İnanmayan sevgili?

Sen anlatmışsın güvenseydi bu kadar şüphe duymazdı. Yanlış bir şey yapmadıysan yapmamışsındır inanmıyorsa bu saatten sonra kendi bilir. Manipüle etmesine izin verme.

Ben bu durumu yaşasam sevgilime durumu en başından anlatırdım ama gerçekten bir suçunuz olduğunu düşünmüyorum anlaşılan o kişi baya takıntılı biri bence numaranızı değiştirin hatta sosyal medya hesaplarınızı kapatın size ulaşacak bir yeri olmasın. Umarım evinizi falan bilmiyordur. Sevgilinizle de durumu tekrar konuşun güvensizlik ilişkide en büyük sorunlardan biri.

“Ben yanlış birşey yapmadım. Olay çıkarmak için bahane aramana gerek yok. Tavırlarına dikkat et” diyemediniz mi?

Mıy mıy, korktum da şöyle oldu da böyle oldu da. Ona ne be? Zaten mesaj atana da söylemen gerekiyor söylemişsin. Daha ne

(Gene gereksiz sinirlendim. Şu 3 kuruşluk adamlara, aman aşığım, aman çok seviyorum diye kendiniz ezdirmeyin. )

sizi rahatsız eden adam polis olsa ne olacak ki o o adamın mesleği, neyden korkuyorsunuz
sizi hapise atacak değil ya. engelleyip geçseydiniz. (bunu sevgiliden bağımsız söylüyorum)
sevgilinize gelince de mesajları göstermişsiniz, yaptığınız dediğiniz yanlış bir şey yoksa neyine güvenmiyor.. o da saçma geldi. böylesi hayırlı olmuş bence, önünüze bakın derim.

Başıma bela olur iş açar ya da sevgilim öğrenir onun başına iş açılır diye korktum nasılsa bir yerde sıkılır bırakır aramayı mesaj atmayı dedim ama resmen suçlu duruma düştüm o kadar çaresizim ki ne yapacağımı bilmiyorum

Bana mantiksiz geldi. Yani zaten ayrı şehirlerdesiniz bir de her mesaj atanı her ekleyeni söylesek garip olurdu aklı kalırdı. Bir kere özür dileyip durumu açıklamışsınız işte daha ne istiyormuş haspam.

Ağrıma giden bu oldu zaten başkasıyla konuştuğumu düşünüyor kendince bundan sonra sana nasıl güveneyim diyor iyi de ben kimseyle konuşmadım mesajlarda da terslemişim kendi de gördü ne yapayım başka bilmiyorum onu kaybetmek istemiyorum canım çok yanıyor dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum

Olabilir böyle şeyler ama siz karşı tarafa bunu ne kadar hissettirirseniz o da o kadar kendini geri çekecektir. Bu durumda en mantıklısı özrünüzü dileyip zamana bırakmaktır

O adama cevap vermemen gerekirdi yada engelleyebilirdin neyden bu kadar korktun ki. Sevgilinde zamanla yumusar diye düşünüyorum. Yumusamazsa da yapacak bir sey yok. Ustune gitme

O adama cevap vermemen gerekirdi yada engelleyebilirdin neyden bu kadar korktun ki. Sevgilinde zamanla yumusar diye düşünüyorum. Yumusamazsa da yapacak bir sey yok. Ustune gitme
Bugün biraz mesajlaştık hala aynı konuşuyor ama çok küçücük bir ışık gördüm sanki yarın konuşalım dedi umutlanmak da istemiyorum aslında ama çok da seviyorum aşık olmak insanı niye böyle aciz yapıyor anlamıyorum

Yok yaa bahane arıyormuş o bence. Ayrılmak için bir bahane çıktı hazır. İki yallah bı masaallah hemen bir sorunda yol ayırıyorsa güle güle de sen de. Çünkü ilerisinde çok güvensiz bir tip olur bu

Of herkes böyle söylüyor ileride pişman olmaktan korkuyorum şu an çok seviyorum çünkü

Sizlik bir durum yok. Ayrılmayan yer arıyormuş bulmuş. Bence ayrılmak için sebep bile değil başkalarının size yaptığı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…