kırığı değil iyileşme olmuyor .Bunada şükür diyorum ama sizin iki kişi hem anne hem baba.ve bakım dediğiniz 3 aylık mesele değil dışardan al bak eve götür kısmı iyi düşünülmeli çünkü mental sıkıntıları var bu durum zihinle iilgili normal bir yaslilik bakımı değil . Agzinizi burnunuzu kolunuzu kıracak kadar şiddete uğrayan bir kadın olduğunuz için ve hala ailem dediğiniz için elestrilmesi değil taktir edilmesi gereken kadinsiniz her insan yaşadığını bilirZaten siddetle büyüdüm küçük siddetler de değildi kolum burnum kirilircasina ama bu kadar da degillerdi saglam şeyleri kırıp cok kotu hayat yasiyorlar üstelik maddi imkanları var boyle düşünüyorum evime gelirlerse basim gozum ustune yerleri var abim babama yakin yaşıyor o cok gelip gitmiyordu sebebi buymus sanırım
Allah razı olsun anlayışınız için zaten duzensizlerdi hani bu içlerinde asla duzeltilemez birsey eşim bu duruma sahit oldu kötü söz soylemedi beni kirmadi onlara asla belli etmedi durumu ama gercekten 1 gun bile dayanilacak durum degil evimde ağırladım ama benim evimde de aynilardi asla değişecekleri umudum yok ama hastalanip zor duruma duserlerse yinede birakamam onları Rabbim sizde de razı olsun ne guzel ilgilenmissiniz kötü de olsalar ailemi atamam zor zamanlarinda koşarım ama bu durum bambaskaSizinle sürekli yaşamaları eşiniz için hiç iyi fikir olmaz nacizane yazmak isterim kendi cocuklarinizida düşünerek bir karad alın el oğlu bir yerde ilişkiniz illaki bozulur sizin evde kırılır dökülür öyle sürekli sifonu çekilmemiş görüntüler olursa benim annem rahatsız bakıyoruz dönüşümlü yardımcımız da var ilaclarimiz doktorumuzda böyle psikolojik durumlar yaş ilede beraber iyiye gitmiyor alınganlık unutkanlık herşey oluyor ben tek başıma idare edemezdim sizde edemezsiniz alzaymir da böyle başladı annemde huyu suyu temizlik anlayışı değişti o titiz kadın gitti bambaşka biri oldu hem evdede yalnız birakamazsiniz ve belli süre sonra çocuk sesinede tahammül edemezler birçok gerginlik olur çünkü kol kırığı değil iyileşme olmuyor .Bunada şükür diyorum ama sizin iki kişi hem anne hem baba.ve bakım dediğiniz 3 aylık mesele değil dışardan al bak eve götür kısmı iyi düşünülmeli çünkü mental sıkıntıları var bu durum zihinle iilgili normal bir yaslilik bakımı değil . Agzinizi burnunuzu kolunuzu kıracak kadar şiddete uğrayan bir kadın olduğunuz için ve hala ailem dediğiniz için elestrilmesi değil taktir edilmesi gereken kadinsiniz her insan yaşadığını bilir
Umarım maddi olarak hepsini karsilayabilirsem elimde geleni yaparım ama kendilerinin almaya güçleri imkanlari var defalarca dememe ragmen yapmadilar amcam usta tutmadan kendi banyo ve tuvaletini yaptı babam usta tutarak evini yaptirdi amcamin duzenli evi var babamin evi berbat halde yaptirsam gene eski haline dönmesi uzun sürmezAlışmışlar düzeltseniz bile eski haline çevirecekler çünkü onlar normal olarak algılıyor.Bencede tedavi edilmeliler ama kabul etmezler.En gerekli olanları dönmeden yapmaya calisin.Mesela lavabo alın bi tamirci götürüp gerekli tamirleri yaptırın.Emrivaki yapın alınırlarsada torunları bahane edin hasta olurlar deyin.
Bunu yaşayan bilir bir süre sonra alt değiştirme dahil hemde ayakta durmayı biliyorken hemde hijyeni tamamen unutmuş durumlar olacak çok açık yazmıyorum kolay değil yani psikolojik olarakda hastalık yavaşlar zaten belki yaştalar beyin biz ölmeden önce hücre kaybedip yavaş yavaş ölmeye başlıyor zaten her organ gibi beyinde yaşlanıyor sizin durumda bence bakıma ihtiyaçları var vasi atanıp siz yada abiniz bir yere yerleştirmelisiniz yada yatılı bakıcı tutulmalı kamerada koyarsınız içiniz rahat eder gelir görürsünüz de.Diğer türlü bu normal yaşlı aklibasinda anne babaya bakmakla bir değilAllah razı olsun anlayışınız için zaten duzensizlerdi hani bu içlerinde asla duzeltilemez birsey eşim bu duruma sahit oldu kötü söz soylemedi beni kirmadi onlara asla belli etmedi durumu ama gercekten 1 gun bile dayanilacak durum degil evimde ağırladım ama benim evimde de aynilardi asla değişecekleri umudum yok ama hastalanip zor duruma duserlerse yinede birakamam onları Rabbim sizde de razı olsun ne guzel ilgilenmissiniz kötü de olsalar ailemi atamam zor zamanlarinda koşarım ama bu durum bambaska
Bedenen çok sağlıklılar hatta kendi arabasi 3 katlı evi emekli maasi var yillarca bedenen zor olmayan iste çalıştı dinen de inancı güçlü asla psikoljik rahatsızlığı oldugunu kabul etmiyorlar abimde evlenirden ona yük olmadı bizim sorumlulugumuz da üstünde olmadı hani ne konustugunu da biliyor ama bu durumdalarBunu yaşayan bilir bir süre sonra alt değiştirme dahil hemde ayakta durmayı biliyorken hemde hijyeni tamamen unutmuş durumlar olacak çok açık yazmıyorum kolay değil yani psikolojik olarakda hastalık yavaşlar zaten belki yaştalar beyin biz ölmeden önce hücre kaybedip yavaş yavaş ölmeye başlıyor zaten her organ gibi beyinde yaşlanıyor sizin durumda bence bakıma ihtiyaçları var vasi atanıp siz yada abiniz bir yere yerleştirmelisiniz yada yatılı bakıcı tutulmalı kamerada koyarsınız içiniz rahat eder gelir görürsünüz de.Diğer türlü bu normal yaşlı aklibasinda anne babaya bakmakla bir değil
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum benim de benzer durumum oldu açıkçası ki direkt otelde kaldım ve öteki günlerde dayımlarda kaldım annem de temizliği malesef yapamaz birini tutmayı da kabul etmez ki etse bile sonuçta biz geldik artık ne zaman olacak geçti o yüzden ben kimseyi kırmadan direkt otele geçtiMerhaba
Lütfen yargılamayın ne yapacağı mı bilemiyorum buraya yazıyorum inanın ben bu kadarını beklemiyordum.
Esimin yıllık izninde aileme gitmek istedim ve bugün ailemin yanına geldim 14 saat sürüyor ailem oturdukları evi yeni yaptırdılar 5 sene anca oldu kocaman odalı dolabı fayansi yapılmış evdi ama gelin görün ki o bes sene de evi mahvettiler. Babam psikoljisi bozuk surekli birikim yapmak isteyen birisi cocukken cok siddetine maruz kaldim ama affettim unuttum bunu bu onceki evleri çok eski berbattı ve cok pisti eski olmasini bahane ettiler yeni tasindiklari dönem ben evlendim oradan gelin çıktım daha sonra 4 bucuk sene oldu ben 3 sene gelemedim ve ev berbat haldeydi gözlerime inanamadim bir insan tertemiz evi nasil berbat hale getirir mutfak robotunda yemek çekip yikamadan yağlı koymuşlar daha sonra tuvalet klozet ve iğrenç haldeydi sapsariydi banyo giderini kırmışlar tuvalet lavobo giderini söküp altina kova koymuslar ve bu kirli suyla klozet yıkıyorlar daha sonra mutfak tezgahıni nasıl basardilarsa ortadan ikiye ayırmışlar tezgah zor ayakta duruyor çeşme bozuk kovalarla su tasiyip bulaşık yıkıyorlar yemin ederim ki cok kotu halde ev koku pislik dolap sapsari küf tabaklar tencereler bulaşık odalar les gibi duvarlar sapsari 5 senede bir ev nasil bu hale gelebilir aklim almiyor 14 saat mesafe var aramızda 6 aylık bebegim 3 yasinda oğlum var bebeklerim ve hamilelik donemim oldugu icin yanlarina 3 sene gidemedim ama cidden soklar icerisindeyim en çok utandığım esimin bunlara sahit olmasi ve tuvaletini 1 gun tutmasi insan o klozete oturamaz 10 günlük tatile geldik ama birak 10 gunu 1 gün kalmak istemiyorum esim 1 bardak cay içemedi ben kızlarıyim cay içemedim bardaktan ama beni guzel karsiladilar kizima altin kolye kupe almislar dolap cesit cesit yiyeceklerle dolu ama ne dus alacak yer ne tuvalet yapacak yer nede yemek pişirip bulaşık yıkayacak yer ver heryer sari sari kir ve kotu koku siz olsani.ne yapardiniz ben sigaradan bile kacan temiz birisiyim evimde kizartma bile yapmıyorum çocuklarım hastalanacak diye ödüm kopuyor en iyisi kaçıp gitmek mi bu evi 10 gun temizlesem yine duzen tutmaz temiz olmaz banyoda bulaşık yikanan bir ev düşünün hemen donmeyi düşünüyorum cok mu kırıcı olur ? Ne yapayım?
Bende kolyemi vermeyi düşünüyorum 25 civari tutar ama o evi duzenleme icin yeterli olacağını sanmam inşallah az da olsa yasanacak alana sahip olurlar gitmeden elimden gelini yapicamDemekki ruhsal olarak iyi degiller kizlari olarak yardim edin fiziki olarak basedemeyebilirsiniz ama ilk once esiniz eve usta getirmekle baslasin giderleri yaptirin tezgahi yama yaparak tek parca haline getirip sabitlesinler ertesi gune temizlik icin yardimci ayarlayin evde sadece mutfak ve banyolara girsin. Sizde cocuklar uyurken dolaplara girip muhtemelen yigin olmus bir cok esyayi ayiklayin ya da 2. Gunde yardimci gelip odalara o girsin. 2 gun yardimci gelse 6 bin tutar usta cagirip gideri yaptirip tezgahi duzelttirmek tahminim ortalama 10 bin fln tutsa aileniz icin ortalama 15 bin harcarsiniz ama gonlunuz rahat olur. 6 ayda bir de gelmeye calisirsiniz olur biter