- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
erkekler böyle konularda anlayışsız oluyorlar maleseff ://
mrb kızlar eşim okadar inatçı ki onla nasıl başa çıkcam bilmiyorum ben de çok inatçıyım aslında ama o daha baskın çok tartışmalarımız oluyo bu yüzden hep ben üzülüyorum hep benim dedğim olacak diyor başka bişey demiyo küçücük bi örnk vereyim size bi bebek bekliyoruz abisinin çocuklarının beşiği varmış onu alalım diyor bende yeni istiyorum ilk çocuğumuz sonuçta oysa kesinlikle almam diyor
mrb kızlar eşim okadar inatçı ki onla nasıl başa çıkcam bilmiyorum ben de çok inatçıyım aslında ama o daha baskın çok tartışmalarımız oluyo bu yüzden hep ben üzülüyorum hep benim dedğim olacak diyor başka bişey demiyo küçücük bi örnk vereyim size bi bebek bekliyoruz abisinin çocuklarının beşiği varmış onu alalım diyor bende yeni istiyorum ilk çocuğumuz sonuçta oysa kesinlikle almam diyor
Yerinde olsam abisinin beşiğinide istemezdim yenisinide istemiyorum derdim..çocuk doğduğunda alırdım bebeğimi yatağa kocayı koltuğa yollardım hadi naaşşş diye ozaman görür o inadı..insan biraz anlayıslı olur ya hamile karşındaki kadin..hiç kusura bakmayın kızlar siz bu adamlari tepenize çıkariyosunuz
İmza
besik konusunda katiliyorum benimde ilk bebegim olsa yeni isterim herseyi tabi durumumuz olcusunde ama umarim orta yolu bulursunuz
Benimde var oyle bi tane gercekten cok sinir bozucu huylu huyundan vazgecmiyomrb kızlar eşim okadar inatçı ki onla nasıl başa çıkcam bilmiyorum ben de çok inatçıyım aslında ama o daha baskın çok tartışmalarımız oluyo bu yüzden hep ben üzülüyorum hep benim dedğim olacak diyor başka bişey demiyo küçücük bi örnk vereyim size bi bebek bekliyoruz abisinin çocuklarının beşiği varmış onu alalım diyor bende yeni istiyorum ilk çocuğumuz sonuçta oysa kesinlikle almam diyor
siz evlimisiniz peki bn sevdiğim kişiyle evlendim onun üzülmesine dayanamam ama erkeklerde böyle bi düşünce yok
sadece bunda değilki bu en küçük önemsiz örnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?