inanmam aslinda ama büyü olabilir mi...

AamirKhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
300
271
53
Ya arkadaşlar şuan inanilmaz korkuyorum. Yaklaşık iki hafta kadar önce oğlumun hiç kullanamadığım bir örtüsünü misafire vermek için aldığımda elime iğne batmisti. Icinde pano iğnesi bulmuştum. Çocuğuma ya da misafir çocuğa batmadigi için sevinmistim üstünde durmamistim. Az önce uyumaya gittim. Yatak örtüsünü bi tuttum elime yine iğne batti. Yine ayni iğneden. Ben hiç dikiş dikmem. Bi dikiş kutum vardir yukarda durur. Bu iğneler nereden geliyor böyle???

şimdi konun kapanacak ama kapanmadan yorum yapym pano iğnesi deyince annemin örtüsünü iğnesi canlandı gözümde. ananlerde babanelerde örtü var mı? onların iğneleri düşmüş olablr

Kesin bir yerden döküldü bence pano İğneli büyü mantıklı gelmedi Muska gibi şeyler olsa neyse

Konunun yasak olduğunu bilmiyordum arkadaşlar. Örtülü kimseler geliyor tabi o da olabilir ama çocuğumun örtüsü çok içte bi yerde ve hiç kulanmadim yıkayıp kaldirmistim. Tesaduftur diyip kendimi teselli edecegim o zaman... teşekkür ederim

Buyuyle falan hiç bilgim yok ama bence olabilir.
Üzüme büyü yapanlar var. Dua et bolca

Ya arkadaşlar şuan inanilmaz korkuyorum. Yaklaşık iki hafta kadar önce oğlumun hiç kullanamadığım bir örtüsünü misafire vermek için aldığımda elime iğne batmisti. Icinde pano iğnesi bulmuştum. Çocuğuma ya da misafir çocuğa batmadigi için sevinmistim üstünde durmamistim. Az önce uyumaya gittim. Yatak örtüsünü bi tuttum elime yine iğne batti. Yine ayni iğneden. Ben hiç dikiş dikmem. Bi dikiş kutum vardir yukarda durur. Bu iğneler nereden geliyor böyle???
Bende büyüden filan şüphelenince muska veya benzeri bir şey buldunuz sandım iğneymiş alt tarafı ne büyüsü

Ortuye iyi bak baska igneler de vardir biri dusurmustur illaki ne buyusu. Ben de cantamda jelibon bulmustum ama ben almadigima emindim hala da nerden geldi bilmem boyle seyler buyu olsaydi ohooo

Back
X