zaten ne zaman böyle şeyler okusam konuşsam akşama ziyaretçiler geliyo :18::18:
canım buna bazıları hurafe diyor, bazıları baskı sonucu beyninde oluşan halüsünasyon vs vs. herşey diyebilirler. Ama ben de senin gibi ne yaşadığımı biliyorum. Aynı şeyler. hatta fiziksel temaslara kadar sürdü bu iş. geldiklerini de gittiklerini de hissediyorsun. bağırmak veya hareket etmek istiyorsun ama ne mümkün. ne sesin çıkıyor ne hareket edebiliyorsun. üç harfli olduklarını da kendi adını bildiğin gibi biliyorsun ama insanlar belki korktukları için inanmak istemiyorlar. Yaşadığımız şey rüya değil. Gerçek ama yakaza hali denilen uyku ile uyanıklık arası bir durumda ortaya çıkıyor. Dışardan bakan birine göre uyuyorsun, ama sana göre hiç bu kadar uyanık değilsin. Şimdi yaşadıklarımı birilerine anlatsam herhalde müdürlük şansımı (zihinsel melekelerimin yeterli olmadığı gerekçesiyle) sonsuza dek kaybedebilirim.
öncelikle yapacağın ilk iş sakin olmak. sana kesinlikle zarar veremezler. belki temas belki hareket ve kısıtlaması yapabiliyorlar ama kesinlikle zarar veremiyorlar. o yüzden kafanı takıp kendi kendine sorun yapma. Bu zaten onların yapmak istedikleri şey.
İkinci olarak: Ayet-el Kürsi, Felak ve Nas surelerini bilmen gerekiyor. Bilmiyorsan da bence hemen öğren. Geceleri yatmadan önce Ayet-el Kürsiyi okuyup uyu. Bu sayede gelseler de etkileri çok zayıf oluyor. Bir de başına bu olay geldiğinde Besmele çekerek Felak ve Nas surelerini kesintisiz oku. kısa bir süre içerisinde kaybolup gidiyorlar.
dedim ya fiziksel bir zararları yok. Bir defasında 2 tanesi birden ben uyurken üzerime oturmuştu. O an Allah ı aklıma getirdim. Ona sığındım. Zira inanıyorsak onları da bizi de yaratan O idi. Felak ve Nas surelerini okumaya başladım. 2. okumaya başladığımda sanki buhar olup uçtular. İçim öyle bir huzur doldu ki anlatamam. Bu olayları 19-27 yaşlarım arasında yaşadım. şimdi 33 yaşındayım ve neredeyse 6 yıldır semtime uğramıyorlar.
Sonra benzer olayları yaşayan pek çok kişi duydum bazılarıyla da konuştum. Yaşamayanlar için hikaye geliyor. Yaşayan bilir. Şimdilik Allah a emanet ol cnm.
bence önce akşam 8-9 dan sonra bişeyler yedinmi, korku filmlerini sever misin, gece normalde huzurla uyurmusun çünkü bebeğin daha küçük, bazen anneyi zırt pırt uyandırıp huzurla uyumasına engel olabilir, önce bunlara bakmak lazım sanırım sonra başka ihtimaller düşünülebilir
iyide okuyamıyosun ki, iki kelimeyle başlayıp gerisini unutmuş gibi hissediyosun, hep iki kelime dönüp duruyo
walla bızım ew baya bı kalabalık bu ara, kayınwalıdemler falan war.. bıze gelseler de benı bulana kadar bıraz zorlanırlar, o arada kayınwalıdeme denk gelırler belkı
saka bıyana ınsan korkuyo ya konusunca
yaşamayana öyle kolay geliyor ki... fiziksel ve zihinsel hiçbir sebebi yok bu olayın...
walla bızım ew baya bı kalabalık bu ara, kayınwalıdemler falan war.. bıze gelseler de benı bulana kadar bıraz zorlanırlar, o arada kayınwalıdeme denk gelırler belkı
saka bıyana ınsan korkuyo ya konusunca
alemsin ya, kayınvaliden onları korkutçak anlatışına göre
zaten bu evrende yalnız değiliz bu bir gerçek ya uzaylı diyin ya üç harfli benimde üniversitede başıma buna benzer olaylar gelmişti anlatmak bile istemiyorum :18:
iyide okuyamıyosun ki, iki kelimeyle başlayıp gerisini unutmuş gibi hissediyosun, hep iki kelime dönüp duruyo
yooo dikkat edersen bende benzer bişey yaşadığımı söylemiştim ama önce diğer şartları egale etmek lazım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?