İnanılmaz sıkılıyorum

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Evet sorunum aşırı sıkılmak. Allah başka dert vermesin de akşama kadar evdeyim. Yani sahilde yaşıyorum aslında ama havalar yüzünden evden çıkmak istemiyorum. Gerçekten geçen gün hava çok sıcak diye ağladım. Antalyada yaşıyorum doğduğumdan beri ama gerçekten dışarı çıktığım an sağdan soldan fön makinesi tutuyorlarmış gibi hissediyorum. Evde yat yata bi hoş oldum. Akşama kadar elimde telefon ye iç yat internette takıl. 3 kilo aldım iki haftada ama parmağımı bile evin dışarısına çıkarasım gelmiyor. Aslında sonsuza kadar asalak gibi yaşayabilirim ama insanlara bakıyorum hayattan zevk alıyorlar o beach senim bu beach benim geziyorlar. Ben de televizyonda starla kanal d arası zap yapıyorum paso. Neyse öyle işte kızlar. Nasıl atıcam bu isteksizliği üzerimden. Eylülde okulum açılacak ve çok yoğun bir sene olacak benim için. Bu yazı değerlendirmek istiyorum eve yapışıp kalmak istemiyorum. Var mı önerileriniz?

spora başlayabilir
ilgini çeken bi kursa gidebilir
evde yapabileceğin hobilere başlayabilirsin.

sıcaksa herkese sıcak.

Olayın kaynağı sıcaksa kimsenin yapacak bir şeyi yok,
Evet çok sıcak,sabah o güneş tepedeyken çıktım yarım saat yürüdüm,öf bile demedim.Ki hava 50 dereceye yakın.

Kaç yaşındasın ki valla ne güzel deniz kenarına yakınsın spora başla deniz kenarında yürüyüşler yap denize gir güneşlen oh mis. Ben ankarada yaşıyorum eşim polis izinleri bile zor oluyo tatile çıkamıyoruz doğru dürüst heran işten çağıracaklar diye. burada çok sıcak ama kuru tabi bende evdeyim akşama kadar ama evde egzersizler falan yapiyorum keşke bende deniz kenarında yaşasam hergun denize girerdim valla :))

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Evet sıcak herkese sıcak ama işte ben de zaten bu halimden memnun değilim. Deniz de çok ilgimi çekmiyor çünkü doğma büyüme buralıyım ve benim için bir artısı kalmadı artık. Dediğiniz gibi kursları bir araştıracağım :)

keşke antalyada yaşasaydım. çok şanslısınız ama kıymetini bilmiyorsunuz.

beni sıcak -soğuk bağlamaz.sporumu yaparım gezerim süslenirim yerim içerim hayat güzel yaa

Ben olsam yeni birseyler ogrenmeye calisirim.
Ancak anladigim kadariyla hava durumu size yaramamais. Benim tavsiyem Toroslara cikip bir Yoruk ailenin yaninda bir sure durmak.
Hem serinlersiniz hem de modern yasamin ne kadar gercek disi beklentilerle bizi aptallastirdigini anlarsiniz.
HEm de dogada hayatta kalmayi ogrenir kendinize guveniniz artar!!!

ben sabah 7.30 da çıkıp 18 de eve giriyorum ama durumumuz aynı. aşırı sıkılıyorum. 1 haftadır durum bu. ama çok şükür ki sevdiklerim sağlıklı ben sağlıklı. geçer bu da sıcak mı bugün ben de ağlama noktasındaydım. hele sabah ütü yaparken

Denizle ilgili spor aktivite vs katılabilirsin, ben çok isterdim imkan olsa . Veya şehir dışında akrabalar varsa onlara gezmeye git bi süre.
Arkadaşlarınla bişeyler yapabilirsiniz, yani gençlik ne güzeldi sıkılma kalk bişeyler yap sonra çocuklar vs oluyor ayağın bağlanıyor

Niye plaja gitmiyorsunuz?

Ben Antalya'da yaşasam her gün beach'e akarım olmazsa halk plajına giderim.

Plaj çantama dergi, meyve keyiflik atarım ohhhh tüm gün sefa

Deniz kenarı gibisi yok
Aynen ben de!
En büyük hayalimiz kocamla emekli olmadan sayfiye yerine yerleşmek.
Hiç sıkılmam denize girmekten,güneşlenmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…