İnanılmaz sevgi dolu sabırlı anlayışlı ve aşırı mutluyum.... ama

Konu fake mi arkadaşlar konu sahibi de eski üye. Ben konu başlığı ile içeriği bağdaştıramadım. Konu sahibi dalga mı geçiyorsunuz acaba bizimle ?
Abiyekuzu işte eski üye ama cinsiyetini bilemem sonuçta hepimiz anonim takılıyoruz. Gerçi 10 yıllık üye fake çıkmıştı 🙆

Bırakmasını isteyebilir, beraber yollar arayabilirsiniz, ama 2 paket sigara içen birine hadi bırak hemen demek saçma ve zor.
Bunun sevgiyle bir alakası yok, böyle bir durumda önce insan kendisi için bırakır, onun istemesi çok önemli.

Önce azaltıp sonra bırakabilir belki gerçekten bırakmak istiyorsa. Ben de nefret ederim sigara kokusundan içen birinin yanında bile oturmak istemem. Sigara büyük bir eksi benim için.

En tiksindigim şey sigara. İş yeinde arkadaşlarımla,evde ailemle devamli kavga halindeyim.
Gerçekten içen anlamıyor ama çöp gibi kokuyorlar üstleri,ağızları,saçları... Geçen biri orijinal parfüm almış,onu gösteriyordu. 'ne fayda,hala küllük kokuyorsun bana' diyecektim, çıkıntılık yapmamak için sustum.
Sevgililerime de yanımda icirmiyorum, uzun zamandır içen biri de girmedi hayatıma. Girmez inş.
Bırakmak istiyorsa istemek başarmanın yarışı falan değildir, göğüs hastaliklarindan randevu alsin, ücretsiz yardımcı oluyorlar. Öyle istemekle bırakan bir dal ikram edilince tekrar başlıyor.

Bu arada başlıkta Türkçeyi öyle yanlış kullanmissiniz ki 'neden kendini övüyor?' diye actim

En tiksindigim şey sigara. İş yeinde arkadaşlarımla,evde ailemle devamli kavga halindeyim.
Gerçekten içen anlamıyor ama çöp gibi kokuyorlar üstleri,ağızları,saçları... Geçen biri orijinal parfüm almış,onu gösteriyordu. 'ne fayda,hala küllük kokuyorsun bana' diyecektim, çıkıntılık yapmamak için sustum.
Sevgililerime de yanımda icirmiyorum, uzun zamandır içen biri de girmedi hayatıma. Girmez inş.
Bırakmak istiyorsa istemek başarmanın yarışı falan değildir, göğüs hastaliklarindan randevu alsin, ücretsiz yardımcı oluyorlar. Öyle istemekle bırakan bir dal ikram edilince tekrar başlıyor.

Bu arada başlıkta Türkçeyi öyle yanlış kullanmissiniz ki 'neden kendini övüyor?' diye actim

Başlık biraz devrik olmuş, yolda giderken yazmıştım.

Sigara kokusunun üzerine parfüm sıkıyorlarsa düz sigara kokusunu tercih ederim

Eşim de ilk tanistigimizda içiyordu ben kesin şart kosunca birakti, evlendik, sonra hayatımızda zor bir dönem yaşadık o dönem bana sigaraya tekrar başlamak istediğini söyledi ben de tamam dedim ama sigaraya karşı hassasiyetimi bildiği için benim yanımda icmiyor. Disardayken veya evdeyse balkonda içer, içince hemen üstünü başını değiştirir dişlerini mutlaka fırçalar bir de aromalı sakız atar ağzına bazen ve ben hiç sigara kokusu almam eşimden.. bu şekilde bir çözüm bulabilirsiniz.birakamaz belki ama eğer azaltırsa daha az kokar.

Tek seans dediğiniz biorezonans mı ne haltsa bir işe yaramıyor emin olun kendimden biliyorum 700 tl bayıldım. İçmek istiyorsa bu kendi tercihi buna karışamazsınız. Bekarken bir erkek arkadaşım bana ya ben Ya sigara dese ayrılırdım 🤣 evden postalamanız aşşşşırı yanlış bir hareket . Bu arada ölüm ecel, Allah’ın emri. İnsanı sigara değil gam ve keder öldürür.

Tek seans dediğiniz biorezonans mı ne haltsa bir işe yaramıyor emin olun kendimden biliyorum 700 tl bayıldım. İçmek istiyorsa bu kendi tercihi buna karışamazsınız. Bekarken bir erkek arkadaşım bana ya ben Ya sigara dese ayrılırdım 🤣 evden postalamanız aşşşşırı yanlış bir hareket . Bu arada ölüm ecel, Allah’ın emri. İnsanı sigara değil gam ve keder öldürür.

Hah bana bunlarla gelin. neymiş o biorezonans nasıl bir sey yapıyorlar 500 diyor bir kaçyer faturasız 450😂

Ben de sigaraya karşı çok hassasım. Günde bir iki tane belki ama çok içmesi rahatsız eder. Kokusindan tiksiniyorum bence siz de gayet hakliymissiniz kovmakta. Ama sizi bu kadar seviyorsa zamanla bırakacağına eminim

Ben de sigara dumanından mide bulantisindan kendine gelemeyen biriydim. Partnerimin sigara bağımlısı olduğunu bile bile onunla sevgili oldum. İlk birkaç ay o da azaltmayı denedi ben de anlayışlı olmayı denedim ama ne o sigarasız ne de ben sigara kokulu ortamda bulunabiliyodum. Nefesi bile benim için sorundu. Keşke icmeseydi diye düşündüm bı sure ama sonrasında ben onun sigara içtiğini zaten bile bile onunla oldum bu kafadan çıkmam lazım dedim. Üstü başı sigara kokmaz dikkat eder. Sigarayi uzaklaşıp icer artik ama nefesi sigara kokuyo mu artık farkında bile değilim. Onu her haliyle benimsedim. Sağlık konusunda da endiseliydim ama sigara sigara icmedigim halde birçok hastalığımın olması bu durumu kafama bı süreden sonra takmama son verdirdi. Herkesin birbirini olduğu gibi kabul etmesi dileğiyle.

Ben de sigara içiyordum ,biraktim..4,5 sene oldu.Ama günde iki paket içtiğim olmadı.Benim de kardeşim sizin sevgiliniz gibi.Hem cok iciyor,hem iradesiz.Bu yüzden de champix kullanıyor.ilaci kullanmaya başladıktan sonra sigara içmeye devam ediyormussunuz ,sonra da sigara icerken mide bulantısı ve tiksinme olusuyormus.ilac pahalı ama sigara kadar değil.Benim kardeşimin yaptığı hata ise bir ayda ilacı birakmasi.3 ay devam edilmeli diye biliyorum ama siz yine de araştırın derim.
Son olarak sevdiğiniz için ,onu dusundugunuz için karistiginizi biliyorum ama evden kovmak gibi asiri tepkiler vermeyin.Sigara bırakmak çok çok zor.Fazla baskı sizi itici yapar gözünde.
Umarım en kısa zamanda bırakır ,çünkü bıraktıktan sonraki yıllarda aslında ne kadar kötü etkileri olduğunu görüp ,yıllarca neden ictiginize ablam veremiyorsunuz.

Sigara bırakma merkezine yönlendirin. Orda iki ilaçtan birini veriyorlar. Yoksunluk krizi yaşamadan bırakmaya yardımcı oluyor.
Şunu da söyleyeyim eğer karar verir başlarsa üç kutu bitmeden ilacı bırakmasın. Ben iki kutu bitirip oh bıraktım daha içmem dedim. Sekiz ay içmedim. Sonra kahvenin yanına bir tane içeyim bir şey olmaz dedim yaktım. Günde iki tane bir şey olmaz dedim. Eskiye döndüm.
Şimdi birlikteliğinizin motivasyonuyla daha kolay bırakır ilaç yardımıyla ama sakın bir tane bile olsa yaktırmayın bırakınca.
Kader kurbanı oldum:KK43:

Ben de sigaraya karşı çok hassasım. Günde bir iki tane belki ama çok içmesi rahatsız eder. Kokusindan tiksiniyorum bence siz de gayet hakliymissiniz kovmakta. Ama sizi bu kadar seviyorsa zamanla bırakacağına eminim

Ay biri beni haklı buldu 😱😱😱
Şaka bir yana gece Sigaraya kalkıp içmesi kokacagı için ayrı uyuması bence de haklıyım 😁😁

Ben de sigara içiyordum ,biraktim..4,5 sene oldu.Ama günde iki paket içtiğim olmadı.Benim de kardeşim sizin sevgiliniz gibi.Hem cok iciyor,hem iradesiz.Bu yüzden de champix kullanıyor.ilaci kullanmaya başladıktan sonra sigara içmeye devam ediyormussunuz ,sonra da sigara icerken mide bulantısı ve tiksinme olusuyormus.ilac pahalı ama sigara kadar değil.Benim kardeşimin yaptığı hata ise bir ayda ilacı birakmasi.3 ay devam edilmeli diye biliyorum ama siz yine de araştırın derim.
Son olarak sevdiğiniz için ,onu dusundugunuz için karistiginizi biliyorum ama evden kovmak gibi asiri tepkiler vermeyin.Sigara bırakmak çok çok zor.Fazla baskı sizi itici yapar gözünde.
Umarım en kısa zamanda bırakır ,çünkü bıraktıktan sonraki yıllarda aslında ne kadar kötü etkileri olduğunu görüp ,yıllarca neden ictiginize ablam veremiyorsunuz.

aa peki doktora mı gitti özelden alabiliyor musunuz. Pahalı olması önemli değil yeterki işe yarayan bir sey olsun.

Hah bana bunlarla gelin. neymiş o biorezonans nasıl bir sey yapıyorlar 500 diyor bir kaçyer faturasız 450😂
Fatura falan almadım bi de ben 🤣ben de inanmıyordum ama görüşmeye gittim. bana yapılan mantıklı açıklama şu, biz vücudunuzdaki nikotini bir yere toplayacağız siz seanstan sonra bol su içerek ve kalori harcayarak bunu atacaksınız. Böylece bağımlılıktan kurtulacaksın demişlerdi. Son bir dal içiyorsun her zamanki sigarandan. İzmariti alıyor küçük bir cam şişeye koyuyor makinası mı ne var ona takıyor sonra . Eline iki çubuk ayak altına bir dalga . Öyle bi saat oturuyorsun karanlık odada . 😂 ay çok komik geliyor şuan . Ben o şekilde 3 gün hiç içmedim aramadım mı aradım ama deli gibi değil. Sonra bir tane içtim gerisi geldi zaten . Bi de diyorlardı hiç sigara tiryakisi gibi hissetmeyeceksin sonrasında kendini, kokusundan bile tiksineceksin. Palavra

Fatura falan almadım bi de ben 🤣ben de inanmıyordum ama görüşmeye gittim. bana yapılan mantıklı açıklama şu, biz vücudunuzdaki nikotini bir yere toplayacağız siz seanstan sonra bol su içerek ve kalori harcayarak bunu atacaksınız. Böylece bağımlılıktan kurtulacaksın demişlerdi. Son bir dal içiyorsun her zamanki sigarandan. İzmariti alıyor küçük bir cam şişeye koyuyor makinası mı ne var ona takıyor sonra . Eline iki çubuk ayak altına bir dalga . Öyle bi saat oturuyorsun karanlık odada . 😂 ay çok komik geliyor şuan . Ben o şekilde 3 gün hiç içmedim aramadım mı aradım ama deli gibi değil. Sonra bir tane içtim gerisi geldi zaten . Bi de diyorlardı hiç sigara tiryakisi gibi hissetmeyeceksin sonrasında kendini, kokusundan bile tiksineceksin. Palavra

teşekkür ederim cevap için biorezonans ıı eliyorum. Harbiden umut tüccarı gibi bir şeyler sanırım

O yöntemle bırakan çok ta insan var, ama bence onlar zaten bırakmayı kafasına koymuş kişiler. O kadar da para verince bahanesi oluyor bence 😂 Seanstan sonra 3 gün çay kahve içilmiyor . Sigarayı hatırlatan ne varsa yok ediliyor küllük vs gibi. İçilen ortama girilmiyor. E ben bunları kendimi sıkıp 3 gün yapsam zaten bırakırım 😀 sonra beni arayıp takip edecekti telkin amaçlı. Aramadı da . Sonra bi güzel mesajla o kişiye tekrar başladığımı ve bi poka yaramadıklarını söyledim 😊 mutluyum 😆

aa peki doktora mı gitti özelden alabiliyor musunuz. Pahalı olması önemli değil yeterki işe yarayan bir sey olsun.
Bir arkadaşım biorezonansla bıraktı. Bir diğerinde hiç işe yaramadı.
İlacı önce devlet ödüyordu şu an ödemiyor. 250-300 arası. Zaten sigarayı bırakırsa o parayı sigaraya verdiği parayla ödemiş oluyor.
Çok baskıcı yaklaşmayın destekleyici olun derim. Çünkü sigara ile ilgili bana söylenen her söz küfür gibi geliyor.

O yöntemle bırakan çok ta insan var, ama bence onlar zaten bırakmayı kafasına koymuş kişiler. O kadar da para verince bahanesi oluyor bence 😂 Seanstan sonra 3 gün çay kahve içilmiyor . Sigarayı hatırlatan ne varsa yok ediliyor küllük vs gibi. İçilen ortama girilmiyor. E ben bunları kendimi sıkıp 3 gün yapsam zaten bırakırım 😀 sonra beni arayıp takip edecekti telkin amaçlı. Aramadı da . Sonra bi güzel mesajla o kişiye tekrar başladığımı ve bi poka yaramadıklarını söyledim 😊 mutluyum 😆

Abooo çay kahve de mi yok. Kolunu koparmamı tercih eder sanırım

Yanımda sigara içilmesinden hiç hoşlanmam rahatsızlığınızı anlıyorum o yüzden ama adamı evden kovmanız çok aşırı. Sevgili olurken biliyordunuz herhalde. Bıraksın istersiniz ama böyle keskin tepkiler ilişkiyi yıpratıyor. Bi çeker iki çeker üçüncüye anlayıştan eser kalmaz haklı olarak ve o sınırı geçerseniz geri dönüşü de olmuyor. İkinizde bir orta yolda buluşun.

Back
X