• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnatlaşana ne yapmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.652
798
Düşünün ki sudan sebepten bir şeyden tartışma çıktı. (Olur ya.)
Arkasından tartışmanın çocukça olduğunu fark edip, inatlaşmayı bir kenara bırakmayı ve konuşmayı teklif ettiniz.
Çözüm üretmeyi denediniz ancak olmadı.
Konuşmak istemediğini söyledi karşı taraf.
Ben de "Madem böyle olmasını istiyorsun, tamam en azından denedim." deyip bıraktım.
O da "Çok denedin tabii, için rahat olsun, tüm suç benim." gibi bir şeyler dedi bir şey yazmadım.
Ne yaparsınız?

Üzerinden iki gün geçti ses yok, sudan sebepten bu noktaya geldiğine inanamıyorum pek.
Takipçi sayım bir kişi azalmış ama göremiyorum, sildi mi ne yaptı beni bilmiyorum.

Yani büyük bir mesele olur anlarım ama...

(Bir yandan da iyi mi oldu diyorum, benden 14 yaş büyük, eğitim seviyesi olarak farklıyız, bir de yaşına rağmen hayatını oturtamamış, işi falan yok ve pes etmiş, depresif bir modda.)

Canım sıkıldı, gece gece paylaşmak istedim :işsiz:

Edit: Bir postumun altına yorum atmış, cevaplasam mı like atıp geçsem mi yoksa görmezden mi gelsem :110:

Son düzenleme:
Sorunu buldum:14 yaş büyük olması .
Konu inat değil kendimden biliyorum inatçı biriyimdir .

Off erkeğin depresifi de hiç çekilmiyor... hem 14 yaş büyük hem iletişime kapalı bir de naz trip peşinde. Sal gitsin kendini seviyorsan.

Ömür törpüler böylesi

Erkeğin nazlı olması olayı benim de kafama yatmadı hiçbir zaman ama 2017de nazsızı var mı merak içerisindeyim.

14 yaş büyük gibi değil de 14 yaşında biri gibi sanki :işsiz:

Profil resmindeki kadar kaslı ve yakışıklı değilse yol ver kanka :süslü:

Değil valla kanka :olamaz:

Sorunu buldum:14 yaş büyük olması .
Konu inat değil kendimden biliyorum inatçı biriyimdir .

Öyle mi dersiniz? :110:
Ben de inatçı bulurum kendimi ama oturup konuşmaya da açığımdır...

sakalasarak yaklasmayi denesen? tabi icinden geliyorsa?

Ayhhh... hiç çekemezdim

Çekemedim. İyi mi kötü mü ettim bilemiyorum.
İyi ettim sanıyordum da iki gündür ses çıkmayınca

sakalasarak yaklasmayi denesen? tabi icinden geliyorsa?

Yani doğru mu bu saatten sonra kalkıp bir şey konuşmaya çalışmak?
Sanki güç gösterisi yapıyormuş gibi geldi bana
Şakalaşmaktan kasıt nasıl sorulabilir onu da merak ettim

Erkeğin nazlı olması olayı benim de kafama yatmadı hiçbir zaman ama 2017de nazsızı var mı merak içerisindeyim.

Değil valla kanka :olamaz:

Öyle mi dersiniz? :110:
Ben de inatçı bulurum kendimi ama oturup konuşmaya da açığımdır...
Bende konuşma tarafındayım o konuda haklısın ama inat kötü bişey keşke olmasa ...

14 yaş büyük kaprisleri....
Ne bu orta yaş sendromuna falan mı girdi bu adam çekme cnm çekme hem büyük, hem suçlu hem güçlü :P

Çekemedim. İyi mi kötü mü ettim bilemiyorum.
İyi ettim sanıyordum da iki gündür ses çıkmayınca

Yani doğru mu bu saatten sonra kalkıp bir şey konuşmaya çalışmak?
Sanki güç gösterisi yapıyormuş gibi geldi bana
Şakalaşmaktan kasıt nasıl sorulabilir onu da merak ettim

icinden geliyorsa yaklas bence ilerde keske demektense iyidir. sonra olmaz dersen yine yol verebilirsin sonucta evlenmiceksin ya hemen. valla cümle önerisi vermem benim türkce zaten berbat o_O

Sizden 14 yaş büyük ve sosyal medyadan çıkardı galiba falan..sizden 14 yaş küçük olmasın aksine? Olgunluk sıfır kusura bakmayın...

icinden geliyorsa yaklas bence ilerde keske demektense iyidir. sonra olmaz dersen yine yol verebilirsin sonucta evlenmiceksin ya hemen. valla cümle önerisi vermem benim türkce zaten berbat o_O

Yani İngilizce de verebilirsiniz örnek, adam zaten yabancı :ruh:
Ama yazmamak daha doğru geliyor bana sanki ne bileyim zaten 2-3 kere konuşmayı önermişim yanaşmamış...

Sizden 14 yaş büyük ve sosyal medyadan çıkardı galiba falan..sizden 14 yaş küçük olmasın aksine? Olgunluk sıfır kusura bakmayın...

Çıkardı mı göremiyorum gerilerde kalmış adı aşağı çektikçe görünmüyor ama 1 kişi azaldığını gördüm odur herhalde dedim, bilemiyorum tabi :KK1:

Pembe mürekkebine sağlık...
Beklemek daha mı mantıklı

Hahaha saol hayatım beklemek onun adım atmasını sağlamak en mantıklısı koşmayın şunların ardından, bak spor yapıyorsun koşu bandında falan koş, dağda falan koş odunun peşinden değil valla bence

Yani İngilizce de verebilirsiniz örnek, adam zaten yabancı :ruh:
Ama yazmamak daha doğru geliyor bana sanki ne bileyim zaten 2-3 kere konuşmayı önermişim yanaşmamış...

Çıkardı mı göremiyorum gerilerde kalmış adı aşağı çektikçe görünmüyor ama 1 kişi azaldığını gördüm odur herhalde dedim, bilemiyorum tabi :KK1:

I love you I love you do you love me yes I do :KK53:.
Ben olsam: ssst inatci keci :sinirli: yarin xmas sana hediye aldim onuda mi merak etmiyorsun derdim :KK45:

Engellemiş olmasın? Engellerse gözükmez çünkü.
Bana kalırsa yazma. Zaten çok kez yazmışsın. Yokluğunu farkederse bu kız niye yazmadı deyip dönerse ne ala. O yazmadan yazma. Çünkü yazsan bi şekilde devam etseniz bile yine bir tartışmada nasıl olsa o hep yazacak diye düşünecek yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Belli et "bana nazın sökmez artık" tavrını.

Salla gitsin derim...inceldigi yerden kopsun. Hem tarif ettigin sekil, zaten onu begenmedigni gösteriyor. Yani ugrasmaya degmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X