herşeyi başından anlatayım bana akıl verin lütfen...
kadınlar kulübü sitesi hep hayatımda vardı benim merak ettiğim öğrenmek istediğim herşey için ilk buraya bakar fikir sahibi olurdum. düğünümden sonra iş değiştirdim ve çalıştığım şirkette tek bayan benim çok daralıyordum buraya üye oldum eşimde burda çalışıyo olmak istiyosa ol demişti .. sohbet ettim danıştım paylaştım yemek öğrendim... eşim çok anlayışlıdır sosyal paylaşım sitelerini pek sevmez ama burayla ilgili tek kelime söylemedi bana.. geçenlerde tlfnda eşim kv'me ; kadınlar kulübüne takılıyor anne sıkılmıyor artık şirkette dedi. bunlarda kalkmış internetten mi bakmış napmışsa aradı beni bi saat önce sen ne diye kocanla sırlarını paylaşıyorsun özelini konuşup bizi mi çekiştiriyorsun diye bana söylendi... ilk defa böyle bir şey oldu..

ben kimseyi çekiştirmiyorum üstelik anne nereye girceğimi ne yapcağımı size sormam dedimm.. eşim geldi bitanem doğru mu dedi hayır bitanem dedim ne çekiştirmesi ben burda eğleniyor öğreniyorum dedim abartıyolar dedim tamam bitanem üzülme dedi 

internetten baktım gerçekten görünüyomuş yazılanlar. ben kimseyi kötülemedim. EŞİMİ ASLA! annem gibi severim annesini .hem yapsam onları kötülesem bile onlara ne bana hesap soruyolar. ne yapcağımı bilemedim. burdaki ayarlardan kapattım. görünmesin diye. ama bilmiyorum ya insanlar çok bencil ben yanlış bişi mi yaptım ki? ? ?
ne yapmalıyım şimdi??? benim buraya kaydolduğum ismimi biliyodu eşim o ağzından kaçırdı heralde bide araştırmışlar çekinmeden ya 
demoralize oldum şirketin ortasında oturdum ağladım yaa 

kadınlar kulübü sitesi hep hayatımda vardı benim merak ettiğim öğrenmek istediğim herşey için ilk buraya bakar fikir sahibi olurdum. düğünümden sonra iş değiştirdim ve çalıştığım şirkette tek bayan benim çok daralıyordum buraya üye oldum eşimde burda çalışıyo olmak istiyosa ol demişti .. sohbet ettim danıştım paylaştım yemek öğrendim... eşim çok anlayışlıdır sosyal paylaşım sitelerini pek sevmez ama burayla ilgili tek kelime söylemedi bana.. geçenlerde tlfnda eşim kv'me ; kadınlar kulübüne takılıyor anne sıkılmıyor artık şirkette dedi. bunlarda kalkmış internetten mi bakmış napmışsa aradı beni bi saat önce sen ne diye kocanla sırlarını paylaşıyorsun özelini konuşup bizi mi çekiştiriyorsun diye bana söylendi... ilk defa böyle bir şey oldu..