inanmalımıyım ?

sonuolmayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
244
1.345
28
31
Merhaba arkadaşlar ben beş yıllık evliyim üç çocuğum var eşim beni bundan 5ay önce aldattı üstelik ben yeni doğum yapmıştım aldatmaya başladığında bir kaç sefer yakaladım ama her seferinde öyle birşey olmadığını böyle birşeyi düşünmemem bile gerektiğini söylüyordu fakat en sonunda herşey ortaya çıktı iki ay süren birşeydi eşim çok yalvardı bir hataydi affet çocuklarımızın hatrina diye bu arada aldatırkende sürekli yalan söyleyip evden çıkıyordu geç geliyordu şimdi 3'4aydır iyi eskisi gibi ama yinede inanmalimiyim bilemiyorum böyle birşeyin tekrar yaşanmayacagina söz verdi ona guvenmemi istiyor artık sizce güvenmelimiyim

güvenmeyip ne yapacaksin güvenmeye calismak en iyisi ama tabi uyanik da olmalisin.. esini en iyi sen tanirsin umarim verdigi sözü tutar ortada 3 cocuk var Allah yardimci olsun.

hayal kırıklığı çok kötü bişe.. güvenme bence.. zaten güven desekte hemen güvenemezsin ki.. bolca dua et sabret. olmuyorsa ayrıl.. çocukların hatrı diye bu çekilecek çile değil.. seni kullanamaz..

güvenmelisin. ama güvenebilir misin? hayır. gözün hep üzerinde olacak. hep tetikte olacaksın. güveniyorum desen de sende bileceksin ki güven denen şey bir kez yara aldı mı, düzelmez.

affetmişsiniz artık yapacak birşey yok inanmaktan başka..
ha şüphe duymaya devam ederek hayatı kendinize zehir ederseniz affetmeniz sadece zaman kaybından öteye geçemez..

Amin canım inşallah bende güvenmek istiyorum ama korkuyorum güvenim yine boşa çıkarsa diye bu sene ye kadar hiç böyle birşey yapmamisti

Hayır. Güven bir defa yıkılırsa kolaylıkla eskiye dönmek mümkün değil, seninki de yeni bir durum. Sen eşine değil, eşin sana anlayışla davranmalı.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama eşim de çok pişman ve şimdiye kadar da hiç birşekilde bana yanlış yapmamıştı hiç üzmemisti

5 yılda 3 çocuk?? buna hangi evlilik dayanır şüphelerim var..
kocanı affetmesen ayrılabilecek misin? hadi maddi kısımları felan geçiyorum. ben sende kocanı manevi olarak boşamak isteyen bir taraf da göremiyorum zaten..

Hatasını anladığından beri daha dikkat ediyor kendine söylediği kelimelere falan tekrar aynı şeyleri yaşamayi ikimizde istemiyoruz

Hatasını anladığından beri daha dikkat ediyor kendine söylediği kelimelere falan tekrar aynı şeyleri yaşamayi ikimizde istemiyoruz

Canım sen güvensende aklında hep soru işareti kalıcak sen suçladıkçada o aynı şekilde devam edicek boşan yada boşanma diyemem karar vericek kişi sensin ya unutacaksın asla suçlamayacaksın hayatına devam ediceksin yada yoluna devam ediceksin onsuz hakkında hayırlısı çok zor

affetmişsiniz artık. bu saatten sonra kurcalamamanızı tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…