- 1 Ağustos 2016
- 1
- 0
- 1
- Konu Sahibi Marivelous
-
Sevmeyen gider kıtlık yok şu adamları havalandırmayın
ay hemde nasıl dönerler. ama aşk meşkten değil onu çekecek başka saf bulamadıkları için. Prim vermeyin
Seven adam zaten öyle her yerden falan engellemez. Türk filminde yaşamıyoruz. O yüzden sevmediğini gayet rahat anlarsın. Gençliğini birilerinin dönmesini bekleyerek geçireceğine hayatını yaşa.Aşkından ölse de duygularını belli etmeyen ayrılınca her yerden ulaşımınızı engelleyip Nuh deyip de peygamber demeyen seviyor mu sevmiyor mu bir türlü anlayamadığıniz erkeklerle ilgili yorumunuz nedir hatasını hiç bir şekilde kabul etmeyen burnu düşse eğilip yere almayacak tipteki bu erkekler bi gün geri dönermi?
sen benim ayrildigim nisanlimi nede mukemmel anlatmissin oyle. aynen oyle birisiydi. bi sene oldu dönmedi. bilmem sonra pisman olurmu yada pisman olduda bana mi belli etmiyor bilemiyorumAşkından ölse de duygularını belli etmeyen ayrılınca her yerden ulaşımınızı engelleyip Nuh deyip de peygamber demeyen seviyor mu sevmiyor mu bir türlü anlayamadığıniz erkeklerle ilgili yorumunuz nedir hatasını hiç bir şekilde kabul etmeyen burnu düşse eğilip yere almayacak tipteki bu erkekler bi gün geri dönermi?
Sevmiyor derim bide benim eşimde burnu düşse eğilip almaz tipik başak, ama ben sabreder barışmazsam inadı kırılıp dayanamayıp gelirdi arardıo yüzden sevmiyor diyorum seninkine şu adamların totosunu kaf dağına çıkarmayın
Uzun sürüyor demiyeyim de hiç bir şeyi unutmaz o an lafını diyemediyse sonra kesin der kincidir ve dır dır yapar şunuda söylim seni sevmiyorsa önüne dünyaları versen hiç etkilenmez direkte söyler sevmiyorum diye patavatsızdır
Uzun sürüyor demiyeyim de hiç bir şeyi unutmaz o an lafını diyemediyse sonra kesin der kincidir ve dır dır yapar şunuda söylim seni sevmiyorsa önüne dünyaları versen hiç etkilenmez direkte söyler sevmiyorum diye patavatsızdır
Cidden böyle gurur abidesi erkek döner mi ya zamanında ilişkinin bitmemesi için çaba sarfetmiş olsa karşısındaki bir de?ay hemde nasıl dönerler. ama aşk meşkten değil onu çekecek başka saf bulamadıkları için. Prim vermeyin
Canım sana başka bir konuda da söylemiştim dönerler, dönüyorlar:) neden ayrıldınız siz?Cidden böyle gurur abidesi erkek döner mi ya zamanında ilişkinin bitmemesi için çaba sarfetmiş olsa karşısındaki bir de?
Aşkından ölüyor ise duygularini belli ederdi vnim kendini kandirmaAşkından ölse de duygularını belli etmeyen ayrılınca her yerden ulaşımınızı engelleyip Nuh deyip de peygamber demeyen seviyor mu sevmiyor mu bir türlü anlayamadığıniz erkeklerle ilgili yorumunuz nedir hatasını hiç bir şekilde kabul etmeyen burnu düşse eğilip yere almayacak tipteki bu erkekler bi gün geri dönermi?
Burda konu açmıştım ayrılığın başında özelden size o konuyu atayım. ardından olan gelişmeleri de yazayımCanım sana başka bir konuda da söylemiştim dönerler, dönüyorlar:) neden ayrıldınız siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?