İnce derili burun!

canwater19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
3
0
1
26
Burnumda sağ tarafa yatıklık ve sinüzit tarzı sorunlar var doktor 4 aşamalı bi ameliyat olucağını ve zor hassas bi burnum olduğunu söyledi kamerayla çalışıcam falan dedi zaten burnum minik tek sıkıntı nefes ve yamukluk ben ince diye seviniyodum kalın derili burun estetiğinde zorluk yaşanır diye biliyorum ama doktor öyle diyince çok korktum yani istediğim gibi olmazmı acaba aranızda ince derili olup sıkıntı yaşayan varmı ameliyatım 4şubatta

Benim de burnum ince deriliymiş gerçi minik bir burnum olmadığından mı yoksa burnuma yapılacak oekcbir şey olmadığından mı doktor zor geçecek demedi iyileşme kısmında avantajlıymışız hatta. Burnunuzun minik olması da etken bence bir de galiba burunda eğrilik olunca işler değişiyo çünkü çoğumuz estetik amaçlı yaptırıyoruz ama sağlık problemi olan birinde hem burnu kötü yapmamalı hem de sorunları gidermeli onun için yorucu bi işlem olur ondan demiş olabilir yine de canınızı sıkmayın kötüyü çekmeyin doktorunuza güveniyorsanız

Benim de burnum ince deriliymiş gerçi minik bir burnum olmadığından mı yoksa burnuma yapılacak oekcbir şey olmadığından mı doktor zor geçecek demedi iyileşme kısmında avantajlıymışız hatta. Burnunuzun minik olması da etken bence bir de galiba burunda eğrilik olunca işler değişiyo çünkü çoğumuz estetik amaçlı yaptırıyoruz ama sağlık problemi olan birinde hem burnu kötü yapmamalı hem de sorunları gidermeli onun için yorucu bi işlem olur ondan demiş olabilir yine de canınızı sıkmayın kötüyü çekmeyin doktorunuza güveniyorsanız

Back
X