Arkadaşlar öncelikle ben kesinlikle perma karşıtıyım ve bu devirde perma mı kaldı diyerek 80'ler 90'ların bu saçı mahveden modasından vazgeçin derim. Çünkü perma ve defreze işlemleri saçı öyle mahvediyor ki artık o saçtan hayır gelmiyor.pERMA YERİNE İNCE LASTİK BİGUDİLERDEN KULLANIN NEMLİ SAÇINIZA SABAH PERMADAN DAHA GÜZEL doğal kıvırcıklarınız olacaktır ve 2 gün kullanırsınız uygun spreyle...Yani diyeceğim o ki permadan vazgeçin saçınız asla hayal ettiğiniz kıvrıklıkta olmaz, genelde en sonunda tiftik tiftik oluyor ve dipten de düz saçlar gelince iyice tuhaflaşıyor

( Vigoyu normalde yapınca benim bile saçlarım dalgalı kıvrıklaşıyor. Ama vigo da çok çağ dışı bir uygulama bu devirde..
Saçlarınıza öncelikle kremli şampuan öyle elidor-Panthen falan kullanmayın direkt elektrikleniyor saç ve dipler yağlanıyor genelde. Hele saç kremi asla kullanmayın saçınızda perma bile olsa çünkü kremler saç dibi kireçlenmesi yapıyor ve saçın dökülme sebebidir bu kireçlenme ve arındırması çok zordur bazen imkansız...
Saçlarınızı perma yerine benim söylediğim yöntemle kıvırcıklaştırın permalı kısımları da uzadıkça kestirin. Su dalgası derler 2 haftada açılır saç tiftik tiftik kalır sadece hepsi yalandan işlemler para alırlar bolca. Saçını kendi haline bıraksan ve özellikle ısırgan suyu bakımı uygulasan, krem, kremli şampuan, saç maskesi ve yağlı baklımlar uygulamasan ve tıbbi şampuanlar kullansan o saç zaten düzelecek harika parlak sağlıklı olacaktır. Perma baştan ofsayt direkt asit yani saçı yakar, aynı şekilde saçı düzleştirici defreze işlemi veya brezilya fönü de öyle.... Bunları yapmayın arkadaşlar..
Saçı Tresan- Prozinc- Placenta- Ketoral gibi tıbbi şampuanlarla yıkayın ve üzerine duş sonunda ısırgan çayıyla diplere uçlşara friksiyonla tonik uygulayın durulamadan sadece fazlasını sıkıp duştan çıkın ve tarayın bakın kremsiz ve yağsız o saçma sapan yapışkan şekillendiriciler olmadan saçınız harika olacak...
Elidor Panten bunlar çok kötü ve basit markalar direkt saç dibi düşmanı saçı elektriklendiren ürünler... Hiçbir piyasa ürününü kullanmayın mahvediyorlar saçı....
Lütfen o permaları yapmayın artık çoğu çok çirkin duruyor, saçı kıvırcık olanlar kullansın kıvırcık saçı, benim gibi dalgalı veya düz saçlılar da canları istediğinde ince bigudiyle makarna bigudiyle sararak kıvırcıklaştırabilir ve kuaförden çok daha güzel parlak bakımlı bukleler oluyor. O elidor 7/24 tarzı yapışkan şeyleri de asla kullanmayın. Saçta perma modası 80'lerdeydi ve birçok insan yaktı süpürge etti saçını, siz de yolun neresinden dönseniz kardır...
Isırgan kürünü mutlaka uygulayın ve kremlerden, saç maskelerinden, kremli şampuanlardan kurtulun...