İnanılmaz sevgi dolu sabırlı anlayışlı ve aşırı mutluyum.... ama

aa peki doktora mı gitti özelden alabiliyor musunuz. Pahalı olması önemli değil yeterki işe yarayan bir sey olsun.
Doktora gitmenize gerek yok,zaten sosyal güvencelerden yararlanamıyorsunuz bu ilacı alırken ,gidip eczaneden almanız yeterli.İki kuzenim de kullandı ,biri tekrar başladı.Bu ilaç anladığım kadarıyla o ilk sürecin atlatilmasini sağlıyor.Ama ilacı bıraktıktan sonra, bir tane bile içmemek gerek ,yoksa ilk bıraktığınız güne geri dönüyorsunuz.Puro ,nargile gibi tütün iceren mamuller de içilmemeli.
Çok zor bir süreç ,sevgiliniz de istiyorsa öyle başlasın ,yoksa imkansız bırakması

Doktora gitmenize gerek yok,zaten sosyal güvencelerden yararlanamıyorsunuz bu ilacı alırken ,gidip eczaneden almanız yeterli.İki kuzenim de kullandı ,biri tekrar başladı.Bu ilaç anladığım kadarıyla o ilk sürecin atlatilmasini sağlıyor.Ama ilacı bıraktıktan sonra, bir tane bile içmemek gerek ,yoksa ilk bıraktığınız güne geri dönüyorsunuz.Puro ,nargile gibi tütün iceren mamuller de içilmemeli.
Çok zor bir süreç ,sevgiliniz de istiyorsa öyle başlasın ,yoksa imkansız bırakması

İstemiyor😂

Ya tabiki öyle ama günde 40 sigara erkenden ölmesini de istemiyorum yani
Hanımefendi, siz resmen bir tütün fabrikasıyla aynı evi paylaşmışsınız. :KK70:
Artık daha önce adamın sigarayı bırakacağını mı umdunuz, aranız bozulmasın diye mi sesinizi çıkarmadınız bilemem. İkisi de mantıklı değil. Gece gece adamı kovmasaydınız keşke.
Günde sık sık sigara içen insanı sigarayı bırakmaya zorlamak iyi bir yöntem değil. "İçmesen daha iyi olur" diyebilirsiniz, ama o da bırakmak/azaltmak istemeli ve bunun tedavisini bulmalı. Bu yüzden de saadet bozulmaz yahu. :)

Son düzenleme:
Sigarayi birakmasi icin uzerinde sakin baski kurmayin. Sigara icenlerde cok ters etki yaratiyor. Sizin rahatsiz oldugunuzun bilincinde olsun yeter. Yaninizda az icmeye ozen gosterecektir. Belki bir gun karar verir ve birakir ama bunu siz istediniz diye asla yapamaz. Madem her sey yolunda siz de bu kotu huyunu idare edin (yani adama surekli bu konuyu acip darlamayin, olay cikarmayin.)

ben de sigara kokusuna katlanamayanlardanım, özellikle icmeyene cok kokuyor gercekten.. Esimle ilk tanıstıgımız dönemde bir arkadas grubunda sigara ictigini gördüm.. Dedim ben yapamam bu sekilde bitsin, tanıyorum kendimi.. Erkek arkadaslarımı da hep buna göre secerdim😅o biraz da sosyal icici olunca bir daha icmedi..
ama sizinki bayagı tiryakiymis galiba.. Arkadaşlarımdan biliyorum siz baskı yaptıkca inada biniyor ve alısan icin bırakması gercekten cok zor.. Kendinin istemesi gerek.. Allah yardımcınız olsun, inanın sizi cok iyi anlıyorum

Back
X