Inatlasan bir kv

hasletim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
500
322
53
Kizimi severken esimun ailesi hep gidiktan enseden opuyorlar bu durumda benim hosuma gitmiyor.bu yuzden kizima sadece yanaktan opulmesine izin vermesini ogretiyorum.bunu basarmis olmaliyimki kv optugunde izin vermedi.buna bozulun kv babaanneler opebilir kimseye opturme sadece babaanne öpebilir dedi.bende uyardim sende ogret yanaktan opulmesi gerektigini aldigim cevap memesinide yerim gidigindan da operim.inanin bu sevdiginden degil sadece gicikligindan.sonra aile ortami oldugu icin esimde sessiz kalinca bu diyaloğa kalkip mutfaga gittim.

İzin vermemenizin sebebi nedir?

Yeğenim koskoca kadın oldu, 24 yaşında, yüksek lisans öğrencisi hala yakaladım mı gıdıktan öperim. Hala olarak bu benim en büyük hakkım

Gelin olarak kayınaileye karşı hoşnutsuzluğunuzun acısını bu tip şeylerden çıkarıyor olabilir misiniz? Zira bir sakıncası yok anlattığınız durumun.

Bende tam tersi yüzünü öpünce sevmem ensesini gıdıgını öperim. Okurken de nolmuşki diyecektim ama memesini de yerim ne yaaa,

kocanızla yalnızken konuşun ve cinsel istismardan koruyabilmek için çocuğumuza mesafeleri öğretmemiz lazım ama bundan önce senin annene öğretmen lazım bne dediğimde ters anlıyor sen konuş de.Ve sonra beraber olduğunuz bir ortamda yine yaparsa izin vermeyin ve tepki gösterin

Kizi Anlatmak istedigim tamda bu durum.

Benım kayınvalıde de şap şup öper o yüzden sevmem öpmesini kızımın yanaklarını sıldırırım sonra ben öperım.Bence gıdık ve ense problem degıl yanaktan ben öptugum ıcın ıstemezdım aynı yerden opmeyı o yuzden ense yı fln sorun etmezdım

yahu benmde 2 yegenm var halayım gıdıktan boynundan burnundan fln öperim bir tek dudaktan fln öpmem ..
hala da olsan babanede olsan bi sınırı var ne gerek var o kadar mıç mıç.Ben çocukların yüzünden de öpülmesini sevmiyorum hatta bir sürü enfeksiyon nefes ile bulaşıyor ne gerek var.Elini öp,bebeklerin ayapını öp yeter

kv ya, nefes alması bile hata.
Memesini yada orasını burasını yerim lafıda lafın gelişi herhalde
çoğunuzu cinsel istismara karşı korumak istemeniz kadar doğal birşey yok, ama kimden korunması gerektiğinide öğretin mutlaka
Gıdıktan öpmek yasaksa bu yasağa siz ve eşinizde uymalısınız örneğin

Ben inatlaşan kayınvalideden ziyade inatlaşan gelin gördüm bu konuda. Enseden, gıdıdan öpmekte ne var ki? Babaannesi güzelce açıklamış ben öpebilirim ama yabancılara öptürme demiş. Siz kızınızı sadece yanaktan mı öpüyorsunuz? Konu mahremiyet eğitimiyse ense, gıdı, yanak arasında ne fark var?

enfeksiyonda bunun önune geçemezsnz ki bu cocuk kreşe okula parka gidecek .. fanusta buyutemezsnz çocugunuzu.. siz yinede cinsel istismarına karşı çocuguza öğretın gösterin bu çok baska konu.. 2 yegeni mi de gayet öperim koklarım severim.. yengem bir şey demez.. bunun için kimseden izin almam.. beni de öyle buyuttler.. ayrıca benm cocugum oldugnda da halası teyzesi sevebilir zaten kim zarar gelsin ister.. tutup çocugun mahrem yerlerine dokunan var ise o zaman sesinizi çıkarınnn söylenn tepki verin kızın hatta..

Mahremiyet eğitimini biraz abartmıyor muyuz?

Babaanesi ensesinden öpünce ne oluyor anlamıyorum ki, ben babaanesiyim öpebilirim diye de söylemiş kadın. Sizde öpmüyor musunuz kızınızı enseden?

Bana bu kadar kasmak abartı geliyor.

Abartmışsınız. Ne var yani kadın ensesinden boynundan öpse, evet haklı babaannesi öpebilir yani, bu hakkı olduğunu düşünüyorum. Memesini de yerim diye lafın gelişi söylemiş kadın. Siz kayınvalidenize zaten gıcıksınız herhalde, bu hareketleri batıyor o yüzden.

Memesini yerim demesi sevgidendir yani lafın gelişidir.Ben biraz abarttığınızı düşünüyorum ben nerelerini öpenleri gördüm be bunu normal karşılayanları..

mahrem yerlerinin haricinde ikide birde neden yanağı,yüzü,burnu,gıdısı öpülsün çok saçma bence,öpmeden sevemiyormuusnuz? iyiki yengeniz ben değilim

mahrem yerlerinin haricinde ikide birde neden yanağı,yüzü,burnu,gıdısı öpülsün çok saçma bence,öpmeden sevemiyormuusnuz? iyiki yengeniz ben değilim

iyi ki değilsinz evet...
bende yenge olacagım ve halası teyzesi mahrem yerlerine dokunmadan koklayabilir yanagından gıdısından burnundan alnından öpebilir sonucta anne olarak bende öpeceğim çocugumu kısmetse yani hayırlısıyla olursa .. Fanusta büyüterek çocuguma kötuluk yapamam..

bende hoşlanmam öyle yalap şalap..
çocugua cinsel istismarı öğrenmek için bu sekılde bişey uyguluyorum.sen böyle yapınca kafası karısıyor. bana yardım et birlikte öğretelim de.tabi anlarsa

Memesini yerim demesi sevgidendir yani lafın gelişidir.Ben biraz abarttığınızı düşünüyorum ben nerelerini öpenleri gördüm be bunu normal karşılayanları..

bende kızımı ağızını yerim senin diye severim sık sık
gerçekten yiyormuyum, tabiki hayır
Ama tabii ben anneyim öyle sevebilirim
kayinvalde olunca işler değişiyor, dediğim gibi onların nefes alması bile yetiyor varlıkları batıyor bazı arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…