Hemen cevapluyum..tatlicadiarzu
İnsanlara tahammülüm yoktur..
Sevdiğime de sevmediğim insanada..
O yüzden ben hiç haksız olmamalıyım..
Hiç hata yapmamlıyım yapsam bile hep altan alınmalı..
Ben küçüklüğümden beri böyleyim.. Hep pofpoflanan ben olmalıyım..
Yetiştiriliş tarzımda da var sanırım..
Ben evin en küçük kızıydım ve hep en şımarıktım..
Hep benim dediğim yapılırdı..
hadi inatçılık kapris bayanların geninde var
erkeğin inatçısı alttan almayanı hiç çekilmiyo
ben o yüzden ayrıldım ya
haklı da olsam haksız da olsam
hep benim alttan almam istendi
o bağırdığında aşkım, canım diyip onu sakinleştirmem istendi
bunlarda bende birikti birikti ve bitirdim!!!
şımarıklıktan arsızlıktan başka birşey değilken birde marifetmiş gibi böyle HAKSIZ OLSAM dahi alttan almam diyenlere gıcık sinir oluyorum. ne demek haksız olsam dahi alttan almam bu en basitinden karşındakileri kendinden küçük görmektir. ayıp tek kelimeyle ayıpklava:
şımarıklıktan arsızlıktan başka birşey değilken birde marifetmiş gibi böyle HAKSIZ OLSAM dahi alttan almam diyenlere gıcık sinir oluyorum. ne demek haksız olsam dahi alttan almam bu en basitinden karşındakileri kendinden küçük görmektir. ayıp tek kelimeyle ayıpklava:
canım buna bı benzerı de bende vardı, yanı agzınla kus tutsan yaranamazsın, yanı en cıddı konusmalarda bıle ole seylere takıodu kı , annesı bı gun bıle uzulmedı acımadı alttan almadı ben 1,5 yıl alttan aldım , sevıyorum sanıyordum ama degılmıs, sen en guzelını yapmıssın bastan bulasmamak en guzelı, o da hatasını asla anlamazdı, anca ben tavır koyucam beyfendı uzunca muddet dusunecek, o arada kendımden mahrum edersem, ozledıgı ıcın anlamıs gıbı yapardı ozurler felanlar fılanlar... Aman velhasıl bolesınden soguyunca bı kere tam soguyo ınsan, keza bole haksız oldugu halde ınat yapan bı arkadasımı da ben kendı bılır dıyerek muhabbetı kesmıstım yıne kendı ınadını kendı kırdı, sanırım boylesıne en guzelı muhabbetı kesmek, yoksa omur torpusu gıbı oluyorlar
al bendende okadar :1closedeyes:
bende bu yüzden ayrilmistim eski sevgilimden
asla hatasini kabul etmiyen biriydi. Kötü Kazen
hep onu alttan almami ve pohpohlamami istiyordu :1no2:
ve ayrica (en cekilmezi) kiz gibi nazli ve kaprisliydi Kötü Kazen
iLiskimizde ben erkektim oda bayandi Kötü Kazen
Yani ben naz kapris yapmicam. o yapcakti. hep o yapiyordu
Kiz oldugumu unutuyordum ya resmen kafamçokkarıştı
1 ay cektim dahada cekmedim tekmeyi vurdum :dilcikar:
canım buna bı benzerı de bende vardı, yanı agzınla kus tutsan yaranamazsın, yanı en cıddı konusmalarda bıle ole seylere takıodu kı , annesı bı gun bıle uzulmedı acımadı alttan almadı ben 1,5 yıl alttan aldım , sevıyorum sanıyordum ama degılmıs, sen en guzelını yapmıssın bastan bulasmamak en guzelı, o da hatasını asla anlamazdı, anca ben tavır koyucam beyfendı uzunca muddet dusunecek, o arada kendımden mahrum edersem, ozledıgı ıcın anlamıs gıbı yapardı ozurler felanlar fılanlar... Aman velhasıl bolesınden soguyunca bı kere tam soguyo ınsan, keza bole haksız oldugu halde ınat yapan bı arkadasımı da ben kendı bılır dıyerek muhabbetı kesmıstım yıne kendı ınadını kendı kırdı, sanırım boylesıne en guzelı muhabbetı kesmek, yoksa omur torpusu gıbı oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?