Inatlasan bir kv

Evet öyle tabii sizinle bir noktada anlaşmamız beni mutlu etti

Off benim kv de bebeğimi pipini küpe yaparım senin çükünü yerim gibi konusuyor o kadar Sinir oluyorum ki görmemişin torunu olmuş... neyse. Gıdıdan enseden öpsün yaa o kadar da değil ben de öperim bebeğimin memesini boynunu gıdısını insanın yiyesi geliyor kv ye gıcıksınız çok iyi anlıyorum ama yapacak bi şey yok torunu yani.

Çocuğunuz kaç yaşında, küçükse çok haklısınız.
O babaanne, dede, teyze yada yabancı ayrımını tam oturtamaz.
Benim babam da oğlumu sadece kafasından öper.
Bu benim çok hoşuma gider ☺
Annemde yanağından öper.

Böyle kurallar çocuğun iyiliği için olmalı.
Kimse ogrettiginizin dışına çıkmamalı, haklısınız bence.
Zira ben bu konularda çok hassasım,özellikle dışarıda biri dokunmak istediğinde sinirlerim kalkar.

benim yaşadığım aşırı nahoş anılarım var o yuzden size hak veriyorum, gıdı ense çok guzel ama öpulmemeli, hele cinsel bölgeleriyle sevmek iğrenç ötesi. içlerinde iyi niyet olabilir ama kötu niyetli kişilerin tacizine açık hale getiriyolar yavruları.

Ben açıkçası kendi çocuklarım hariç çocukları öpmem. Neden bilmiyorum ama kıyamıyorum. Çünkü hassaslar.
Eşim taraf öptüklerinde ise inanın bildiğiniz ağız kokusu kokuyor çocuklar. Onların da sevme biçimi o. Yapacak Bir şey yok.

Bu sebeple memişlerini yerim kısmı dışında tuhaf bir durum görmedim. O hiç hoş değil.

El opulmemeli özellikle çünkü çocukların eli hep ağzında sizin ağzınızij değdiği eli ağzına sokuyor doğru degil

Avuç içini öpüyorum kendi çocuğumun saçlarını koklamayı seviyorum mesela ama biri çenesini biri burnunu öpse tuhaf oluyorum

Bebeklerin eli öpülmez
Ellerini sürekli agızlarına soktukları icin inan yanaklarından öpülmesi daha masum

Ense ve gıdıktan öpmenin mahremiyetle ilgisi ne ki
Bilemiyorum bana hic tahrik edici yerler gelmiyor
Benimde cocugum var keske yanagından değilde ensesinden öpseler
Ayrıca oda babanesi kötülüğünü istemez tabiki
Memesinide öperim harici bana abartı geldi tepkiniz

mıncık mıncık opuyordur konu sahıbı ondan rahatsızdır kayınvalıde memeden de operım ne olmus kı dıyen kadın nasıl opuyordur tahmın edersınız
vantuzlamaya gerek yok cocuga sevgı gostermek ıcın ben de kızımı cok operım opmelere doyamam ama memenı de yerım oranı da mıncıklarım seklınde yapmam hatta bırsey oldu hadı kos bakalım dedım poposuna gayrııhtıyarı dokunmusum kos derken, popoma dokunma yanlıs bırsey o dedı (4yasında) cocuklarda sevmıyor aslında .

evet bide çocuklar öpmeyi sadece sevgi göstermek olarak kodluyorlar,büyüyüp genç kız olduğunda ,kadın olduğunda kendisini her öpen erkeği "beni seviyor"olarak düşünüyor,halbuki gerçekler hiç öyle değil.

Enseden öpünce aksi oluyorlar diye biliyorum. Ben de oğlumu bebekken ensesinden öpüyordum ama en tatlı yeri orasıydı.

Bizim kültürde mıç mıç olmak çok tercih edilen bir iletişim biçimi olduğundan babaanne konuyu anlamıyor gelinin kendisine aksilik yapması olarak değerlendidiyor belli ki

Ya su opme meselesine nekadar takiyorsunuz enseden gididan opmekte ne var giciklik olsun diye yer ariyorsunuz sanki oda yabanci degil babaannesi sonucta acip poposundan opmuyor. Siz oyle soylediginiz icin memesini de demis bunu anlamayacak bisey yok.

Sanki inatlasan bir gelinde var burda Esim anne cocugumu opme mi diyecek?Esin senin annene dese ne dersin?Evet haklisin ama biraz kvne giciksin ayni seyleri bende yasadim ama mutfaga gitmedim cocugumu kucagindan aldim kiyametler kopacagini da bilsem tavrimda israrci oldum simdi sukur aksi bir dedigimi yapmazlar

Cocuk da olsa oradan buradan opulmez. Bunu goren cocuk bunun normal birsey oldugunu dusunup herkese opturur.

Sevmediğinden değil eğitim yerini bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…