- 1 Kasım 2019
- 344
- 263
- 18
- 26
Evet öyle tabii sizinle bir noktada anlaşmamız beni mutlu ettibende kızımı ağızını yerim senin diye severim sık sık
gerçekten yiyormuyum, tabiki hayır
Ama tabii ben anneyim öyle sevebilirim
kayinvalde olunca işler değişiyor, dediğim gibi onların nefes alması bile yetiyor varlıkları batıyor bazı arkadaşlara
Evet öyle tabii sizinle bir noktada anlaşmamız beni mutlu etti
Hayır geçen bir konuda herkes beni yanlış amlamıştı belki hatırlarsınız o yüzden söyledimnormalde anlaşılmayacak biri gibi mi duruyorum
El opulmemeli özellikle çünkü çocukların eli hep ağzında sizin ağzınızij değdiği eli ağzına sokuyor doğru degilhala da olsan babanede olsan bi sınırı var ne gerek var o kadar mıç mıç.Ben çocukların yüzünden de öpülmesini sevmiyorum hatta bir sürü enfeksiyon nefes ile bulaşıyor ne gerek var.Elini öp,bebeklerin ayapını öp yeter
Bebeklerin eli öpülmezhala da olsan babanede olsan bi sınırı var ne gerek var o kadar mıç mıç.Ben çocukların yüzünden de öpülmesini sevmiyorum hatta bir sürü enfeksiyon nefes ile bulaşıyor ne gerek var.Elini öp,bebeklerin ayapını öp yeter
Sanki inatlasan bir gelinde var burdaKizimi severken esimun ailesi hep gidiktan enseden opuyorlar bu durumda benim hosuma gitmiyor.bu yuzden kizima sadece yanaktan opulmesine izin vermesini ogretiyorum.bunu basarmis olmaliyimki kv optugunde izin vermedi.buna bozulun kv babaanneler opebilir kimseye opturme sadece babaanne öpebilir dedi.bende uyardim sende ogret yanaktan opulmesi gerektigini aldigim cevap memesinide yerim gidigindan da operim.inanin bu sevdiginden degil sadece gicikligindan.sonra aile ortami oldugu icin esimde sessiz kalinca bu diyaloğa kalkip mutfaga gittim.
Sevmediğinden değil eğitim yerini bulmuşmıncık mıncık opuyordur konu sahıbı ondan rahatsızdır kayınvalıde memeden de operım ne olmus kı dıyen kadın nasıl opuyordur tahmın edersınız
vantuzlamaya gerek yok cocuga sevgı gostermek ıcın ben de kızımı cok operım opmelere doyamam ama memenı de yerım oranı da mıncıklarım seklınde yapmam hatta bırsey oldu hadı kos bakalım dedım poposuna gayrııhtıyarı dokunmusum kos derken, popoma dokunma yanlıs bırsey o dedı(4yasında) cocuklarda sevmıyor aslında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?