İnanılmaz sevgi dolu sabırlı anlayışlı ve aşırı mutluyum.... ama

Balkonda içip sık sık dişleri fırçalayıp kıyafeti değiştirip duş almaya özen gösterse kokusu sizi daha az rahatsız eder belki. Bırakma olayı içinden gelmesi gereken bir durum hiç değilse sizin için azaltma yoluna gidiyorsa bu da bi başlangıç yani madem diğer konularsa böylesi mükemmel bu konu da aşılmayacak bir konu değil hani :KK8:

Bu kişiyle ilişkiye başlarken, ayni evde yaşamaya başlarken sigara kullandigini biliyordunuz. Madem sigara iciyor diye evden kovacaksiniz niye ayni eve girdiniz?
Sizin gibi başta hicbiseye ses cikartmayip ilişki biraz ilerleyince kendine guveni gelip boyle davranişlar sergileyen insanlar bana doğru gelmiyor.

Ben de eskiden sigara kullaniyordum, eşim kullanmiyor ve benim kullanmama da bayilmiyordu arada içmesen daha iyi diye konuşmalar yapardi öneriler verirdi ama asla bu denli baskı yapmazdi. En sonunda kendim biraktim sigarayi. İnsan once kendi istemeli.

Bu kişiyle ilişkiye başlarken, ayni evde yaşamaya başlarken sigara kullandigini biliyordunuz. Madem sigara iciyor diye evden kovacaksiniz niye ayni eve girdiniz?
Sizin gibi başta hicbiseye ses cikartmayip ilişki biraz ilerleyince kendine guveni gelip boyle davranişlar sergileyen insanlar bana doğru gelmiyor.

Valla bundan önceki sevgilimle de zaman ilerleyince karakterini öğrenip ayrıldım ondan öncekiyle de hatta eşimi de yine zamanla öğrenip boşadım. Napcan mecbur keşke en başta hazır liste verseler elimize özellikleri budur diye

Valla bundan önceki sevgilimle de zaman ilerleyince karakterini öğrenip ayrıldım ondan öncekiyle de hatta eşimi de yine zamanla öğrenip boşadım. Napcan mecbur keşke en başta hazır liste verseler elimize özellikleri budur diye

Bu tanımakla alakali değil ki. Sigara içip içmediğini zaten biliyorsunuzdur baştan, bunu da ayni eve girince veya zamanla ögrenmiş degilsiniz sonuçta.
Hatta ilişkinin başlarinda bilerek ses cikartmamissiniz sigara içmesine.

Kusura bakmayin bu "zamanla tanimak" filan değil.
Sizin yaptiginiz şey daha yeniyiz ses cikartmayayim evresinden sonra yapılan baskı basbaya.

Bir gün bu konuyu açacağım aklıma gelmezdi. Uzun yıllar sonra aradıgım aşkı buldum başlıkta yazıdıgmın daha fazlası var hasta olduğum da bakar bir kere bile sesini yükseltmemiş saygılı anlayıslı yanında cok huzurluyum sabah onunla uyanmaktan inanılmaz keyif alıyorum, kavgası saman alevi gibi, bir şeyi ben ilna olana kadar anlatır vs vs
Sigara kokusuna bende tahammül edemem ama şu yazdıklarınız için orta yol bulunabilir sanki.

Ben olsam yeni sevgili olduğum biri evden gönderse o ilişkiyi bir daha gözden geçiririm. Her tartışmada ya da sıkıntıda postalanma korkusuyla yaşayamam
Katılıyorum. Karşımızdakinin insan olduğunu unutup saygı sevgi beklemek sonra ...

Bu tanımakla alakali değil ki. Sigara içip içmediğini zaten biliyorsunuzdur baştan, bunu da ayni eve girince veya zamanla ögrenmiş degilsiniz sonuçta.
Hatta ilişkinin başlarinda bilerek ses cikartmamissiniz sigara içmesine.

Kusura bakmayin bu "zamanla tanimak" filan değil.
Sizin yaptiginiz şey daha yeniyiz ses cikartmayayim evresinden sonra yapılan baskı basbaya.

Tamam

Bir gün bu konuyu açacağım aklıma gelmezdi. Uzun yıllar sonra aradıgım aşkı buldum başlıkta yazıdıgmın daha fazlası var hasta olduğum da bakar bir kere bile sesini yükseltmemiş saygılı anlayıslı yanında cok huzurluyum sabah onunla uyanmaktan inanılmaz keyif alıyorum, kavgası saman alevi gibi, bir şeyi ben ilna olana kadar anlatır vs vs

Velevki inanılmaz derecede sigara içiyor aman yarabbi ilk zamanlar kırılmasın diye söylemiyordum artık tak edince rahatsız oldugumu söyledim. Şimdi beni kırmamak için içmiyor ama yoksunluk krizine giriyor neredeyse, bir gece kalkıp uykusundan içince evden postaladım hatta.

Bırakmak istiyor bırakamıyor napsam bilemedim o kokuyu çekmek istemiyorum aranızda var mıdır bu durumu yaşayıp bırakan kurtulan
Sigara içen biri için birden kesmek korkunç olabiliyor. O size saygi gösterip içmemeye çalışmış acaba siz de evde onun için sigara alanları mı yaratsanız? Mesela kapı kapalı pencere açık olmak sartiyla sadece mutfakta içse? Ya da balkona cikip içse?

Konu fake mi arkadaşlar konu sahibi de eski üye. Ben konu başlığı ile içeriği bağdaştıramadım. Konu sahibi dalga mı geçiyorsunuz acaba bizimle ?

Ne alaka. Sigara içip bırakan azaltan var mı diye yol yordam sorduk 🤔

Sigara içen biri için birden kesmek korkunç olabiliyor. O size saygi gösterip içmemeye çalışmış acaba siz de evde onun için sigara alanları mı yaratsanız? Mesela kapı kapalı pencere açık olmak sartiyla sadece mutfakta içse? Ya da balkona cikip içse?

Ama işe gidince burda içmediği kadar içiyor boğazı hırıldamaya başladı çoktan ciğerlerini düşünemiyorum ben tamamen bırakmasını cok isterim yaşı da genç daha

Ama işe gidince burda içmediği kadar içiyor boğazı hırıldamaya başladı çoktan ciğerlerini düşünemiyorum ben tamamen bırakmasını cok isterim yaşı da genç daha
Tabi bırakması cok daha iyi ama tekrar sigaraya başlamaması icin sigarayı kendi istegiyle bırakmasi lazim. Onu fazla strese sokmadan yavaş yavaş sigarayı neden birakmasi gerektigini anlatabilirsiniz.
Kendimden biliyorum başkaları birak dedikçe stres yapıyorum daha cok içesim geliyor. Ama bırakmam lazim biliyorum azaltma yoluna gittim.

Back
X