inat huysuz kızım

bi günde arkadaşlarımı eve çağıralım anne dedi tmm kızım dedim geldi çocuklar benim kız başladı beni dışarı çıkar sıkıldım diye ağlamaya

Bana sanki kızınız 10 yaşına gelene dek çok şey paylaşmamış, bazı şeyleri kaçırmışsınız gibi geldi.
Anlattıklarınız sanki 2 yaş ergenliği yaşayan bebek gibi.

Normalde, ben olsam nolurdu diye düşünüyorum, kızımın göz seviyesine iner, "ama tatlım sen ev sahibisin, arkadaşlarını burada bırakıp dışarı çıkamayız, gel beraber arkadaşlarına meyve hazırlayalım ne dersin ya da dondurma mı verelim hadi gel mutfağa sen seç" derdim. Kızım da tamam derdi hemen.

var kardeşi 5 yaşında. ama sevsemde mutlu olmuyoki yine ne yaptırcan diyo
Kıskançlık söz konusu kesinlikle o halde...
Sevdiginiz zaman hep bişeylermi yapmasini istiyorsunuz... Çok rahatsiz edici derecede ise psikolojik destek almanizi tavsiye ederim...

Biz kızımla ayda 1 gece beraber yatma partisi yapıyoruz.
Ayın 12'sinde doğduğu için her ayın 12'sinde. O gün harici herkes kendi yatağında yattığı için heyecanla bekliyor. Kendini özel hissediyor.

Kardeşi de kendi doğduğu gün yatıyor mesela yanımda.

Siz evlisiniz, bilmem nasıl olur ama eşinizle konuşsanız. Böyle bir şey deneseniz?

iyi fikir kesinlikle yapcam

evde erkek var mı? yabancı
insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor 10 yaşında kız neden yanlız yatmak istemez diye

Ona biraz daha genç kız muamelesi yapabilirsiniz.
Kendinize ayakkabı alırken ona sorun mesela. Hangisi daha tarz güzel kızım diye sorun.
Mutfakta beraber bir şeyler yapın. Kendisinin bir şeyler üretebildiğini görünce çok mutlu olacak, kendine güveni gelecek.

Benim kızım bir gün okul çıkışı arkadaşına gitmişti mesela, annesi pastırma kavurmuş. Biz pastırmayı ya paçanga içinde ya çiğ yeriz. Çok hoşuna gitmiş. Anne bana da öyle yap dedi.

Ben de ben bilmiyorum, sen yap hepimiz yiyelim dedim mesela. Pastırmaları kıydı, tavaya yağ koydu, kavurdu. Masaya koydu, hepimiz yedik. Ben hiç sevmem kavrulmuş pastırma ama yedim ve ellerine sağlık güzel kızım, harika olmuş, sık sık yap bize dedim.

Biraz sorumluluk verin. Kendine güveni artsın.

bi günde arkadaşlarımı eve çağıralım anne dedi tmm kızım dedim geldi çocuklar benim kız başladı beni dışarı çıkar sıkıldım diye ağlamaya
Allah yardimcin olsun isin zor bi pedegoga goturun bence.
Senin isin zor..

hımmmm ben mutfağa sokmam dağılacakda bana iş çıkacak diye çünkü bazen üzerimi bile değiştiremeden mutağa giriyorum ama haklısınız mutfakta berabar bişeyler yapmak hoşuna gidecek

tugsem_10 bu arada profil resminden çok fena çekti canım :))
Benim kızımda aynı 10 yaşında evdeyim çalışmıyorum da evde gelin kaynana gibiyiz herşeye hayır diyor çogu zamanlar oturup aglıyorum babasının yanında hiç o degil sanki ne yapacagımı şaşırdım iyilikle alıyorum olmuyor ceza veriyorum kızıyorum yine olmuyor bu yaşlarda kimden duyduysam aynı şikayet

Aynen benimde ağladığım çoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…