Neden?.hadi yat artık kızım dediğimde sen nereye yatcaksın diyo yatağıma dersem ya karnı ağrıyo
geçiyomu peki ben hiç hatırlamıyorum ergenliğimi bide annamdan korkardım ben trip atmak nerde öf bile diyemezdimBuyuk ihtimalle ergenlige giriyor. Ben de 11 yasinda girmistim ve baya cektim de cektirdim de aileme o donem.
hep derim sen benim en iyi arkadaşımsın diyeSanırım sizden istediği ilgiyi göremiyor...
Ve konuşun kızınızla neden böyle yaptığı arkadaş gibi yaklaşın...
Olmadı bir uzmandan yardım alın...
Tipik ilgi bekleyen bir çocuk. Bence tek yapmanız gereken, onun hayatınızda en önemli en değerli insan olduğunu hissettirmek. Daha çok Zaman ayırmak. Onun için özel bir şey yapmak. 10 yaşında koskoca kız olmuş. Sizin en iyi arkadaşınız olmalı artık o tabi ki belli bir çerçevede
ilgilenmeye çalışıyorumbende şaşırdım ne yapsam memnun değil
Neler yapıyorsunuz mesela beraber? Örnek verebilir misiniz?
gündüz babannesinde ordan pek şikayet etmez sadece sıkılıyorum diyogündüz yaşadığı şeylerden haberdar mısınız?
kızınızın bi sıkıntısı varmış gibi geldi bana
kışın evde oyun oynardık çok değil ama onun canı istediğinde işte ne biliyim kızma birader tombala onları sever yaz gelincede sırf o istiyo diye aşağı inip yakartop oynuyorum arkadaşlarıyla bazen onuda kıskanıyo hep onlara top atıyosun diye arkadaşlarıma dondurma ısmarla diyo alıyorum bize voleybol topu al diyo tmm diyorum yani bilmiyoum aklıma gelenler bunlar
Benim 9,5 yaşımda kızım
Beraber yaptıklarımızı sayayım:
Ona kıyafet almak için internet sitelerini taramak
Beraber avm gitmek (kardeşini anneanneye bırakıp), anne-kız günü yapalım diyoruz mesela.
Birlikte baş başa yemek yemek
Ona oje almak
En son kuaföre gittik, saçının ön kısmına balyaj attırdık.
Kızınız büyümüş artık, top oynama, tombala vs yetmez ki ona.
Ergen gibi davranın.
Kardeşini babasına bırakın, kızınızla baş başa dışarıda zaman paylaşın.
Gece yatağına yatıyorum, uyumadan konuşuyoruz mesela. Okulda hoşlandığı çocukları anlatıyor bana, bilmem kimin pembe yanakları varmış, çok hoşmuş. Bir diğerinin arabalara merakı varmış, hepsini biliyormuş. Siz kızınızla böyle şeyler paylaşıyor musunuz?
Bana sizden ilgi bekliyor gibi geldi. Huysuzluklarının sebebi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?