inanmalımıyım ?

Affettikten sonra güvenmeli miyim diye sorulmaz, affetmeden önce sorulur. Sen zaten affetmişsin, o zaman güveneceksin yapacak başka birşey mi var ?

canım 22 yaş 3 çocuk inşallah hayat güzel olsun senin için yazık değil mi sana bu yaşta bu kadar sorumluluk .
ŞİDDET FİLAN YOK DEĞİL Mİ ?

En zor zamaninda ciddi hayal kırıklığı yasamissin bunu yenmen çok zor bu hemen olacak bişey değil burda esine çok iş düşüyor sana o güveni o verick Allah yardımcın olsun cnm ama bidaha yakalarsan affetme

Aynı yaşta sayiliriz ve ben düşünüyorum şimdi 3 çocuk birde aldatan koca. .. Cok zor olurdu heralde. Ama bir kere şans vermek demek artık ömür boyu güvensizlik yaşamak demek..

Cok genc yasta evlenmissin ya 22 yasinda 3 cocugun var Allah kolaylik versin sana. Bence adama fazla güvenne bir kere yapan bir daha yapar diye düsünüyorum ( ama insallah yapmaz ). Ben senin yasindayken yeni evliydim ve bunu bile eeken buluyordum neyse. Cocuklarin icin bosanmadim diyorsun ama esinle ayni cati altinda zaten yasamiyorsun? Ozaman direk bosansaydin ya. Bosanmamanin bir farki yokki simdiki yaptigin? Yoksa ben mi yalnis anladim?

Evet aslında bosanmaktan farkı yok eşim boşanmak istemiyor o yüzden bende boşanmassan boşanma ama bundan sonra böyle dedim şimdilik öyle devam ediyor

Bir kere o tadı almış o heyecanı yaşamış erkek kesinlikle tekrar yapar.ama siz ayrılmayacağınıza göre , güvenme numarası yapmaktan başka çareniz yok.

Bi kez başka bi kadından etkilenip peşinden gitmiş, bunun ikinci kez olmaması için hiçbir sebep yok. Hatta çok yüksek ihtimal.

yorumların tamamını okuyamadım yazıldıysa affola
soruyorsunuz ya güvenmeli miyim, neden soruyorsunuz?
biz güvenin desek bile(ki kendi adıma asla diyemem), güvenemeyeceksiniz
içinizde hep bir şüphe kalacak
çünkü eşiniz 1 gecelik bir kaçamak yapıp pişman olmamış, 2 ay süren bir ilişki yaşamış, bu çok büyük birşey
önemli olan sizin başka alternatifiniz var mı?
böyle şüpheler içinde yaşamak yerine tercih edebileceğiniz başka bir alternatif
çekip gidebilir misiniz mesela, maddi imkanlarınız var mı?
başka bir alternatifiniz yoksa mecbursunuz güvenmeye veya güvenmiş gibi yapmaya

fakat bence gelecek için önlemler alın
para biriktirin, kendinize yatırım yapın
bir kez daha aynı şeyi yaşayıp yine affederseniz ömür boyu aynı şeyleri yaşamak zorunda kalırsınız
daha da kötüsü çocuklarınız büyüdükçe olanları farkeder ve psikolojileri bozulur
siz herşeyden önce bir "anne" siniz
çocuklarınızın psikolojisini düşünmek zorundasınız
ayrılmış bir anne babanın çocuğu olmak, sürekli aldatılan bir annenin çocuğu olmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…