Gerçekten bunu yapabiliyor musunuz,ben herşeyi o kadar kafama takıyorum ki duyğusal anlamda çok güçsüzleştimİş hayatı bu he deyip geçin kendi bildiğinizi okuyun.
Evet ben de.. neden zoraki bir muhabbet kurmaya çalışayım ki insanlarla.. bana çok zavallıca geliyor. Buna zorlanmak da kendimi baskı altında hissettiriyor, neden bir de yaniBir de hal hatir sorun ne ya ise mi gidiyoruz samimiyet kurmaya mi? Hic hoslanmam bu tarz yaklasimlardan.
Ben yaparım raht insanım ama yerinede bağlı tabi seni daha ne zaman görecek biriyse rahatlıkla yap ama sürekli kesişiyosan o iş yaş.Gerçekten bunu yapabiliyor musunuz,ben herşeyi o kadar kafama takıyorum ki duyğusal anlamda çok güçsüzleştim(
Malesef şuan amirim pozisyonunda,en aç 6 ay buböyle devam edecekBen yaparım raht insanım ama yerinede bağlı tabi seni daha ne zaman görecek biriyse rahatlıkla yap ama sürekli kesişiyosan o iş yaş.
İçinden yaparsın artık o zaman :)Malesef şuan amirim pozisyonunda,en aç 6 ay buböyle devam edecek
Evet ben de.. neden zoraki bir muhabbet kurmaya çalışayım ki insanlarla.. bana çok zavallıca geliyor. Buna zorlanmak da kendimi baskı altında hissettiriyor, neden bir de yani
Hepsine katılıyorum..Son paragrafınıza da imzamı atarımNe is yapiyorsunuz?
Tabi ki unvaniniza uygun isleri yapacaksiniz. Stajyerin yapabilecegi is farkli, uzmanin yapabilecegi isler farkli vb.
Unvanin ustun gormekle falan bir ilgisi yok, neler yapabilirsiniz, kendinizden alt unvanli insanlara yardimci olabilir misiniz, rehber olabilir misiniz bununla ilgisi var. Unvan hava icin degil, mesleki kapasiteyi gostermek icin.
Ne kompleksli tipler var yahu. Turk calisma hayati sadece psikolojik baski, mobbing ve sacmaliklardan ibaret.
kamudasınız galiba.
bu kamudaki müdürler amirler niye hep böyle acaip tipler yahu..
kamudasınız galiba.
bu kamudaki müdürler amirler niye hep böyle acaip tipler yahu..[/QUOTE
Evet kamudayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?