Teskkur edrim greyfurt alıp hemen denicem.Cok şükür balgam yokBallı süt başta gelir. Onun haricinde eğer içirebilirsen:
Greyfurt, limon, elma, armut, kaynat, içine nane at, içir. Atom içeceği.
Eğer balgam varsa,asist isminde ilaç öneririm. Çok faydalı.
Sagol yapmaya basladim bileSiyah turplu bal. Tarifine internetten bak. Bir de gogsune sirtina ilik havlu koy . Cocugu sicak tut. Gecmis olsun
Tesekkur edrim denemeye calisicam ama cok hareketli cocuk umarim yatirmayi basarabilirimBen hatirliorm kucukken hastalandgmda ki hastaligim cok agirdir babannem kullanmadigi bir temiz beze komple bal ve karabiber yapardi onu sirtim koyardi bir gun oylece annem yatirirdi ertesi gun hicbiseym kalmazdi deneyin derimm ama sirtndan hic cikarmayack ve terleyeck
Teşekkürler ilginiz için sagolunBende olurdu bitmek bilmeyen öksürük,ama ben çözümünü buldum çok şükür.Burun spreyi almıştı eşim bir iki kullandı bıraktı
bende o sprey kutusunu aldım içindekini döktüm el yapımı elma sirkesini ılık suyla eşit karıştırıp içine koydum öksürük anında bir kez sıkmak bile şıp diye öksürüğü kesiyor.Ama çocuğun ciğerleri balgam doludur antibiyotik bunu sökmez.Nasıl sökülür onu araştırın.Öksürüğüde kesmemek lazım bu durumda ciğerlerin temizlenmesi öksürük sayesinde olur bı nevi.Geçmiş olsun.
Yabyatmasa dahi bir beze havluda olabilir komple bal ve karabiberdi yanilmiyorsam taa kucuklugumde bana ve abimede yapardi ertesi gun duzelirdik valla. Bide siz deneyin umarim ise yararTesekkur edrim denemeye calisicam ama cok hareketli cocuk umarim yatirmayi basarabilirim
Sagolun denicem simdiYabyatmasa dahi bir beze havluda olabilir komple bal ve karabiberdi yanilmiyorsam taa kucuklugumde bana ve abimede yapardi ertesi gun duzelirdik valla. Bide siz deneyin umarim ise yararhatta bende hatrliorm annem yatirirdi ben disari oyun oynamaya kacardim
Sonucu yazin lutfen insallah ise yararSagolun denicem simdi
TeşekkürlerBenim cocuklar oksurme basladiginda gece uyurken ayaklarinin altina viks suruyorum kalin corap giydirip yatiriyorum oksurugun baslangicinda baya faydasi oluyor ilerdediyse sogani dograyip suyu cikana kadar bir kapta bekletin icine bal katip şurup gibi içirin
1 çk Bal 1ck zencefil tozu bir kac damlam limon karistirip şurup gibi verin iyi geliyor
Bide pekmezle tere yagi var onuda deneyin doktor surupta yazsa oksuruk uzun sure gecmiyor
Ayaklarina gogsune viks surup yatirin onun etkiside cok iyi
Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?