Inatci öksürük

Snglshn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
21
14
38
48
Slm 5 yaşında anaokuluna giden oğlum var bir haftadır inatçı öksürükle uğraşıyorum ne yaptımsa gitmedi.A
ntibiotik 4 gün oldu bitireli.nedense hersene okula başlıyor sonrası nedense 4 haftanın 3 haftası hastalıkla uğraşıyorum. Artık ne yapacagimi şaşırdım.Benim gibi olan varsa yazabilir mi lutfen

Ballı süt başta gelir. Onun haricinde eğer içirebilirsen:

Greyfurt, limon, elma, armut, kaynat, içine nane at, içir. Atom içeceği.

Eğer balgam varsa,asist isminde ilaç öneririm. Çok faydalı.

Siyah turplu bal. Tarifine internetten bak. Bir de gogsune sirtina ilik havlu koy . Cocugu sicak tut. Gecmis olsun

Ben hatirliorm kucukken hastalandgmda ki hastaligim cok agirdir babannem kullanmadigi bir temiz beze komple bal ve karabiber yapardi onu sirtim koyardi bir gun oylece annem yatirirdi ertesi gun hicbiseym kalmazdi deneyin derimm ama sirtndan hic cikarmayack ve terleyeck

Ballı süt başta gelir. Onun haricinde eğer içirebilirsen:

Greyfurt, limon, elma, armut, kaynat, içine nane at, içir. Atom içeceği.

Eğer balgam varsa,asist isminde ilaç öneririm. Çok faydalı.
Teskkur edrim greyfurt alıp hemen denicem.Cok şükür balgam yok

Bende olurdu bitmek bilmeyen öksürük,ama ben çözümünü buldum çok şükür.Burun spreyi almıştı eşim bir iki kullandı bıraktı
bende o sprey kutusunu aldım içindekini döktüm el yapımı elma sirkesini ılık suyla eşit karıştırıp içine koydum öksürük anında bir kez sıkmak bile şıp diye öksürüğü kesiyor.Ama çocuğun ciğerleri balgam doludur antibiyotik bunu sökmez.Nasıl sökülür onu araştırın.Öksürüğüde kesmemek lazım bu durumda ciğerlerin temizlenmesi öksürük sayesinde olur bı nevi.Geçmiş olsun.

Ben hatirliorm kucukken hastalandgmda ki hastaligim cok agirdir babannem kullanmadigi bir temiz beze komple bal ve karabiber yapardi onu sirtim koyardi bir gun oylece annem yatirirdi ertesi gun hicbiseym kalmazdi deneyin derimm ama sirtndan hic cikarmayack ve terleyeck
Tesekkur edrim denemeye calisicam ama cok hareketli cocuk umarim yatirmayi basarabilirim

Bende olurdu bitmek bilmeyen öksürük,ama ben çözümünü buldum çok şükür.Burun spreyi almıştı eşim bir iki kullandı bıraktı
bende o sprey kutusunu aldım içindekini döktüm el yapımı elma sirkesini ılık suyla eşit karıştırıp içine koydum öksürük anında bir kez sıkmak bile şıp diye öksürüğü kesiyor.Ama çocuğun ciğerleri balgam doludur antibiyotik bunu sökmez.Nasıl sökülür onu araştırın.Öksürüğüde kesmemek lazım bu durumda ciğerlerin temizlenmesi öksürük sayesinde olur bı nevi.Geçmiş olsun.
Teşekkürler ilginiz için sagolun

Tesekkur edrim denemeye calisicam ama cok hareketli cocuk umarim yatirmayi basarabilirim
Yabyatmasa dahi bir beze havluda olabilir komple bal ve karabiberdi yanilmiyorsam taa kucuklugumde bana ve abimede yapardi ertesi gun duzelirdik valla. Bide siz deneyin umarim ise yarar 😊 hatta bende hatrliorm annem yatirirdi ben disari oyun oynamaya kacardim

Yabyatmasa dahi bir beze havluda olabilir komple bal ve karabiberdi yanilmiyorsam taa kucuklugumde bana ve abimede yapardi ertesi gun duzelirdik valla. Bide siz deneyin umarim ise yarar 😊 hatta bende hatrliorm annem yatirirdi ben disari oyun oynamaya kacardim
Sagolun denicem simdi

Benim cocuklar oksurme basladiginda gece uyurken ayaklarinin altina viks suruyorum kalin corap giydirip yatiriyorum oksurugun baslangicinda baya faydasi oluyor ilerdediyse sogani dograyip suyu cikana kadar bir kapta bekletin icine bal katip şurup gibi içirin
1 çk Bal 1ck zencefil tozu bir kac damlam limon karistirip şurup gibi verin iyi geliyor
Bide pekmezle tere yagi var onuda deneyin doktor surupta yazsa oksuruk uzun sure gecmiyor
Ayaklarina gogsune viks surup yatirin onun etkiside cok iyi
Cok gecmis olsun

Benim cocuklar oksurme basladiginda gece uyurken ayaklarinin altina viks suruyorum kalin corap giydirip yatiriyorum oksurugun baslangicinda baya faydasi oluyor ilerdediyse sogani dograyip suyu cikana kadar bir kapta bekletin icine bal katip şurup gibi içirin
1 çk Bal 1ck zencefil tozu bir kac damlam limon karistirip şurup gibi verin iyi geliyor
Bide pekmezle tere yagi var onuda deneyin doktor surupta yazsa oksuruk uzun sure gecmiyor
Ayaklarina gogsune viks surup yatirin onun etkiside cok iyi
Cok gecmis olsun
Teşekkürler

Süt ürünleri, özellikle süt öksürüğe, geniz akıntısına ve kansızlığa sebep olur, araştırırsanız, kendiniz de ulaşabilirsiniz bu bilgiye. Öksürük için hem kendimde hem bebeğimde sarımsaklı zeytinyağı kullanıyorum ve bir kaç saat içinde muhakkak kesiliyor öksürük. Bir diş sarımsağı çok iyi ezip bir tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ekleyip karıştırıyorum. Sarımsak tanesi gelmemesine dikkat ederek bebeğimin ayaklarının altına sürüp çorap giydiriyorum. Akşam sürdüğüm yağla sabaha kadar öksürüksüz uyuyor. Sabah yeniden öksürmeye başlarsa tarifi yeniliyorum. Bu şekilde öksürük tamamen geçene kadar kullanıyoruz bu tarifi.

Back
X