inanılmazzz merakım

helppp79

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
7
1
1
26
merhaba herkese, şimdi size basit gelecek ama benim için çokkkk önemli bir sorunumu paylaşacağım : Doğum Haritası bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok muu ? Doğum haritamızla gelecekle ilgili bir sürü bilgiye ulaşabileceğimizi biliyorum özellikle ilişkiler ilerde yaşayabileceğim zorluklar eğitim ... bana yardımcı olmak isteyen yardımsever kulüp üyelerine bilgilerimi veriyorum lütfen özelden yada buradan doğum haritama bakarak beni bilgilendirir misiniz ? ben 21.12.1997 tarihinde trabzon da doğdum saat sabaha karşı 3.40 şimdiden herkese çok teşekkürler

Yani help dogum yılın gün-ay-yıl, dogduğun yer, memleketin neresi diye sorsam söylemezsin.
Ayy kızcağız saatini de yazmiş yaa

doğum haritası bu bilgilerden bulunuyorsa ne yazmamı bekliyosunuz anlamadım ben yeni üyeyim ve sırf bu konu için bu üyeliği oluşturdum dalga geçer gibi konuşmaktansa şurada paylaşsan daha iyi olur diye yönlendiremiyor musunuz neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…