• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnatla bir gün ANNE olacağım !

emelcim buradaki herkes her ne kadar bu cana kıyma desede kararı sen vereceksin...zorluklarını sen yaşadın ve yaşayacaksın..daha 1 yaşında 2 bebek ve hamilelik..şunu bil ne karar verirsen ver kendi adıma arkandayım...kınamaya söz söylemeye hakkım yok..sadece önlem almadınızz diye kızabilirim belki ama ne haddime o da dimi...neyse bütün arkadaşalr bence ben gibi düşünüyordur..hiçkimseden hiç bir söylenenden etkilenme..otur sakince düşün ve kararını ver..hayırlı olsun inşallah vereceğin karar...

pınarcım o uyanmalar dişten bebeğim..ben kendimi paralayacaktım bi ara azılar çıkarken..çok şükür şimdi geçti..geceleri yine uyanıyo ama çığlık çığlığa değil şükür ki...geçiyo ama sabır gerek..

sabah kuzey ve ben göz muayenesine gittik..kuzey alerjik çıktı..gözlerini kısması kaşıması ondanmış..sağlam gözleri çok şükür bi bozukluk yok...aynı alerjik durum bende de var..makyajı unut dedi dr..nasıl unuturum hergün yapıyorum :)) şaka tabii..neyse makyaj yapamamak üzmedide göz tansiyonu sınırda çıktı..miyop astiğmat var onu zaten biliyordum..güneş ışığına maruz kalmayın ana oğul dedi..gözlerim yapılan tetkiklerden bulanık görüyo şu an ve kaşınıyo...ama yinede size bakamadan edemedim..bi sürü de yazdım hem de...

Son düzenleme:
emelciğim hamileliğin kesinleşmiş canım hakkında hangisi hayırlıysa o olsun canım ama rabbim verir kolaylığını sakın aldırma derim bence onun alp ve nazdan hiçbir farkı yok onları nasıl istrdiğini düşün nasıl üzüldüğünü adet olunca yine en doğru kararı sen vereceksin ama sonradan pişman olacağın birşey yapma

emelcim buradaki herkes her ne kadar bu cana kıyma desede kararı sen vereceksin...zorluklarını sen yaşadın ve yaşayacaksın..daha 1 yaşında 2 bebek ve hamilelik..şunu bil ne karar verirsen ver kendi adıma arkandayım...kınamaya söz söylemeye hakkım yok..sadece önlem almadınızz diye kızabilirim belki ama ne haddime o da dimi...neyse bütün arkadaşalr bence ben gibi düşünüyordur..hiçkimseden hiç bir söylenenden etkilenme..otur sakince düşün ve kararını ver..hayırlı olsun inşallah vereceğin karar...
Canım beni anladığınızı çok iyi biliyorum..Eğer beni kınayacağınızı bir an olsun düşünseydim buraya hamile olduğumu yazmazdım. Ama korunma konusunda haklısın :) Gerçi ben defalarca söyledim. Eşim aldırış etmedi. Bende doğum kontrol hapına başlayamadım. Çünkü aynı zamanda troid için hap içiyordum. ikiside hormon hapı olduğu için kullanmadım..Gerçi artık olan oldu bundan sonrasına bakmak gerekiyor.Bir kaç gün düşüneceğim. Hamile olduğum fikrine alışırsam daha kolay karar veririm sanırım.yanımda olduğunuz için çokkk teşekkür ederim..

emelciğim hamileliğin kesinleşmiş canım hakkında hangisi hayırlıysa o olsun canım ama rabbim verir kolaylığını sakın aldırma derim bence onun alp ve nazdan hiçbir farkı yok onları nasıl istrdiğini düşün nasıl üzüldüğünü adet olunca yine en doğru kararı sen vereceksin ama sonradan pişman olacağın birşey yapma
Canım tabiki de Alp ve Naz dan hiçbir farkı olmayacak. Allahım bana dünya güzeli iki yavru nasip etti.Zaten benım ilk düşündüğüm onlar..Daha çok küçükler ve yeterince ilgilenemiyorum. İlgim ikiye bölünüyor. En basiti gece Naz a babası bakıyor. Sabah bir görseniz Naz'ı uyanır uyanmaz beni görürse tekrar dönüp kıçını başınıda yanağıma koyup tekrar uyuyor. Yeni bir bebek ilgimi daha da azaltacak mecburen..Ben bunlarıda düşünüyorum.Tabiiki karnımdaki de benım yavrum canım parçam.. Ama ne bileyim işte karar vermek zor..
UOTE=asiş;18355989]canım hamileliğin kesinleşmiş Allah ta hayırlı olmasını dilerim. Allah ım hiç kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Mutlaka bi çıkar yolu karşına çıkacaktır. Üzülme cnm kendini topla ve karar ver . Ağlamak çözüm değil biliyorsun daha çok kendine eziyet etmiş oluyorsun.
Sağol Asiyeciğim. İnşallahhh Allahım en doğru kararı vermeme yardımcı olur..Beni pişman olacağım bir yola sürüklemez..

yazdıkalrım biraz karışık oldu :) İdare edin artık..Halbu ki ben gayet güzel yazmıştım.. kesinlikle sitenin suçu:9:
herkese iyi akşamlarrrrr.......

seherciğim,asiyeciğim,merveciğim.. teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için. inş dişleri bi an önce yerleşir de şu uyanmalardan kurtuluruz.dediğim gibi her gün aynı saatte olması şaşırtıyor beni. allah hepimizin ve bebişlerimizin yardımcısı olsun.
merveciğim çok geçmiş olsun ana oğul göze mi geldiniz yoksam, şaka bi yana göz tansiyonunu önemsemezlik yapma emi.drunu dinle mutlaka, allah şifa versin canım
kızlar drum doğumu 39. haftada yapacağını söyledi, yani 7 haftam kaldı,ilk zamanlar çabuk geçti ama şimdi zaman durdu sanki, hormonlardan mıdır bilmem sinir sistemim berbat durumda, e tabi üstüne bir de sınav stresi var.Bakmayın elanın uyanmasından yakındığıma, şükürki öyle yaramaz bi bebe değil,her bebenin oldğu gibi ilgi istiyor oyun istiyor,ben geceleri yataga girince bile uyuyamıyorum artık, ister istemez bazen nasına katlanamayabiliyorum.elimden gelenin en iyisi olmaya çalışıyorum yinede.Emel e aldırma diyoruz ama her şeyi göze alarak karar ver bitanem, biz ne karar verirsen verelim yanında olacağız.çok çok iyi düşün ama emi..
Bu arada kızımızın adını AZRA koymaya karar verdik, 2. ismi bulamadım henüz ve yardımlarınızı bekliyorum kızlar.Uygun isimler arıyorum.
ela hazım hazır oyalanıyorken ders bakmaya çalışayım ben kızlar, dualarınızı esirgemeyin, hepinizi ayrı ayrı, bebişlerinizi ayrı ayrı öpüyorum. sağlıcakla kalın...:71:

Son düzenleme:
emelimmm bize sorcak olursan tabiki doğur deriz ama neler yaşayacaksın yada yaşıyorsun ona bişey diyemeyiz ama sana şunu diyim bak bana bir tane nisa var dimi diyosundur ki kolay bi bebek iki bebeğin yanında gerçekten öyle değil biride zor ikiside belki iki ile üç aynı değerde zor olucak yani cidden biride büyüyo ikiside üçüde büyüycek ileride inanılmaz rahat ediceksin bak diosun 1 yaşındalar şimdi rahatlamaya başlamıştım seneye iki yaşında olucaklar ozaman hayli hayli rahat ediceksin ayrıca cidden allah kaldıramayacağın yük yüklemez bundada var bir hikmet.. bişeylerden fedakarlık edeceksin belki evin doğru düzgün toplu olmıcak yada atıyorum yemek 3 çeşit yerine bi çeşit yapabilcen ama sıkıntın minik kuzun 1yaşına gelinceye kadar olcak ayrıca hepsi bir olunca güzle güzel oynarlar sana yapışmazlar allah yeterki sağlık versin. ama teyzecim hepsini geçtim yorgunluğu zorluğu vs hepsi bi yana senin ruh sağlığın herşeyden önemli bunu sakın unutma ben nisayı okadar çok istememe rağmen doğumdan sonra hayatımdaki bu değişikliğe ayak uydurmam zor oldu oyüzden mutlu ol kuzum şimdi ağlaman çok normal kafanı rahatlat sakin sakin düşün .. veee unutma HER KARARINDA SAYGI DUYARAK YANINDA,ARKANDA HERBİYERİNDE OLURUM:1::1::1:

pınarım kız sana maşallah diyorum aferim kız arka arkaya doğurmakla iyi yapıorsun yumurtlamaya başlasaydım belki düşünebilrdim ne sütüm varmış ki epey korudu hala regl olmadım:52:

ela büyük ihtimalle rüya görüyordur pınarcm inş en kısa zamanda düzelir düzene girer azra ismide çok güzel bence tek başına bile yeter

rahelimm canım sevinsem mi üzülsem mi inan bilemedimm bir yanım çokk sevindii bir yanımda amaa dedii en basiti benimki birkaç gündür huysuz bir bakıyorsun mutlu gülücükler atıyor bir bakıyorsum ağlıyor ama nasıl ne istediğinide anlamıyorum kendini yere atıyor başını vuruyor bugün baktım bas bas bağırıyorum bir an kendimden nefret ettim ayşe çocuk için yapmadığı kalmayan sen değil misin dedim ama olmuyor işte sonuçta anne de olsak biz de insanız bir yerde herşey iflas ediyor annelerimiz bizi nasıl büyütmüş onca iş güç arasında nasıl başa çıkmış anlamıyorum bizde mi var bişey yoksa zamane bebişlerindemi neyse uzun oldu sende benimkinden iki tane var Allah bağışlasın yardım da yok diyorsun çokk zor tahmin edebiliyorum ama sen güçlü kadınsın Allahında izniyle bunun da üstesinden gelirsin sonra mervemin demesi olmaz sa bir bakmışsın yanında üç birbirinden özel melek kocaman olmuşlar annemm diye boynuna sarılıyorlarr annelik zorr hele sizin için (ikiz annesiii)daha da zor ama kolay olsa cennet bizim ayaklarımızın altında olurmuydu hiççç yine de kendin için yuvan için en doğru kararı sen vereceksin arkadaşlarında belirttiği gibi bize seni desteklemek düşer kararın her ne olursa olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah canımmm:16:
pınarımm kızına azramın adını mı koyacann çokk güzell bende çok beğenerek koymuştum kızıma meryem anamızın lakabı aynı zamanda adıyla yaşasın hayırlı mutlu uzunn bir ömrü olsun(tabi önce hayırlısıyla doğsun)inşallahhh:nazar:
kızlar arada giriyorum ama bizimki rahat vermiyor yazamıyorum pek bizde gece 1 2 anca uyuyup öğlen 11 12 gibi kalkıyoruz hee gece bana uyku yok ama bizimki sürekli cucuuuu istiyo sonuçç bugün dişçiye gittik üst dişleri ciddi şekilde çürümüş biberon çürüğü dedi ama bizde biberonda emzik de yok anne sütü de malesef çürütüyormuş dişleri gece emincee yapılacak bişi de yok şimdilik florür tablet verdi sadece ilerlemesini durdursak yeter yoksa iltihap olur ağrı yapar dediiii:5:neyse bizden bu kadarrr benimki abisini bırakıp(yeğenim geldi yoksa nerdee)bana sarmaya başladııı hepinize iyi geceler inatçı annelerim ve anne adaylarımmm öpüldünüz mucuksssssss:54:

selam kızlar,
Ayşecim,Mervelerim,Pınarım,Esmam,Sinemim, Beyzam,Seherim,Asyam ve şu anda unuttuğum kim varsa hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.. Beni benden iyi anladığınız biliyorum..
Dünde söylediğim gibi birkaç gün hamilelik fikrine alışıp düşünmem gerek demiştim. Dün akşam eşim ile de konuştuk. Her yönden düşündük ne yaparız nasıl olur diye..Yalnız bakamayacağıma karar verdik:9: Eğer kayınvalideler kabul ederse onları bize yakın taşımaya karar verdik. Bir kaç ay sonra kayınpeder emekli olacak. Bir karı koca birde 25 yaşında kaynım var sadece.. henüz konuşmadık onlara böyle bir teklif sunacağız 1-2 yıl bize yakın oturun diyeceğiz. Birleşmem imkansız onu aklımdan bile geçirmem:33: Böyel birşey düşündük bakalım. ama tabi hala ben kesin bir karar vermiş değilim. Bunun üzerine Naz hastaydı biliyorsunuz bütün gece uyumadık. onunla uğraşırken bir de gece 2,30 da lavaboya gittiğimde pembemsi kanamam oldu kızlar:43: Nasıl üzüldüm nasıl içim acıdı bilemezsiniz. Allahımın gücüne gitti diye ağlamaya başladım. Naz bir yandan ağlar ateşli, ben diğer yandan..Tamam henüz karar vermedim ama böyle de olsun istemiyorum..Neyse ki şimdi herhangi bir ters durum yok. Şimdi diyeceksiniz ki neden doktora gitmedin.. Çocukları bırakacağım bir yer yok. Naz hala hasta ve ateşli. Aksilik eşimde bugün nöbetçi.eğer tekrar bir kanama olursa gideceğim.her halukarda pazartesi gitmem gerek..
Benden haberler bu kadar... hepinizi öpüyorum...

emel bitanem,herşey olacağına varır...rabbim ilerde pişmanlık duyacağın bi karar vermeni engellesin inşallah..sende artık ağlama lütfen..biz anneyiz..bizim ruhen ve bedenen hastalık çağırma gibi bi lüksümüz yok..bebelerimiz bize muhtaç..uçaklarda bile önce anne kendi maskesini taksın sonra çacuğuna diyorlar..kendine çok iyi bak arkadaşım...alp ve naz sen olmadan olmaz bunu unutma...senin için dua ediyorum..herşey güzel olacak...

emelim güzel arkadaşım hakkında hayırlısı neyse o olsun her ikiside senin için zor olacak tabi ama dualarımız ve yüreklerimiz seninle canım canım bide ilaç kullanıyorum diyordun onu sordunmu zararı varmıymış
Teklifinizi inşallah kabul ederlerr kaygananlar canım sende kendini daha fazla yıpratma lütfen

Merhaba kızlar hayırlı bir hafta dilerim herkerse.
Tatlım emelim inşallah kaynananlar kabul eder teklifinizi de seninde için rahatlar cnm. Kendine iyi bak tatlım unutma sana muhtaç bebelerin var. Anne olmak hep sağlam olmayı ayakta olmayı gerektiriyo maalesef bizim hasta olma sinirli olma lüksümüz olmuyo. Bazen çıldırıyorum bende ama ne yapalım bebekleri biz istedik bakacağız sevimli oldukları kadar yaramaz da oluyorlar hasta da. Hepsi bize bakıyo. Biz her zaman yanındayız. Seni seviyoruz.

selam kızlar..
Öncelikle henüz bir doktora gitmedim.Esmacım hap kullandığımı felan sormadım henüz çünkü kan sonucuna bakalım demişti doktor. Kan sonucumu tel de öğrendim. Doktora tekrar gitmedim. zaten oraya gitmeyeceğim. Daha çok küçük usg de görünmez diye de bakmamıştı. Bu hafta içi gideceğim doktora ama nereye gideceğime karar veremedik henüz. Önceden de söylediğim gibi eski doktoruma gitmek istemiyorum. Malum maddi durum :)
Kızlar günlerdir gözüme uyku girmiyor. Ne yapacağımı düşünüp duruyorum.Kaynanalara henüz bir teklifte bulunmadık. Ama eşim geleceklerini pek sanmıyorum çok heveslenme dedi. Zaten çok heveslenmemiştim :) Herşeyi düşünüyorum inanın. Bu kararıma kızmayın ama aldırma taraftarıyım.. Tek başıma imkan yok bakamam kızlar. Henüz iki yaşına bile girmeyecek ikizlerim. Ve itiraf edeyim ben çok sabırlı bir anne değilim. ikizlerden sonra psikolojim pek düzgün değil açıkcası. bu durum haliyle eşimle aramada yansıdı..Öyle ki doğumdan üç ay sonra ayrılacaktık nerdeyse..Eşim avukat ile görüşmüştü bile.Hikaye uzun anlatılacak çok şey var da.. Ben ayrılmayalım demedim..Sonra düzeldik işte.Araya aileler girdi.Yani kısacası ikizlerde çok zorlanıyorum. Yardım almadan bakınca kendinden ödün veriyorsun. Kendime ayıracak 5 dk bile olmuyor.Evin huzuru kaçıyor..Tam yeni yeni nefes almaya başlamışken, eşimle bir takım şeyleri düzene sokmuşken, en önemlisi kendime gelmişken. Üçüncü bir çocuk bana çokkk zor geliyor inanın.Biliyorum dünyaya gelen büyür..Eninde sonunda ona da bakılır ama nasıl bakarım üçüne birden.Hala ayakta sallanmadan uyumuyorlar. Gece Naz 3 kez Alp 6 kez kalkıyor. Benım psikolojım bozuk olursa hiçbirine faydam olmaz. Hep bunları düşündüm. Allahım bana bir çıkar yol göstersin inşallahh.. Çocuklarıma sağlıklı uzun ömürler versin..
Benden haberler bunlar.. Doktora gittiğimde tekrar yazarım gelişmeleri...

Canım Emelcim ne yaşadığını sen bilirsin doğurmak kadar bakmakta önemli tabi. Allah ım hayırlısı ile bir karar almanı nasip etsin cnm.

emelciğim canım arkadaşım sen kendin için en doğru olanı biliyorsun rabbimde sana bu yolda yar ve yardımcı olsun biz hep yanındayız unutma

canımmm teyzem kesinlikle sana kızmayız öyle birşey düşünme tabiki senin ruh sağlığın herşeyden önemli ben zaten sana onu dedim en önemlisi senin mutlu olman. diyorum ya okadar çok istememe rağmen nisadan sonra tüm düzen alt üst oldu zaman zaman ruhum daraldı çok şükür o günler geride kaldı bende şimdi ikinci olsa acaba nasıl olur diye zaman zaman düşünüyorum ki sana hayli hayli hak veriyorum.sen nasıl iyi olcaksan nasıl mutlu olacaksan öyle olsun.hakkında hayırlısı olsun cnm bizide haberdar et.. biz sana kızmayız sadece üzülürüz kuzumm rabbim sana en doğru kararı verdirsin inşallah

merhaba kızlar..
Benimkileri biraz balkona çıkarttım güneşlensinler :) Daha sonrada uyutacağım inşallahhh..Naz üst dişlerini çıkartıyor 3 tane birden o nedenle hala mızmız..
Benim işe gelince..Hala bir doktora gitmedim. Eğer gider ve usg de görürsem benim için daha zor olacak.:43: Bir tanıdık ayarladım onunla görüştüm. O benim için gerekli prosedürü öğrendi. Haftaya salı günü gideceğim..Bir takım tetkiklerden sonra işlem olacak sanırım o gün:43: Altı haftalık olsun bu haftada geçsin demiş doktor. Bu arada akşam yine çok az pembe lekelenmem oldu.. Nasıl yapacağım bilmiyorum ama Allah yardımcım olsun..Bu hafta sonu eşim şehir dışına çıkıyor. Pazartesi gelecek. Cuma günü akşamdan annemlere gideceğiz. Pazartesi tiroit kontrolüm var..Endoktrin doktorum hapı kullandığım sürece hamile kalmamam gerektiğini söylemişti. Bende hamilelik düşünmediğim için neden diye sormamıştım. Şimdi sorayım bakalım..Ne sakıncası varmış..Kendime züğürt tesellisi arıyorum:43: Ne acımasızım değil mi ? Allahım affetsin..
Benden haberler bu kadar.. Hepinize desteğinizden ötürü teşekkür ederim..

selaaaaaam kızlar:)

nasılsınız görüşmeyeli? herkes hamile kaldı dogurdu, ikinciler yollara dökülmüş:)
asiş, cencer merve,zeytin, myhope ayse, seher, emel, zuzu, beyza, feyza,aylin, şebo, raziş, pınar..ve daha unuttugum diger arkadaslarım, nasılsınız?

emelle msnde konustuk, inşallah hakkında en hayırlı kararı verir. zaman zaman seherle de konustuk ama digerlerinizden pek bi ayrı kaldım. mervem de ayse beni engelledi heralde msnde demiş, engeller miyim aşkolsun cnaım, çevrimdısıyım ben hep:)

biz bebegimle 23+ 5teyiz, kızımız geliyor allah kısmet ederse. zeytinim ve esra dogurmus maşallah. inşallah en kısa zamanda beyza ve aylin de muratlarına kavusurlar. hamiş olanlara sağlıklı dogumlar, bekleyenlere de tez vakitte müjdelerini vermelerini diliyorum...

bizden bu kadar, görüşürüz ara ara ugrarım kızlar:)

hakkınızda en hayırlı karar neyse öyle olsun emelcim..bende son iki gündür yaşadığım stresten dolayı seni çok iyi anlıyorum..ama neyseki bugün kımızı kartı gördüm şükürler olsun...annelerin haberi varmı hamileliğinden..bi de ablanın bebeği nasıl onu hiç yazmadın...
esmacım sen nasılsın..batu alıştımı aşklarından ayrı yaşamaya..
adaşş senin iş nasıl gidiyo hayatım...bi düzen oturtabildinizmi..
diğer bebeler ve anneleri de iyidir umarım..benim çok ağrım var bugün dünde çok agresiftim kuzuma bağıdım yemiyo diye ağladı uyudu bebeğim..bugün barıştık..ama yine de yemiyoo :((( bakalım akşamdan ümitliyim yer belki...neyse ben aynı tas aynı hamam...spor devam..lahana kürü yapıyorum..bi de yemekten kesebilsem süper olacak..ama bu ay rejim yapıcam karar verdim yaza biraz fit gireyim demi...
herkeslere selamlar olsun kuzey ve benden...

selaaaaaam kızlar:)

nasılsınız görüşmeyeli? herkes hamile kaldı dogurdu, ikinciler yollara dökülmüş:)
asiş, cencer merve,zeytin, myhope ayse, seher, emel, zuzu, beyza, feyza,aylin, şebo, raziş, pınar..ve daha unuttugum diger arkadaslarım, nasılsınız?

emelle msnde konustuk, inşallah hakkında en hayırlı kararı verir. zaman zaman seherle de konustuk ama digerlerinizden pek bi ayrı kaldım. mervem de ayse beni engelledi heralde msnde demiş, engeller miyim aşkolsun cnaım, çevrimdısıyım ben hep:)

biz bebegimle 23+ 5teyiz, kızımız geliyor allah kısmet ederse. zeytinim ve esra dogurmus maşallah. inşallah en kısa zamanda beyza ve aylin de muratlarına kavusurlar. hamiş olanlara sağlıklı dogumlar, bekleyenlere de tez vakitte müjdelerini vermelerini diliyorum...

bizden bu kadar, görüşürüz ara ara ugrarım kızlar:)

hoşgeldin ayşee....umarım güzel kızını sağ salim kollarına alıp koklayıp öpersin...senin adına çook sevindim gebeliğini okuduğumda...sana yazmak istedim ama olmadı nedense...iyiki geldin...seni özlemiştik...

Emelcim hakkında hayırlısı olsun cnm üzme kendini nasip neyse o olur.
Ayşecim hoşgeldin hamişliğini tebrik ederim. Bebeğini sağlıkla kollarına almanı dilerim Allah tan. Çok sevindim adına. Bebeğine isim düşündün mü şekerim. Kız anaları arasına katılıyosun .

Mervecim valla bende diyet yapim diyorum ama hala başlayamadım yahu 15 kg falan vermem lazım. Nereden başlayacağım bilemiyorum. Eşim spor salonuna soracak bakalım akşam ona göre bari spora gidim diyorum.

Back
X