Inanmazdım ama başıma geldi galiba...şoktayım

kk da böyle bi eksiklik varmış, bi başlıkta herkes dökülmeye başladı ama malesef böyle başlıklarda hep kavga çıktığı için yönetim izin vermiyo haklı olarak

ablam çok yaşar benzer durumlaarı ve hep ayıkken olduğunu söyler ,ben inanmazdım ama onda kaldığım bir gün şahit oldum bunlara bende ...ablam birgün yatağa yatmış uyuyacak ,eniştemde yanında namaz kılıyomuş ,yatağın başucuna 2-3 tane kadın oturmuş güzel giyimli eski osmanlılar gibi ,eniştemin namazı bitince kalkıp gitmişler ,ablam seslenmiş enişteme ama namazı bozmamış eniştem tabi ..sonra bir gün evin ortasından bir çoban ve koyunları geçmiş gitmiş ..sona eniştemin karşısında birileri oturup oturup bi müddet sonra kalkıyolarmış ,o kadar alışmışlar ki bu duruma artık normal geliyo onlara ,hemen dua okuyorlar kayboluyor ..inanırım yani benim başıma da çok geldi ..

korkunç ya
ama belkide derin halüsinasyondu o
dediğim gibi, bende yaşadım böyle şeyleri, ve çok korktum ama ne bileyim, şimdi o kadar korkmuyorum. mutlaka bir bilimsel açıklaması olmalı

Canım korkma bişey yok seni al basmış, felak nas surelerini oku korkunda geçer....

amanın tam korku filmi:83::83:

Son düzenleme:
Malesef alaca karanlık kuşağı tarzı konulara izin veremiyoruz.
Konu yorumlara kapanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…