İnce eleyip sık dokumak ...

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Delirmek üzereyim bir anım bir anımı tutmuyor . Bir gün diyorum ki bu adam olmazsa yaşayamam bir gün yüzünü görmek istemiyorum ... İtinalı , özenli , sevgi dolu o adam bazen gözüme canavar gibi görünüyor . Ne zaman açık verecek diyorum ne zaman başkasıyla olacak . Sözüm söz diyor ömrüm oldukça elini bırakmayacağım diyor ama beni de gıdıklıyor bir şeyler . Geçen hafta vize haftasıydı gerildik biraz ama çözdük şükür .
Annesiyle tanışmıştık zaten bir sefer kardeşini ders çalıştırmaya evlerine gittim bu perşembe de gidicem . Eğitim neferi haline geldim :) .
Faceine nadiren bakarım bugün açtım eski sevgililerinden biri eklemiş . Ne reddetmiş ne onaylamış . O kadar rahatsız oldum ki . Ben onayladım bir de mesaj attım kimsin diye . Kötü mü yaptım ki acaba :S

Bende herhangi bir incelik,dokuma falan göremedim.

ve hatta derdiniz nedir anlamadım bile... Kıskançlık?

Eeee tamamda biz ne yapalım?Cımbızla çektiğin kelimeleri birleştirip sana anlam mı çıkartalım?

Arkadaşım sen derdini bile anlatamıyorken , bizim seni eksik cümlelerle anlamamızı neden bekliyorsun?

BİR CACIK ANLAMADIM!
BİZE PUZZLE SUNMUŞSUN RESMEN.. BULALIM BULUŞTURALIM, BİRLEŞTİRELİM..
AMA MALESEF ORTADA PARÇALAR DA YOK.
BİZDE HAYAL KURARIZ ÖYLE YORUM YAPARIZ!
AYRICA İNCE ELEYİP SIK DOKUMAK İLE LAFI CIMBIZLA ÇEKMEK AYNI ANLAMDA DEĞİLDİR.
ŞU DURUMDA SANA YARDIMCI OLACAK KİMSE YOK
ADAMIN YAPTIĞI BİŞİY YOK ÇÜNKÜ
KENDİ KENDİNE YAZIP OYNUYORSUN..
GÜZELİM GEL SEN VAZGEÇ BU SEVDA SANDIĞIN ŞEYDEN..
DAHA SEVİP SEVMEDİĞİNDEN EMİN DEĞİLSİN.
EMİN OL, ORTADA BİR SORUN OLSUN ÖYLE DERTLEŞELİM...
ANLATIŞ TARZINA DA HAYRAN KALDIM NAZAR DEĞMESİN, SÜPER TÜRKÇE
SAĞLICAKLA...

ya şu facelerle uğraşmayın artık o onu eklemış kabul etmıs etmemıs bu ne ya yolda gör selam vermez ama facede ekli güzel mantık (kapattım rahatladım )[/QUOTE]

HAHHAA AYNEN YA GEÇEN GÜN LİSE ARKADASIM BENİ GÖRDÜ SELAM VERMEDİ. AKŞAM FACE DE YAZIYOR GÖRDÜM SELAM VEREMEDİM NASILSIN BUNU GERÇEKTEN SORUN HALİNE GETİREN BAYANLAR VAR. O EKLEMİŞ ONA NEDEN YORUM YAPMIŞ VS. BOŞ ZAMANLARIMDA BAKMASAM SİLİCEM BENDE ALLAHTAN SEVGİLİM YOK

ya şu facelerle uğraşmayın artık o onu eklemış kabul etmıs etmemıs bu ne ya yolda gör selam vermez ama facede ekli güzel mantık (kapattım rahatladım )

HAHHAA AYNEN YA GEÇEN GÜN LİSE ARKADASIM BENİ GÖRDÜ SELAM VERMEDİ. AKŞAM FACE DE YAZIYOR GÖRDÜM SELAM VEREMEDİM NASILSIN BUNU GERÇEKTEN SORUN HALİNE GETİREN BAYANLAR VAR. O EKLEMİŞ ONA NEDEN YORUM YAPMIŞ VS. BOŞ ZAMANLARIMDA BAKMASAM SİLİCEM BENDE ALLAHTAN SEVGİLİM YOK [/QUOTE]

benım öyle dertlerım olmadıda net basında hele hele fce basında gereksız vakıt harcadıgım için kapattım amacını iice aştı çünkü şimdi kk favorim

benım öyle dertlerım olmadıda net basında hele hele fce basında gereksız vakıt harcadıgım için kapattım amacını iice aştı çünkü şimdi kk favorim [/QUOTE]

BELKİ HAFTALAR VAR O SAYFAMI AÇMAYALI. KK BENİM İÇİN ORADAN FARKSIZ ŞUAN HEM DAHA YARARLI. EN AZINDAN İNSANLARIN DERTLERİNİ SEVİNÇLERİNİ OKUYORUM. FİKİRLERİMİ SÖYLÜYORUM. DAHA MANTIKLI FACE DE YOK VİDEO PAYLAŞ BİRİLERİ BEĞENSİN BAŞKA BİŞİY YOK, SIKICI AÇIKÇASI. HEM BİZİM TÜRKLER ORAYI CHAT SİTESİNE DÖNDERDİ. TANIŞMALAR HATTA EVLENMELER

facebooklarınızı kapatın böylece sürekli kim eklemiş kim yorum yapmış diye kafanı yormazsın

ince eleyip sık dokumak : Titizlik göstermek, bir şeyi en ince ayrıntılarına kadar araştırmak, gözden geçirmek...

Laflarını cımbızla çekiyor olmam da ince eleyip sık dokumam anlamına geliyor . Ayrıntılı dinliyorum gibi .
Evet gerçekten deyimin anlamıını bilmiyormuşsunuz . Ayrıca bi sorunu bu kadar basite almanız da sizin karakterinizi gösteriyor sağolun . Destek misiniz köstek mi anlamadım .

Bir atasözünü yanlış kullandı diye demediğinizi bırakmamışsınız,bazen ne kadar da acımasız oluyorsunuz?Kızcağızın anlattığı da 4 bilinmeyenli denklem değil,ne demek istedin kurduğun cümleleri anlamadık diyen olmuş,çok enteresan insanlar var gerçekten.Konu sahibesi arkadaşım erkek arkadaşınızın ılımlı,iyi bir insan olduğundan bahsetmişsiniz.Bazen ilişkinizden,yaşananlardan hatta çok sevseniz bile erkek arkadaşınızdan sıkılabilirsiniz.Sınav haftasını yeni bitirmişsiniz sınav stresi yüzünden gergin olmanız normal.Facebook olayına gelince hiç karışmasaydınız daha iyi olurdu yada erkek arkadaşınıza söyleyebilirdiniz eski sevgilin seni eklemiş diye.Yine de face olayına fazla takılmayın.Hatta ilişkiye köstek oluyorsa hesaplarınızı kapatın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…