moraliniz bozmak istemem de ince telli sac larınız varsa bu genetikdir kalıcı yani siz gürleştiremezsiniz kalınlaştıramazsınız öyle bişe olsa bunun uzmanları proföserleri var onlar bulurdu yaglar vesayre seyler sadece sacı güçlendirir bakımını yapar
katilmiyorum arkadasim..
en guzel ornegi annemin saclari.. cok ince telliyken suan oldukca iyi durumdalar.. benim saclarimida gencligindeki saclarina benzetiyo. Tabikide cok buyuk oranlarda degisiklikler beklemek pek realist bi yaklasim olmaz, ama pes etmeden dogru bakim uygulandiginda saclarin bi miktar kalinlasicagina inaniyorum ben.
canım bence bi doktora görün en iyisi.ben gitmiştim ve saçla ilgili hiçbir sorunum kalmadı artık Allaha şükür.umarım seninde hallolur.
bunun bi çözümü olmalı ya herşeyin çaresi war bununda olmalıııı offf yha offff bana yardım edebilecek kimse yoqmu kendimi çok mutsuz hissediorum böleyken
Ya rapunzel gibi olmasa da enazindan saglikli veguzel gorunsun.Ben de gürleşssin istiyorum ama genetik bir şey ben çok fazla değiştirilebileceğine inanmıyorum dermatologların da dediği bu oluyor genelde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?