- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Bir gün bu konuyu açacağım aklıma gelmezdi. Uzun yıllar sonra aradıgım aşkı buldum başlıkta yazıdıgmın daha fazlası var hasta olduğum da bakar bir kere bile sesini yükseltmemiş saygılı anlayıslı yanında cok huzurluyum sabah onunla uyanmaktan inanılmaz keyif alıyorum, kavgası saman alevi gibi, bir şeyi ben ilna olana kadar anlatır vs vs
Velevki inanılmaz derecede sigara içiyor aman yarabbi ilk zamanlar kırılmasın diye söylemiyordum artık tak edince rahatsız oldugumu söyledim. Şimdi beni kırmamak için içmiyor ama yoksunluk krizine giriyor neredeyse, bir gece kalkıp uykusundan içince evden postaladım hatta.
Bırakmak istiyor bırakamıyor napsam bilemedim o kokuyu çekmek istemiyorum aranızda var mıdır bu durumu yaşayıp bırakan kurtulan
Velevki inanılmaz derecede sigara içiyor aman yarabbi ilk zamanlar kırılmasın diye söylemiyordum artık tak edince rahatsız oldugumu söyledim. Şimdi beni kırmamak için içmiyor ama yoksunluk krizine giriyor neredeyse, bir gece kalkıp uykusundan içince evden postaladım hatta.
Bırakmak istiyor bırakamıyor napsam bilemedim o kokuyu çekmek istemiyorum aranızda var mıdır bu durumu yaşayıp bırakan kurtulan