inatçı kırışıklıklara son!!!!!

emda

sevgi pıtırcığım ADA
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
965
0
621
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar
Ütü yaparken eşimin çok zor açtığım takım elbiseleri ve gömlekleri var resmen ütü yapmak işkence haline geliyordu nemli mendillerle yapıyordum ne yapabilirim diye düşündüm ve buldum
Ütü masasının kılıfının çıkarın masaya yemeklerde kullandığımız yanmaz folyalarla kaplayın ve kılıfı geri takın
Bu şekilde masa pres görevi görüyor ütü işkenceden çıkıyor inatçı kırışıklıklar anında açılıyor. :dance:

teşekkür ederim deneyeceğim

hay aklınla bin yaşa bendede var inatçı gömlekler kesin yapacağım canım teşekkürler paylaştığın için

aa süper bi fikir alkisalkisalkis ben bu başlığı yeni gördüm yaklaşık bi hafta önce yeni bir ütü aldım buhar kazanlı
ütü yapma zamanımı resmen yarı yarıya indirdi ama inatçı kırışıklıklar için senin yönteminide denerim teşekkürler

Son düzenleme:
Harika!!Ben bunu kesin denerim.Ütü yapma konusunda tam bir engelli olan bana belki bir nebze faydası olur.O zaman ütü yaparken dün geceki gibi sinirden ağlamak yerine sana bol bol dua ederim arkadasım :)

ben denedim ütüye faydası oldu arkadaşım sağol ama o inatçı gömlek açılmadı hala ince ince kırışıklıklar var birgün ütü yaparken yaksamda kurtulsam lanet şey bide yeni aldık hemde pahalıydı

ben o yüzden 4 ay önce buhar kazanlı ütü aldırdım kocama..
ütü sevmeyene ne folyo ne buhar kazanlı ütü..
ütülerim birikti yine...:delphin:

denemekte fayda var

wayy..çok ılgınç .neden olmasın..kaydirigubbakcemile2

ben çamaşırları askıdan alır almaz ütülüyorum daha kolay oluyor eğer geciktirdiysem camsil şişesine su dolduruyorum ütüleyeceğim yere sıkıp ütülüyorum bu kadar basit kolay gelsin

birde gömleklerin yakasını ve göğüs kısmını kolalı suyla ütülerseniz hem düzgün görünüyor hemde yakalar fazla kirlenmiyor...

Back
X