inanmalımıyım ?

sonuolmayan sonuolmayan "Affettim" demek, "Güvendim" demek değil bunları bi ayıralım önce.

Siz eşinizin, ilişkinizin güvenini bitiren hatasını affetmişsiniz. Affınız "Sana bir şans daha tanıyorum" anlamına geliyor.
Bu tanıdığınız şans içinde, yerle bir olan güven duygunuzu tamir için neler yapmaya çalıştığını izleyeceksiniz. Güvenmek, inanmak zaman ister, şu durumda bir kere kırılmış bir güveni - inancı tekrar tamir etmek ilişkinize başlarken edindiğiniz güven duygusundan daha uzun zaman alacak.

Eşiniz zamanla, davranışlarıyla bırakın bunu size hissettirmeye çalışsın... "İnanayım, güveneyim" demekle bunu yapamazsınız. Ancak şu durumda şüpheyle de yaşayamazsınız. Eşiniz gayret etsin, bırakın. İnanmanın zamanı gelince yeniden inanırsınız belki...

eşinizi siz tanıyorsunuz sonuçta biz ne desek anlamsız kalır .
ama ben güvenemezdim . ne bileyim sürekli aklıma gelirdi.
bi yere gitse nereye gidiyor diye düşünürdüm . zor cidden

Teşekkür ederim evet aynen öyle affettim dedim ama güveniyorum demedim oda tekrar güvenimi kazanacağınısöylüyor affetmele güvenmemek farklı şeyler

Birikim yapmaya bakın, hiç olmazsa parasını dışardaki kadınlara yedirmesin. kucağınızda 3 çocukla bir yere gitmenin kolay olmadığını o da biliyor siz de. bundan sonra maalesef ne yaparsa yapsın susup kabulleneceksiniz.

Bu cok kotu bi his. Hic bi zman o guven geri gelmiycek. Ama 3 cocukta var ortada ve pisman oldugunu soyluyr.
Ben olsam affetmis inanmis gibi yapardim ama alttan alttan takip ederdim.
Tabi suda var.
Eger bi sefer daha yakaladginda bosanmaya gucun varsa yap bunu.
Cunku aksi taktirde 1nciyi affettin,2nci affedersin.. geriside gelir yani. Cunku kabullenmis oluyosun o an.

Hayır bu saatten sonra ne yaparsa yapsın kabulleneceksin diye birşey yok ben onu bu seferlik affetim her yaptığı hatayı affedecem diye birşey yok

Evet aynen öyle ben bu seferde ayrılmayı düşünüyordum fakat çocuklarım çok üzüldü sürekli babalasini sordular sırf onlar için kabullendim bir sefere mahsus

Birkaç sefer silinmiş mesajları gördüm eşime sordum tabiki doğruyu söylemedi bende gittim telefon kayıtlarını çıkarttım sonra gittim kızın ailesine herşeyi anlattım

Evet aynen öyle ben bu seferde ayrılmayı düşünüyordum fakat çocuklarım çok üzüldü sürekli babalasini sordular sırf onlar için kabullendim bir sefere mahsus

yine bi çocuklarım için sendromu. bakın siz affetmişsiniz. adamla şu an aynı yatakta yatıyorsunuz. bunun bahanesi için çocukları kullanmayın. bırakamadım vs deyin anlarım ama boşanacaktım çocuklar babalarını sordular boşanmadım demeyin.
çocuk bu tabi ki babasını soracak, tabi ki üzülecekler. ne bekliyodunuz?

boşan. başkasınıa dokunmuş bir adamı affetsen ne olacak ki? yada aynısını sen yap o da aynı şeyi hissetsin

benim midem almazdı o adamla aynı çatıda yaşamayı.. çocuklarım düşkün diye kendimi ateşe atamam ! için içini yiyecek hep şüpheleneceksin hiç mutlu olmayacaksın.. çünkü bir kere yapan yineler ve bidahakinde daha kırıcı olur çünkü affettin !

Bence konuyu kapatın yoksa burda daha fazla üzüleceksiniz yorumlar biraz acımasız madem affetddiniz unutmaya çalışın inaniyormuş gibi yapın. inşaAllah bundan sonra mutlu olursunuz

Herşeyin eskisi gibi olduğu aynı yatakta yattığım ne malum evet affettim ama aynı evde kalmıyoruz işten fırsat buldukça öğlen araları falan çıkıyor iş çıkışı sonra gidiyor

allah yardımcınız olsun dıyorum ben. bu onun son sansı olsun dıyelım. 2 şık var ; ya devam edip unutmak yada hayatından atmak. bunu sen sececeksın.. Rabbim evıne yuvasına baglasın.

Back
X