Merhaba bayanLar
Evet, bir derdim var. AŞIRI kıskanç ve inatçıyım.
Hatalı olduğumu yanlış olduğumu bilsemde inadımdan kimse döndüremiyor . ve bu şekilde iyiliğimi isteyen kişilerin bile kalbini kırabiliyorum ..Kesin ve ani kararlıyımdır, fikrimden dönmem de
Diğer sorunum ise, kıskançlığım
Ama bu atıyorum birinde şu çantadan gördüm kıskandım vs. vs. değil..
Tanıdığım anlaştığım , herkesi kıskanıyorum benim yanımda olacak, birlikte onu yapacağız bunu yapacağız, başkasına gitmeyecek, uğraşmayacak, başkasına yanımıza gelmeyecek vs vs..
hele birde sevdiğim kişileri
nasıl üstesinden geliyorsunuz bu kötü huylaırn ? böyle bi durum ile karşılaşınca neler yapıyorsunuz, kendinize nasıl hakim oluyorsunuz ?
arkadaşa tavsiye vermek yerine anlamsızca saldıran arkadaşlar lafım sizlere: Sizce hatasını kabul edip bunu düzeltmek için hiçbir şey yapmıyor gibi mi görünüyor konu sahibi arkadaşımız?? Öyle olsa neden buraya gelip konu açsın yardım tavsiye istesin? Konu sahibi arkadaşım seni de tebrik ediyorum açıkçası o kadar densiz yorumlar yapılmış ki düşünmeden, nasıl oldu da sakinliğini şu vakte kadar koruyabildin gerçekten bravo sana
çok kötü ya böyle olursa kimse sizle arkadaşlık yapmaz
Merhaba bayanLar
inadımdan kimse döndüremiyor . ve bu şekilde iyiliğimi isteyen kişilerin bile kalbini kırabiliyorum ..Kesin ve ani kararlıyımdır, fikrimden dönmem de
iyi anlaştığım , herkesi kıskanıyorum benim yanımda olacak, birlikte onu yapacağız bunu yapacağız, başkasına gitmeyecek, başkasına yanımıza gelmeyecek vs vs..
nasıl üstesinden geliyorsunuz bu kötü huylaırn ? böyle bi durum ile karşılaşınca neler yapıyorsunuz, kendinize nasıl hakim oluyorsunuz ?
Merhaba bayanLar
inadımdan kimse döndüremiyor . ve bu şekilde iyiliğimi isteyen kişilerin bile kalbini kırabiliyorum ..Kesin ve ani kararlıyımdır, fikrimden dönmem de
iyi anlaştığım , herkesi kıskanıyorum benim yanımda olacak, birlikte onu yapacağız bunu yapacağız, başkasına gitmeyecek, başkasına yanımıza gelmeyecek vs vs..
Pardon da , siz kendinizi ne sanıyorsunuz ?
Zekanıza güvenip mi laf sokuyorsunuz, ne zirvesi , ne şaşması, ne inmesi.
Siz benim psikolojik hasta falan mı sandınız?
Sanırım üsluubum fazla abartılı!
Klavyeden öyle böyle demek ne kadar hoş değil mi?
E tabi sanal ortam, zevkli geliyor sanırım size.
Benim asıl derdim sizin gibi GERÇEKTEN egosu tavan yapmış insanlar sanırım.
Üstelik, bence siz kendinizi fazla aşmış durumdasınız, terbiyenizi takının.
Yazdığım yorumu okuyup hemen teşhis koymuşsunuz,
Ama sanırım okumanız fazla iyi değil.
Ben YARDIM istemiştim, saçma saçma yorumlar değil
Böyle bir durumla karşılaştığınzda ne yapıyorsunuz ? kendinizi nasıl frenliyorsunuz demiştim.
Ha bide işte özentilik var sanırım, diğer arkadaşlar normaldir, sakin ol vs. vs deselerdi, siz kimbilir ne övgüler yağdıracaktınız, ALLAH bilir.
Şimdi seni kırmadan nasıl anlatsam ki...
1. Benmerkezci olabilirsin.Hep ben haklıyım,herşeyi ben bilirim,hep benimle ilgilensinler,hep beni arasınlar gibi...
2. Hoşgörüsüz olabilirsin.Kendine hata yapılınca tahammülsüzsündür.Seninle ilgilenilmemesi,sana karşı yapılmış bir hatadır.Birisi sana selam vermemişse kesin kasıtlıdır.Seni görmemiş-dalmış filan olamaz.Başka fikirleri de hoşgörmüyorsundur bu durumda...
2. Tutucu olabilirsin.Alışkanlık ve fikir anlamında...Arkadaşların senindir ve değişemez.Başkasıyla görüşemezsin-görüşemezler.Fikirlerin sabittir ve değişemez gibi...
Biraz çevreni genişletmeye çalışabilirsin.
Farklı insanlarla,farklı ortamlarda zaman geçirip kendini açabilirsin.Böylece yakınlarına kapris yapma durumun da ortadan kalkar.
Başkalarını önyargısız dinleyip,söylediklerini anlamaya çalışabilirsin.Böylece haklı noktalarını görebilirsin.
Kişisel gelişim kitapları veya başarılı insanların otobiyografilerini okuyabilirsin.
Birisinin üzerine çok düştüğünü hissettiğin zaman,bir başka arkadaşını arayıp onunla zaman geçirebilirsin.
ben kimsenin senin gibi oldugunu sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?