Inanmazdım ama başıma geldi galiba...şoktayım

zaten ne zaman böyle şeyler okusam konuşsam akşama ziyaretçiler geliyo :18::18:

walla bızım ew baya bı kalabalık bu ara, kayınwalıdemler falan war.. bıze gelseler de benı bulana kadar bıraz zorlanırlar, o arada kayınwalıdeme denk gelırler belkı
saka bıyana ınsan korkuyo ya konusunca

iyide okuyamıyosun ki, iki kelimeyle başlayıp gerisini unutmuş gibi hissediyosun, hep iki kelime dönüp duruyo

yaşamayana öyle kolay geliyor ki... fiziksel ve zihinsel hiçbir sebebi yok bu olayın...

banada geldiler birkaç kez ama bir geceyi unutamıyorum hiç..
kısa boylu simsiyah şeyler. gözleri kırmızı .. biri ellerimden tuttu diğeri ayaklarımı.
bağırıyorum sesim çıkmıyo, dua okuya okuya kalktım yataktan..
gerçekti biliyorum.

uzun zamandır yoklar ama hep dua ederek uyuyorum...

alemsin ya, kayınvaliden onları korkutçak anlatışına göre

Valla bende dalge geçerdim birileri böyle şeyler anlattıkça...Açıkta kalmış galiba diye . ama dünkü olaydan sonra inanırım yani artık.

Annemi aradım biraz önce.Şaşırdı oda.Hafta sonu okutalım istersen ewde dedi.Bir yılı geçti ben burada oturalı.Ewde bir şey olsa görünmezmiydi çoktan.

yaşamayana öyle kolay geliyor ki... fiziksel ve zihinsel hiçbir sebebi yok bu olayın...

yooo dikkat edersen bende benzer bişey yaşadığımı söylemiştim ama önce diğer şartları egale etmek lazım dedim

zaten bu evrende yalnız değiliz bu bir gerçek ya uzaylı diyin ya üç harfli benimde üniversitede başıma buna benzer olaylar gelmişti anlatmak bile istemiyorum :18:

tam tersi olup onlar kayınvalideden korkmasınlar

dedemin cenazesinde öyle bişey yaşamıştım yine ayıkken, hemde çocukken, yani bu olayları hiç bimemiş duymamışken, zaten ben dünyanın sadece 5 duyumuzla gördüklerimiz kadar olmadığına inanıyorum, artık nedir ne değildir adını bilemem ama

zaten bu evrende yalnız değiliz bu bir gerçek ya uzaylı diyin ya üç harfli benimde üniversitede başıma buna benzer olaylar gelmişti anlatmak bile istemiyorum :18:

allah aşkına anlat:26::26::26:

ya kızlar benim eşim gece çalışıyor evde yalnız kalıyorum offf bittim ben

iyide okuyamıyosun ki, iki kelimeyle başlayıp gerisini unutmuş gibi hissediyosun, hep iki kelime dönüp duruyo

okuyamıyorsun çünkü aklını oraya takıyorsun. Onları boşver. Tıpkı yaramaz çocukları kendi haline bırakmak gibi. Sen sadece dua okumaya odaklan. ben de ilk bir kaç seferinde beceremedim ama sonra yapıyorsun. Sen sakin ol yeter.

bana gelenler hep aynı tiplerdi. Artık duaları rahat rahat okuyabildiğim için son zamanlarda ilişmiyorlardı bile. karşıma geçip oturuyor. sonra da ortadan kayboluyorlardı.

geçenlerde geyik sohbeti kısmında vardı böyle bir konu. konudan sonra uzun süre uyuyamadım. dilimden dualar eksilmedi hiç. yeni yeni rahatlamıştım ki bugün bunları okuyorum . yine uzun bi süre huzur yok bana

yooo dikkat edersen bende benzer bişey yaşadığımı söylemiştim ama önce diğer şartları egale etmek lazım dedim

o konuda haklısın tabi. fiziksel nedenler devre dışı bırakılmalı.

ama bu olay farklı. yani hiçbir fiziksel neden onların üç harfli olduğunu aklına getirmez. sanki gelmeden önce haber vermişler gibi biliyorsun onların 3 harfli olduğunu.

peki şimdi ben üniversiteyi konyada okudum okulda ilk yılımdı ve yurtta kalıyordum yurdun banyoları en üst kattaydı bir akşam banyo yapmaya cıktım bir oda arkadasım vardı namazında niyazinda bir kız bir baktım banyonun üzerinden bana bakıyor ben tabi şok(banyo kapılarının üzeri boşluktu) sonra nasıl çıktın oraya delisin sen dedim bir baktım yok sonra banyodan cıktım ne göreyim kolidorun sonunda camı açmış bana gel gel yapıyor o zaman anladım o olmadığını ve aşağı odaya indim kızcağız uyuyor kızlar abartmıyorum 3 gün konusamadım sonra yurttan ayrıldım eve yerleştik o evdede evde sadece ev arkadaşım vardı ve benim odamda okey oynuyorduk odamın kapısı tekmelenmeye başladı güm güm güm sonra biz tabi elimizde ıstakalarla camdam kaçtık :26:

bende bir gece uyur uyanık vaziyetteyken önce ayak parmaklarımda bir esinti hissettim sonra anlık üstümde bir ağırlık bağırdım ama sabah kimse duymadığını söyledi. bide gözlerimi açamıyodum korkudan yatak bir sallanmaya başladı kendimi küçücük hissettim o yatağın içinde zangır zangır titriyodum korkudan bildiğin dua okumaya başladım daha çok sallandı sonra durmadım hiç okumaya devam ettim yavaşladı yavaşladı durdu.. sonra ne zaman uyudum nasıl uyudum bilmiyorum. sabah anneme sordum bağırdım duymadınız mı diye yok kızım bişey duymadık dedi. çok korkmuştum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…