Inatcilik ve alttan almamak..

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Selam kizlar..

Bazi insanlar vardirya hani, intacidir ve alttan almaz, haksizsa dahi... Bu tarz insanlar genelde yumusak huylu, gerektiginde alttan almasini bilen ve kesinlikle inatci olmayan insanlarla iyi anlasir ve ömürlerini yerler tabir-i caizse:mymeka:laelaelaelaelae
Aramizdada vardir mutlaka inatci, alttan almayi sevmeyen, ilk adimi esinden bekleyen bayanlar.

Merak ediyorum, bu tür insanlar kendilerine nasil davranilmasini isterler?
Neden durduk yere inatcilik yapilir, veya neden haksizsaniz dahi hakliyim havasinda olursunuz?
Erkeklerdende var böyle tipler, bidenede bende varklava::asigim::1hug:
Belki sizden bir kac püf noktasi alabiliriz sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

Hım hım hımmmm...CADIARZU
Az önce bir yerlerde yazmıştım. Haklı da olsam ilk adımı atmam diye..Var gücümle kocemin ömrünü yemeye çalışıyorum ama daha başarılı olamadım..sırnaşık şey
Çok inatçıyımdır. Eşim de sağolsun bu huyumu bilir hep gelir,barışır..
Aslında biraz düşününce; insan kafasındaki büyük problemleri çözemeyince, küçük sorunlar bardağı taşırıyor galiba.. Bence eşim de hayatımıza dair kendi hatalarını bildiği ve beni tamamen kaybetmemek için sürekli gelip sırnaşıyor diye düşünüyorum..fisfisfis
Yani bu inat,sertlik durumu ya kişinin karakteri ya da kişinin yaşadıklarının birikimidir diye düşüyorum ben..yerimseniben

ay çok fenasın sensible:))şaka bi yana aşkım bana sürekli inatsın işte inatsın die böğürür durur.güya inatçımışım.ne inadı yapıyosam.valla bazen gıcıklığına yapıyorum doğru.nasıl davranılması gerektiğine gelınce az bişe inat yaptığımı anladığında huyuma gitsin düzeliyorum.çoğu zmaanda burnu sürte sürte gelir haksızda olsa özrünü diler.

eğer kavga ettiysek fazla inatçı olduğumu söyliyemem
hatalı bensem eğer zaten ilk adımı atarım hemen gönlünü alırım eşimin
ama eşim hataliysa azcık sırnaşsın, azcik uflayıp puflayıp surat astıkdan sonra barışıyorum hemen
küs kalmayı sevmiyorum
helede küçük mevzuları büyütmekte hiç bana göre değil
şu kısacık ömürde küs kalmaya değmez bence
fazla inat helede kuru inatda sabır taşını bile çatlatır bence

Hatalıysam özür dilerim haklıysam kimseye boyun eğmem :dilcikar: nereye kadar haklı olduğum halde susucam ki süprizzzzz çok yakın bi arkadaşım öyleydi haksız olduğu halde özür diliyeceği yerde habire üste çıkmaya çalışıyodu o hiç haksız olmaz zaten baktım olcak gibi değil anlaşamıycaz bende araya baya bi mesafe koydum sengözlerimebaksanab

bencede ufak seylerden huysuzluk yapılmasını sevmıorum, kım haksızsa onu duzeltme yoluna gıdılmelı, kımse kımsenın ömur torpusu olmasın yawlaelaelaelaelae

bu dediklerinin hepsi bende mevcut övünmek gibi olmasın ama haksızsam bile her zaman haklıyımdır dediğim dediktir eğer ki hata bende ise bile kesinlikle o an konuşmak istemem yalnız kalmayı tercih ederim herkes bu inatçılığımı bildiği için üzerime gelmezler zaten :sm_cool:

ya bazı ınsanlar dogası geregı ınatcıdırlar, onlara karsı gelınemez zor yaa .. bsverın

inatci degilimdir ben, haksizsam øzur dilerim
hakliysam øzur beklerim, bi øzur beklemek inatcilik degil bence..

ufak tefek seylere kafayi takip inat edenlerlede ugrasmam zaten..

Bende çok inatçıyımdır asla ama asla alttan alan taraf olmam
zeytinyağ gibiyimdir , çevremdeki herkese
İlk adımı ben atmamalıyım , her zaman pofpoflanan taraf ben olmalıyım
Çünkü ; ben yapım gereği böyleyim ne yaparsam yapıyım hep inatçılığım ağır basıyor..

Peki merak ediyorum, neden böylesin?
Yapi geregi bir cok sey tabiki, ama haksizsam dahi alttan almam inat yaparim demissin, seni bu duruma getiren sey nedir, yapi meselesinin haricinde?
Alttan alsan ne gibi duygulara kapilirsin mesela, en cok bunu merak ediyorum.

Psikolojik bir arastirma icerüsündeyüm cizlartatlicadiarzu

Hemen cevapluyum..tatlicadiarzu
İnsanlara tahammülüm yoktur..
Sevdiğime de sevmediğim insanada..
O yüzden ben hiç haksız olmamalıyım..
Hiç hata yapmamlıyım yapsam bile hep altan alınmalı..
Ben küçüklüğümden beri böyleyim.. Hep pofpoflanan ben olmalıyım..
Yetiştiriliş tarzımda da var sanırım..
Ben evin en küçük kızıydım ve hep en şımarıktım..
Hep benim dediğim yapılırdı..

Ben inatçıyım ve gururlu alttan da almam susamam...

Benimkinin de benden farklı yok ama ancak 1 gün konuşmadan dururuz ama haksızsam özür dilemsini bilirim , alttan almasını da

Senün cocuklunuga inelüm geltatlicadiarzu
Inmissin gerci sen:lepi:
Evet yetistirilisinde büyük önemi var.
Ama insanlara tahammülüm yok demissin, olur mu öyle bacumfisfisfis
Sen böyle yaptikca insanlarinda sana tahammülü olmazsa ne olacak?:sm_confused:
Birde son sorutatlicadiarzu
Bu huyumu sevmiyorum diyormusun peki?
Kendini degistirmeye felan calistin mi bu konuda?
Yoksa sen cok fazla mi oldun demek istiyorsun banatatlicadiarzu
Yanlis anlama sakin arkadasim, sadece senin tarzinda insanlari cözmeye calisiremfisfisfissengözlerimebaksanab

ömür törpüleri sizitatlicadiarzu

Bende kendimi inat zannediyordum ama karşıma öyle biri çıktıki benden daha beter ya okadar inatki sonunda kabul ettiriyor bana dediğini direnemiyorum daha fazla ona:1closedeyes:

O dediklerinizin hepsi benim
hem inatçıyım hemde alttan almam üstüne üstüne giderim
sessiz sakin bi kocam olsun inşallah her yaptığımı alttn alsın :)

o inatçı insanlardan biride benimdir....böyleyim işte.eşimde ne var biraz alttan alsan .hep ben senin yanına geliyorum barışmaya diyor..napıyım huyum kurusunşakkıdı

Annem hep diyor ipleri fazla kocanin eline vermeyeceksin diye.
Birazda ben inatci olayim o alttan alsintatlicadiarzu
Almaz anam almaz, bizimki alir mi hic alttan:mymeka:
Birde bana diyor ben hatali olsamda sen beni alttan al diye:mymeka:
Deli delilülülülülülü

çok inatcı değilim ben..
yani kolay kandırılırım..çabuk ikna edilirim..
hep diyorum fazlasıyla salağım diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…