İnatçı Keçiler buraya..

Bu yolda her yolu bıkmadan usanmadan deneyecek kadar inatçıyım ben..
Daha önce başka konu başlıklarında paylaştığım gibi...
50-60 yaşında hanımlar doğuruyor bu dünya üzerinde.. (Tabi her şey zamanında güzel umarım o kadar beklememiz gerekmez) . Eli bastonlu şeker mi şeker bir nine olduğumda bile bir keçi edasıyla doktor doktor geziyor olurmuşum.. sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey Diğer taraftan o yaşta doğurursam onu yetiştirmek için dünyaya kazık çakmamda gerekecek. Ehh o elimdeki bastonla kazık çakmak zor ama o kadar bekledikten sonra rabbim izin verirse onu da yaparım inşallah..

Sorun neden olmuyorlarla kafa yorup karalar bağlamak yerine sonuca odaklanamamak.
Kimisi bu sonuca kolayca ulaşıyor hiç uğraşmadan biz gibi kimileri de uzun süre uğraşı vermek durumunda kalıyor.
Yoksa minik inatçı keçilerimiz annelerini üzmek istemezlerdi herhalde....

aslında annelerı kadarr bu bebışlerde ınatçı........................ne olcak..............kolay gelsın kızlarrr...........çookk nazlı ınatçı bu bebekler...............inş artuık gelmeye karar verırler........hayırlı cumalarrrrrrr...............

Meraba arkadaslar.Benim keciligime de siz karar verin:) 2 asilama ve 6 negatif mikro.Bu yola uc defa ancak denerim biseyimyok uce kalmadan da sonuca ulasirim ulasamazsam da amaaan bosver yericer gezerim derken 6 defa denedim ve hala acaba 7. yi nerede denerim diye arayis icindeyim.Seda yildiz arkadasim sen nerede deniyeceksin.Ben 2 asilama ve 1 mikroyu Almanya da 3 mikro izmir kent ve 2 mikroyu da umutta denedim.Simdi co kultur imci ve pgt olan bir yer ariyorum.Bizde en son blasto olustu ama tutunmadi.Aslinda biliyorum neresi ama bruksel.Fakat cooook pahali.Ikinci olarak ta HRS Ankara.Istanbula son iki tedavi icin gittim , barinmak da zor oda masrafli.HRS biriki milyar daha uygun ulasim ve barinma biraz daha kolay olur diye dusunuyorum ama arastirdigimda pek iyi seyler yazmiyor forumlarda bende sastim kaldim.Umuda gelince bir tarafim sanki donmus gibi.Cani gonulden isterken yuregim eskisi kadar pirpir etmiyor,Gecen Hastaneye psikiyatr a gittim bir hastaliginz yok depresyonda bile degilsiniz dedi hani acaba beni farkli hazirlarlar da bunun da basariya bir faydasi olur mu diye.Cunku gercekten cook isteyeceksin cani gonulden isteyeceksin dua edeceksin vs. diyorlar bu yuzden olmuyor cok istemiyorsun vs. diyenler var .Bende ne yapacagimi sastim.Maddi manevi herseyimi toplayip valizimi alip gidiyorum hersey iyi basliyor, embryoda olusuyor onun gelisimide fena degil eee sonuc yine negatif yilma toplan bidaha bidaha .Surmenaj oldum hiisiyatsizlik basladi .Bilmiyorum.Birisi bana deseki senin psikolojinin ne dusundugunun bu tedavinin sonucuyla bir ilgisi yok dese de rahatlasam en son denemede orgu or daha iyi olur kafa bosaltirsin dendi co kyatma dendi 4 gunden sonra yatmadim acikhavada falan gecirdim kafelerde oturdum.bir yelek bir kazak bitirdim moralim iyiydi ilk defa kasiklarimda batmalar oldu ilk defa bekleme surecinde adet sancimda olmadi eee ne oldu olmadi.Keci olsan ne olacak Allahini seversen.Kanallarimda tikandi bende hicbirsey yokken artik ben de ancak mikroyla cocuk sahibi olabilirim.Tedaviden olmamistir, buyuk konusunca basina geliyor diye laf sokan sokana karsi taraftan.Sen bu kadar fedakarlik yapiyorsun lapo ile kanalimin biri alindi digeri de tikali.Esim laporoskopiyi yaptirmami pek istemiyordu,kanalimin biri minimum duzeyde acikti acaba embryonun ustune su dokuluyorda ondan mi negatfi diye yaktilar.Simdi benden kaynaklanacak bisey kalmadi bilmiyorum vallahi sastimkaldim bu ise.

flzoktay... ne kadar güzel bir başlık bu böyle...

evet bence herbirimiz birer inatçı keçiyiz, arada sırada dayanamayacağını hisseden, vazgeçmeye karar veren ama sonra bir anda, en baştan, herşeyi göze almaya karar veren inatçı keçiler...

benim de 3 başarısız denemem var.
endometriosis hastasıyım, hastalığımı tam bebek yapmaya karar verip, korunmayı bıraktıktığım sırada öğrendim. önce ameliyat oldum, sonra doğal yollarla olur mu diye bekelemeye başladım. çünkü endometriosis varlığı dışında herşey normal görünüyordu. ama olmadı. ve arka arkaya 3 denemem oldu.
birinde dış gebelik oluştu, yakın takibe alındı, sonra kendi kendine düştü..

birinde gebelik oluştu, 12. gün ve 14. gün değerler normaldi. 2 hafta sonra ultrasonda kalp atışında problem olduğunu farketti doktor, yakın takibe alındı, 3 hafta sonra kalbi durdu, tahliye edildi. bebekte trizomi 16 çıktı.

birinde ise maalesef gebelik hiç oluşmadı.

şimdi yine testler, yine tetkikler, yani yeni bir süreç..
çok yoruldum, dayanamayacağım derken, şimdi sürecin tam da ortasındayım.
vazgeçmeyeceğim.

herkese bu süreçte önce sabır, sonra da maddi - manevi güç diliyorum..

Meraba arkadaslar.Benim keciligime de siz karar verin:) 2 asilama ve 6 negatif mikro.Bu yola uc defa ancak denerim biseyimyok uce kalmadan da sonuca ulasirim ulasamazsam da amaaan bosver yericer gezerim derken 6 defa denedim ve hala acaba 7. yi nerede denerim diye arayis icindeyim.Seda yildiz arkadasim sen nerede deniyeceksin.Ben 2 asilama ve 1 mikroyu Almanya da 3 mikro izmir kent ve 2 mikroyu da umutta denedim.Simdi co kultur imci ve pgt olan bir yer ariyorum.Bizde en son blasto olustu ama tutunmadi.Aslinda biliyorum neresi ama bruksel.Fakat cooook pahali.Ikinci olarak ta HRS Ankara.Istanbula son iki tedavi icin gittim , barinmak da zor oda masrafli.HRS biriki milyar daha uygun ulasim ve barinma biraz daha kolay olur diye dusunuyorum ama arastirdigimda pek iyi seyler yazmiyor forumlarda bende sastim kaldim.Umuda gelince bir tarafim sanki donmus gibi.Cani gonulden isterken yuregim eskisi kadar pirpir etmiyor,Gecen Hastaneye psikiyatr a gittim bir hastaliginz yok depresyonda bile degilsiniz dedi hani acaba beni farkli hazirlarlar da bunun da basariya bir faydasi olur mu diye.Cunku gercekten cook isteyeceksin cani gonulden isteyeceksin dua edeceksin vs. diyorlar bu yuzden olmuyor cok istemiyorsun vs. diyenler var .Bende ne yapacagimi sastim.Maddi manevi herseyimi toplayip valizimi alip gidiyorum hersey iyi basliyor, embryoda olusuyor onun gelisimide fena degil eee sonuc yine negatif yilma toplan bidaha bidaha .Surmenaj oldum hiisiyatsizlik basladi .Bilmiyorum.Birisi bana deseki senin psikolojinin ne dusundugunun bu tedavinin sonucuyla bir ilgisi yok dese de rahatlasam en son denemede orgu or daha iyi olur kafa bosaltirsin dendi co kyatma dendi 4 gunden sonra yatmadim acikhavada falan gecirdim kafelerde oturdum.bir yelek bir kazak bitirdim moralim iyiydi ilk defa kasiklarimda batmalar oldu ilk defa bekleme surecinde adet sancimda olmadi eee ne oldu olmadi.Tedaviden olmamistir, buyuk konusunca basina geliyor diye laf sokan sokana karsi taraftan.Sen bu kadar fedakarlik yapiyorsun lapo ile kanalimin biri alindi digeri de tikali.Esim laporoskopiyi yaptirmami pek istemiyordu,kanalimin biri minimum duzeyde acikti acaba embryonun ustune su dokuluyorda ondan mi negatfi diye yaktilar.Simdi benden kaynaklanacak bisey kalmadi bilmiyorum vallahi sastimkaldim bu ise.

Merhaba sevgili hulya35 a.s.
"""Keci olsan ne olacak Allahini seversen."""" Allahımı da severim sen gibi keçi dostlarıda a.s tanıştığımıza sevindim..İtiraf edeyim seni en büyük keçilerden biri ilan edebiliriz...Bu kadar inat ettikten sonra bak kendin yazmışsın
"""Ben de ancak mikroyla cocuk sahibi olabilirim."""" hala bir umidin var olacakta yılmak yok ölee.
Bir köprüde iki inatçı keçi karşılaşır biri bizim hulya35... Sen köprüleri tepeleri dağları aş tam dağın zirvesine geldin eee "ben yoruldum artık" de geri mi döneceksin? Ne o dağın artındaki manzarayı merak etmiyormusun? Belki o dağın hemen ardında..Orada kalmak yerine bir adım daha atmak ilerlemek doğru olmaz mı ? Soluklan biraz, dinlen bakalım.. O dağı aştın... varsayalım olmadı başka dağlarda olacak aşılacak .. Her gün yeni tedaviler geliştiriliyor..
Arada vızıltılarda duyacaksın tabi bu yolda aldırma....
Sizin gibi güçlü bir hanımefendiyi saygıyla selamlıyor sevdiklerinle güzel bir hafta sonu geçirmeni diliyorum..
Ben de yarın doktorda olacağım..
Sevgiyle kal...

flzoktay... ne kadar güzel bir başlık bu böyle...

evet bence herbirimiz birer inatçı keçiyiz, arada sırada dayanamayacağını hisseden, vazgeçmeye karar veren ama sonra bir anda, en baştan, herşeyi göze almaya karar veren inatçı keçiler...

benim de 3 başarısız denemem var.
endometriosis hastasıyım, hastalığımı tam bebek yapmaya karar verip, korunmayı bıraktıktığım sırada öğrendim. önce ameliyat oldum, sonra doğal yollarla olur mu diye bekelemeye başladım. çünkü endometriosis varlığı dışında herşey normal görünüyordu. ama olmadı. ve arka arkaya 3 denemem oldu.
birinde dış gebelik oluştu, yakın takibe alındı, sonra kendi kendine düştü..

birinde gebelik oluştu, 12. gün ve 14. gün değerler normaldi. 2 hafta sonra ultrasonda kalp atışında problem olduğunu farketti doktor, yakın takibe alındı, 3 hafta sonra kalbi durdu, tahliye edildi. bebekte trizomi 16 çıktı.

birinde ise maalesef gebelik hiç oluşmadı.

şimdi yine testler, yine tetkikler, yani yeni bir süreç..
çok yoruldum, dayanamayacağım derken, şimdi sürecin tam da ortasındayım.
vazgeçmeyeceğim.

herkese bu süreçte önce sabır, sonra da maddi - manevi güç diliyorum..

Merhaba,
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..
Şimdiden küçük bir inatçı keçiler sürüsü olduk sayılır..yerimseniben
Bu arada hulya35 keçisine de bir şey söylermisin canım..
Ben de bu hafta sonu doktordayım sevdiklerinle güzel bir hafta sonu geçirmeni dilerim.
Sevgiyle kal....a.s.

Meraba arkadaslar.Benim keciligime de siz karar verin:) 2 asilama ve 6 negatif mikro.Bu yola uc defa ancak denerim biseyimyok uce kalmadan da sonuca ulasirim ulasamazsam da amaaan bosver yericer gezerim derken 6 defa denedim ve hala acaba 7. yi nerede denerim diye arayis icindeyim.Seda yildiz arkadasim sen nerede deniyeceksin.Ben 2 asilama ve 1 mikroyu Almanya da 3 mikro izmir kent ve 2 mikroyu da umutta denedim.Simdi co kultur imci ve pgt olan bir yer ariyorum.Bizde en son blasto olustu ama tutunmadi.Aslinda biliyorum neresi ama bruksel.Fakat cooook pahali.Ikinci olarak ta HRS Ankara.Istanbula son iki tedavi icin gittim , barinmak da zor oda masrafli.HRS biriki milyar daha uygun ulasim ve barinma biraz daha kolay olur diye dusunuyorum ama arastirdigimda pek iyi seyler yazmiyor forumlarda bende sastim kaldim.Umuda gelince bir tarafim sanki donmus gibi.Cani gonulden isterken yuregim eskisi kadar pirpir etmiyor,Gecen Hastaneye psikiyatr a gittim bir hastaliginz yok depresyonda bile degilsiniz dedi hani acaba beni farkli hazirlarlar da bunun da basariya bir faydasi olur mu diye.Cunku gercekten cook isteyeceksin cani gonulden isteyeceksin dua edeceksin vs. diyorlar bu yuzden olmuyor cok istemiyorsun vs. diyenler var .Bende ne yapacagimi sastim.Maddi manevi herseyimi toplayip valizimi alip gidiyorum hersey iyi basliyor, embryoda olusuyor onun gelisimide fena degil eee sonuc yine negatif yilma toplan bidaha bidaha .Surmenaj oldum hiisiyatsizlik basladi .Bilmiyorum.Birisi bana deseki senin psikolojinin ne dusundugunun bu tedavinin sonucuyla bir ilgisi yok dese de rahatlasam en son denemede orgu or daha iyi olur kafa bosaltirsin dendi co kyatma dendi 4 gunden sonra yatmadim acikhavada falan gecirdim kafelerde oturdum.bir yelek bir kazak bitirdim moralim iyiydi ilk defa kasiklarimda batmalar oldu ilk defa bekleme surecinde adet sancimda olmadi eee ne oldu olmadi.Keci olsan ne olacak Allahini seversen.Kanallarimda tikandi bende hicbirsey yokken artik ben de ancak mikroyla cocuk sahibi olabilirim.Tedaviden olmamistir, buyuk konusunca basina geliyor diye laf sokan sokana karsi taraftan.Sen bu kadar fedakarlik yapiyorsun lapo ile kanalimin biri alindi digeri de tikali.Esim laporoskopiyi yaptirmami pek istemiyordu,kanalimin biri minimum duzeyde acikti acaba embryonun ustune su dokuluyorda ondan mi negatfi diye yaktilar.Simdi benden kaynaklanacak bisey kalmadi bilmiyorum vallahi sastimkaldim bu ise.

cnm ilkonce merhaba allahım bızlere sabır ve maddı durum versın inşallahh

ben pko hastasıyım cnm 4 denememdede kesın hamılesın dıyıp hastaneden eve gonderıldım ancak 4 undede negatıf sonuc aldım yasım genc olmasının avantajıyla yaklasık 2 sene hıc tedavı gormedım ancak sureklı tv de gordugum ve banada çok metedılen bır dr vardı kendısı Kıbrıs Tup Bebek hast dr u ancak ıst da Alman Hastanesınde butun ıslemlerını yapıyor kendısıyle gorusmem oldu ancak bebegım olmayacaka bosuna denemekıstemedıgımı soledım ancak dr bana olmamasını gerektırıcek bır sebep yok denemelısın dedı dr uma cok guvendım ılk defa ve kendımde cok ama cok ıstedım 5. denemem yanı transferden sonra sureklı bebeklerımle konusuyor esımde bana hamıleymısım gıbı davranıyordu ılk defa bunları yasıyordum ve hamıle oldugumu ınan bana hıssettım 12. degerım ve hamıleyım dunyalar bızım lmustu ancak kımyasal gebelıkle sonuclandı ama hıc uzulmedım 5. de hamıle kalabılmem bıle bızım ıcın mucızeydı onun mutlulugunu yasadık hep 2 ay ara bıle vermeden hemen tekrar denedım ve yıne hamıleydım ınanamıyordum ancak bu seferde dış gebelık oldu bebegım olması gereken yere tutunmamıstı 6 yıllık evlıyım dr um tuplerımden bırını alıcaktı cunklı bebegım ordaydı zarar vermeden almam mumkun degıl dedı amelıyatta dıgerınıde aldı bırdaha dış gebelık gecırmemem ıcın artık bebegıme kacacak bıryer kalmadı canım hazıran sonu gıbı tekrar dondurulmuslarımla deneyecegım ve her denememde begıme yakınlasıyorum buna ınanıyorum ben bırgun bende anne olucam hepımız olucaz yola devam kızlar ben 7. deneyecegı ve ıcım kıpır kıpır çok heycanlıyım ama daha 1 kere denedıkten sonra pes etmeyı dusunenler var yapmayın boyle allahım zamanını bklıyor bızlerı sınıyor kızlar o yuzden dua edelımkı allahımbızede versınnnn

bıraz fazla yazdım kızlarrr pardonnn

merhaba arkadaşlar benim inatçı kızımda 12 sene sonra geliyor 12 sene boyunca 3 aşılama 2 tane kendiliğinen gebelik biri 4 senelik diğeri 8 senelik evliyken malesefki ikiside boş gebelik ve kürtaj 9. sene ilk tüp bebeğimiz oldu maalesefki negatif 1.5 sene sonra 2. tüp bebek yine negatif geçen sene bu zamanlarda yani 23 haziranda negatif haberini aldık ve ben artık çocuk istemiyorum deyip spora başladım hergün gidiyordum kafadan hemen hemen çocuğu atmıştım 5 ay sonrada günüm 10 gün geçtiği halde spora devam ediyordum nadirde olsa günüm arada 10 gün geçiyordu 11. gün test yaptım acaba dedim ve pozitifi gördüm çok şükür en önemlisi moral moral banada söylüyorlardı ama yapamıyordum kafamdan atamıyordum allah hepinize versin inşallah arkadaşlar olmaz demeyin eşim 1 sene önce rapor almıştı anca tüp bebekle olur diye allah verdikten sonra herşey boş bu arada eşimin sperm hareketsizliği vardı

SEDA YILDIZA
Sagol canim yazin icin.Kibrista yaptirmanin avantaji nedir, ben daha fazla embryo koyabiliyorlar diye duymustum.Kaca maloluyor ve nerede kaliniyor ordaki teknoloji nasil.Imci kokultur vs. var mi.Ben Bruksel i yucel beyi dusunuyorum ama senin dusuncen nasil ne onerirsin.Ben mayista bitiirdimtedavimi tekrar agustosta dusunuyorum.

Back
X