- 30 Aralık 2013
- 213
- 69
- 73
Zaten ona haksizsin diyen yokki haklisin deyip ozur diledin hatani anladin, bir iliskiyi saglamlastiran inisler cikislardir kavga da edersin sinir aninda hersey soylenir (keske yapmasak ama yapiliyor yani) ama sonra herseye ragmen sana guveniyorum der devam edilir, yani senin orda bir sinir aninda soyledigini, gercekten boyle dusunmedigine inanip senin askina guvenmeli, asklar boyle saglamlasir taslar yerine oturur hep gulluk gulistanlik olmazki.. Dualarim seninle canim hayirli haberlerini bekliyorum tez zamanda kalbin ferahlasin insaallah..
bence son bi kez akşam ara konuş yada mesaj at.ne geliyosa içinden söyle.hatta içinden geliyosa yalvar.elinden geleni yap döndürmek için.eğerki dönmüyosa önüne bak canım.boşuna oyalanma.biraz fazla sürmüş çünkü inadı.bu kadarı normal değil.
Hehh ona yazmak istedigin zaman kendini tutamazsan buraya yaz iyi fikir :)
Tam tamına 1 hafta 1 gündür yazmıyorum :) Rekora gidiyorum .. İstikraaarrrr ! :))
resmen şuan aynnı senin durumundayım diyebilirim...harika bi aşk hikayesigibi tanıştık herşey harika gitti onlayken sanki kendimi prenses gibi zannediyordum...3 hafta önce bir kavda ettik ..benim canım o gün başka şeylere sıkkındı onunda işine sıkkınmış canı birbirimize patladık aniden nasıl oldu bende anlamadım...bir ön öncesinde aşkımızdan geceriyorduk...ama o telefon konuşamasında bi anda bitsin o zaaman dedim oda bitsin dedi kapattık telefonu..herşey 15dk içinde oluverdi...o sinirle heryerden engelledim iki gün sonra actım ...bir hafta sonra ulaşmaya calıştım o engellemişti heryerdenbu seferde ac lütfen engelleri konuşalım dedim acmadı..bir hafta daha gecti hala mı özlemidin dedim olmuyorsa zorlamanın manası yok hadi kal saglıcakla dedi...bende bitsin istiyorsan agzından bittti lafını duymak istiyorum daha sonrasında engellere bile gerek yok bir daha seni aramayacagıma sesimi duymayacagına yüzümü görmeyecegine söz veriyorum dedim..cevap vermedi.....çok komik.....abuk birşey...bende son bir haftadır istikrarlı bir şekilde kendimi tutuyorum .hareketi beni çok üzdü cok gururumu kırdı bide .... 3 hafta gecti ara sıra nefes alamıyo gibi oluyorum ümitsizlikten...çok korkuyorum böyle güzel bir aşkın böyle sacma bitmesinden
hislerini cok iyi anlıyorum ümidini kesmişlik var ama bir yanın onu bekliyor
Ah kuzum ahBöyle çok yoğun bi şekilde özlem hissi var. Elim telefona gidiyor sonra en son söylediği cümleler aklıma geliyr vazgeçiyorum. Daha fazla gururundan ödün veremezsin Özge diyorum. Kafam karmakarışık. Tek istediğim o ve sevgisi .. İçim pişmanlıklarla dolu. Bu güzrl aşk bu şekilde bitemez. Kurulan onca hayal yerle bir olamaz. Kabullenemiyorum kuzum :-( Mesafeler var aramızda. Şimdi 2 saatlik uzaklığımda gururumu hiçe sayıp gitmeli miyim bilmiyorum. İstemediğini söylüyor kalbim onun yanına uçuyor ama mantığım beni durduruyor (
Ah kuzum ahBöyle çok yoğun bi şekilde özlem hissi var. Elim telefona gidiyor sonra en son söylediği cümleler aklıma geliyr vazgeçiyorum. Daha fazla gururundan ödün veremezsin Özge diyorum. Kafam karmakarışık. Tek istediğim o ve sevgisi .. İçim pişmanlıklarla dolu. Bu güzrl aşk bu şekilde bitemez. Kurulan onca hayal yerle bir olamaz. Kabullenemiyorum kuzum :-( Mesafeler var aramızda. Şimdi 2 saatlik uzaklığımda gururumu hiçe sayıp gitmeli miyim bilmiyorum. İstemediğini söylüyor kalbim onun yanına uçuyor ama mantığım beni durduruyor (
benimkide uzagımda aynı şehirde degiliz..ve anlattıgın insan tipi o kadar cok benziyorki yaşları bile aynı seninkiyle.. bende 23 yaşındayım..bizim ilişkimiz 8 aylık..o kaddarrrr iyi anlıyorumki şuan seni.çok zor birşey cidden...ara ara mantıklı düşünüyorum olmayacagı varmış diyorum zaten bu ayrılıkla oldukca yıprandık olsa bile düzelemeyiz belkide diyorum artık hersey için çok gec diyorum....ama genelde özlem ve depresiflikle ölyemi yapsam şöyle mi yapsam ne düşünüyo acaba..cevremdekilere sence nolucak diye üstüste sormamdan kaçacaklar benden...ama elimde degil nasılsın dediklerinde bile böle böle sence dönücekmi diye soruyorum hemen önüme gelene..saçmaladım iyice.....çok sacma böyle bitmesi gercekten senin ilişkininde benim ilişkiminde ...ama elimizden geleni yaptık sanki..artık yapacak tek şey beklemek gibi..hatta keşke unutabilsek elimizden gelen bu olsa...dönerse onu o zaman düşünürüz...ama olmuyor şuan o evre degil gercekten....allah düşmanımın basına vermesin aşk acısı..seni tanımıyorum ama gercekten cok üzüldüm ...ben gururumu ve mantıgımıda gectim verecegi karşılıkla daha cok acı cektirirmi diye korkuyorum çünkü artık kaldıramam..eminim senin içinde öyledir bu
buarada içinin pişmanlıklarla dolu olmasını sanki gecmişe dönsen birşeyleri degiştirsen herşey mükemmel olurdu hiç bitmezdi diyip kendini suclaman şu psikolojiyle cok normal bende yapıyorum bunu ama hiçbirşey tek taraflı olmaz ,mükemmel bi insan ve ilişkinize zarar verecekk hic bir hata yapmamış olarak farzetsek bile onu ,o sana senin ona nasıl davranman gerektigini senden ne bekledigini ne istedigini gözterememiş birkere,ikincisi bitmemesi için ugraşmamış kurtarmaya calışmamış...senin burnunu sürttürüp geri dönmeyi planlıyorsa bile araya bu kadar vakit sokarak en yıpratıcı ve toparlaması en zor bir duruma itmiş olmuş bu ilişkiyi..yani aslında bu ilişkinin bitmemesi senin elinde oldugu kadar onunda elindeydi ve yarım olan birşey yaşayamaz..... inş döner ve asıl onun burnu sürter inş
O kadar haklısın ki canım .. Şu söylediklerini aslında bende çok iyi biliyorum. Fakat sanki o kusursuzmuş tek hatalı benmişim gibi kendimi yıpratıp duruyorum .. Artık çabalayacak gücüm kalmadı tam 1 ay oldu ve başaramadım .. Tek çare dönmesini beklemek
özelden yazamıyorum canım yazmış oldugum mesajların sayısının 50yi geçmesi gerekiyormusbenimki henüz 28miş ..
umarım döner canım hayırlısıyla bir gün bitersede böyle içinde kalmış olarak bitmesin en azından.ondan sogudugun onsuz bir hayat istedigin zaman bitsin yada daha güzlü oldugun bir zaman
Ben ki özel hayatımı kimseye anlatmayan hep güçlü mantıklı bi kız olarak görünmüşümdür fakat bana Ne oldu bilmiyorum o mantıklı güçlü kızdan eser yok. Kolu kanadı kırılmış çevresinde ki insanlardan öneri bekleyen her fırsatta olup biten gelişmeleri anlatıp onların fikirlerini alan zayıf bi kız haline geldim( Düşün 1 ay oldu ve ben hala eski mesajlarımızı silmedim. Dün okumak istedim yüzümde tebessüm gözümde yaşlarla için sızlaya sızlaya okudum. Meğerse ne kadar mutlu ve tatlı bi çiftmişiz. Ve her mesajında beni sonsuza dek seveceğini ve asla vazgeçemeyeceğini yszmış hepsini ona tek tek göndermek istiyorum unuttun sanırım söylediğin sözleri diye (
valla uuzun birşey yamıstım ama gönderirken hesabım kapandı hepsi gittii
canım inan cokk iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ne fal baktırmadıgım ne onun burcunu hatim etmedigim ne dilek duaları okuyup namaz kılmadıgım ne pskolijik kitaplar okumadıgım kaldı napacagımı sasırdım bende.bir ay cok uzun bir süre eger bu sürede hiç özlemekten aglamadılarsa hiç çaresizce karar kara düşünmedilerse hiç telefon elinde arasammı aramasammı diye ikileme düşüp kafayı yemedilerse insan degil bunlar bak
benimde arada parcalarım seni bi işler cevirirsen hala benimsin yazasım geliyo..başkasına kaptırıcam başkasını benden cok sevecek diye ödüm kopuyo..
birde benimki bana cevap vermedigi gün o sinirle bana aldıgı bütün hediyeleri bende duran tüm eşyalarını bir poşete topladım atmak için tüm resimlerimizi yazışmalarımızıda sildim...birde bi kutum vardı içinde en özel anılarımızdan minik minik parcalar topladıgım..biz gecen yıl 2 şubatta dagda kayaktayken teleferikte mahsur kaldıgımızda tanıştık .o teleferik biletini saklamış meger o zamandan koymus aklına beni..ve bu şubat 2 de onu bana vermişti..biletin üzerinde ogünün tarihi yazıyor.ve üzerinede kaderin bana güldügü gün yazmış....o bilette kutudaydı...kutuyuda acmadan direk olarak digerleriyle aynı poşete koydum atmak için .poşeti bagladım.ikinci bir poşet gecirdim onuda bagladım ve aksam cöpe koydum..gece cöpler toplanıyor...ertesi gün öglensaatlerinde dılşarı cıktıgımda bileti bizim sokagın kaldırımında buldum ..etrafa bakındım diger attıklarımdan bir kalıntı yoktu..sokakta tek bir çöp bile yoktu...o ordan nasıl cıktı ve nasıl benm gözüme göründü anlamadım...aldım bi süre daha saklayayım diye...o günden beri ümidimi istesemde yitiremiyorum..belki sacma bişeye anlam yükledim ama elimde degil..
ve sen onu görmeye bursaya gitsemmi gitmesemmi diyorsun yada belki o gelirmi gelmezmi..düşünsene benimki iki gün önce benim şehrime geldi ..benim için gelmiştir sanmıştım ama arkadaslarıyla gezip geri gitti.tek bir haber bile vermedi aramadı...facedeki herkese acık yerbildirimi dısında... iki gün önce emin oldum bittigine....((((
Ayyy kuzum kıyamam sana ben ya .. Ne güzel tanışmışsınız, bizim ki kadar anlamlı gerçekten. Onunla birlikteyken bu kadar güzel bi tesadüfler karşılaştık kesin evleneceğim kişi gözü ile bakıyordumbu arada nedendir bilmem ama bana siz barışacakmışsınz gibi geliyor. İçime öyle doğuyor yani. Bide ikimiz birlikte hiç birşey yapmadan bekleyelim canım, kendimizi zorlayalım tutalım ama yinede bekleyelim. Bak mesela benim ki 2 gündür whatsapp ta çok sık onlıne kıskançlık krizlerine girdim öfkeden deliye döndüm. Sen kiminle konuşuyorsun yazıp yazıp siliyorum kendimi zor tutuyorum ama sabretmeliyiz geçen Mehmet coşkundenizin bi yazısını okudum orada geri dönmesini istiyorsanız onu serbest bırakın. Sizi kaybettiğini sanacak ve korkacaktır. Hatta kısa flörtler bile yaşamasına izin verin. Her hüsranda sizin ne kadar mükemmel olduğunuzu atırlayavak diyoduu. Yapmış o kısa flörtler hüsran değilde ona gayet iyi gelirse ((( allahım çıldırmanın eşiğindeyim sen sabır ver bize .. Bu arada o falcı olaylarını bende 1 ay içerisinde çok yaptım kuzum en son Kadıköy'de gittim adam bundan umudu kes hiç bi çabası yok dedi. Valla psikolojim bozulmuştu resmen o Kadıköy sokaklarında kimseye aldırış etmeden ağlaya ağlama yürüdüm. Bugün bi tane baktırdım oda 20-nisan 20 Mayıs arası barışacaksınız dedi seni seviyor dedi . Barışmanız kısa sürmeyecek falan dedi. Hangisine inanayım Bilmşyorum el açtım Rabb'ime dua ediyorum. Artık dualarımda sende varsın tatlım. Mesaj hakkın gelince özelden yaz olur mu
evet cnaım aynen beklemekten daha iyi bir çözüm göremiyorum..bende sana kıyamadım inşallah özlemine dayanamayacak seviyeye gelir hırsını bir kenara bırakır ve kısa zamanda daha fazla acı cekmeden ve sen unutmadan döner...o kısa flörtler işi cidden işi bozuyor yanlız bu ara başlarsa onu bulur ve yüzüne karşı iyi bi söverim heralde ..nasıl baskasına dokunu gözünün içine bakar bunu denemesi bile çıldırmama yeter.ayrıca evet nereden bilelim ona bu flörtlerin iyi gelmeyecegini...zaten o işe girişmişse bitirmiş demektir gerci...bende dua edecegim canım benim sana...hayırlısı olsun inşallah...hayırlısı degilsede allahım alacaksada illa onu benden ben daha güclüyken ve onu daha az seviyorkenn alsın lütfen şuan cok zoorrrrr...tabiki tatlım oraya buraya yazıyorum zaten mesaj hakkı gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?