Şampuan ve Saç Kremleri ince telli ve yağlı saçlar için şampuan

yeldayld

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
243
446
303
ince telli ve yağlı saçlarım var eskiden şampuanlar ikisi bir arada kremli değildi o zmn saçlarım çok güzeldi ancak artık piyasada kremsiz şampuan kalmadı gibi bişey varsa da ben bulamıyorum ve ne yapıcağımı şaşırdım her sabah özellikle bu kış aylarında saçlarımı yıkamak çok zor oluyor ve bırakın ertesi günü akşama kadar bile dayanmıyor sanki bir hafta yıkanmamış gibi görünüyor kafayı yiycem artık nolur bi yardım edin

aynı dert bende de var arkadaşım. perma yaptırmayı düşünüyorum düz saçta daha çok yağ belli oluyor. önceden limonlu blendax vardı elidor vardı açık yeşil şimdi yok head and shoulder var yağlı saçlar için ama o da kremli.

parası sorun değilse revivogen çok güzeldi bence ama fiyat biraz yüksek geldiği için ve heryerde bulamadığım için kullanmıyorum artık. ama cidden çok iyi bi şampuandı diğerlerine göre daha geç yağlandırıyordu. şimdi otacı ya da fiytoyu inceledim forumda ikisinden birini almayı düşünüyorum.

head&sholders, recoise, elidor, blendax, elsev, pantene, ipek, hacışakir,dove
bunların hepsinin ince telliler için ve de yağlılar için olan tüm çeşitlerini denedim hatta clean&clearın erkekler için olanını bile denedim aynı şekilde head &sholders da erkekler için çıkardı onunkini de denedim yok yok hiç biri işe yaramadı kuaför bir arkadaş bana madem böyle bi şişe şampuanına bi çay kaçığından fazla olmıycak şekilde tuz kat çalkala senden başkası kullanmasın kurutur çünkü bi de öle yıka bi süre saçını dedi ama kesinlikle kremsiz olsun demişti denememiştim denemeyi düşünüyorum bunu duyan var mı acaba saçına zararı olur mu?
bu arada saçlarımın sorunsuz olduğu dönemde antalyada yaşıyordum ve orada sular inanılmaz derecede kireçlidir ve tabi tuzlu da denizi var acaba bu yüzden mi saçlarım iyiydi şimdi istanbuldayım belki buranın suyundan da böle olmuştur bilmiyorum

ufff yaaa bende bıktım bu yağlı saçlardan bir gün dayanmıyorr yaaa:43: yeldayld sen denedinmi tuz katmayı nasıl oldu,sonuç alabildinmi canım????

ince telli ve yağlı saçlarım var eskiden şampuanlar ikisi bir arada kremli değildi o zmn saçlarım çok güzeldi ancak artık piyasada kremsiz şampuan kalmadı gibi bişey varsa da ben bulamıyorum ve ne yapıcağımı şaşırdım her sabah özellikle bu kış aylarında saçlarımı yıkamak çok zor oluyor ve bırakın ertesi günü akşama kadar bile dayanmıyor sanki bir hafta yıkanmamış gibi görünüyor kafayı yiycem artık nolur bi yardım edin
ben oriflame nature limon ve zencefil özlü tavsiye ederim bi deneyin göreceksiniz dipleri yağlı uçları kuru şaçlar içindir vede kremsiz şampuan evet piyasada tüm sampuanlar kremli oldu ne hikmetse ve saç sorunlarıda çoğaldı dikkat ettiyseniz kremsiz kullanın şaçınız keçeleşiyosada krem ayrı kullanın oda sadece uçlarına tepeye sakın krem kullanmayın saçın yarısını götürüyo:78:

arkadaslar yenı bır urun kesfettım ınanılmaz memnunum ;) sephoranın kuru sampuanı. saclarım ıanılmaz cabuk yaglanıor.yıkadıgımın ertesı gunu tekrar yıkamak zorunda kalıordum bu urunu kesfettım ve artık bazen 3 gun bıle ılk gunku gbı kullanabılıorum.. sac spreyı seklınde.. sac dıplerınıse sıkıorsunuz tarıorsunuz ve sonuc ılk gunku gbı temız grunumlu saclar. sıddetle tavsıye ederım ;)):49:

arkadaslar yenı bır urun kesfettım ınanılmaz memnunum ;) sephoranın kuru sampuanı. saclarım ıanılmaz cabuk yaglanıor.yıkadıgımın ertesı gunu tekrar yıkamak zorunda kalıordum bu urunu kesfettım ve artık bazen 3 gun bıle ılk gunku gbı kullanabılıorum.. sac spreyı seklınde.. sac dıplerınıse sıkıorsunuz tarıorsunuz ve sonuc ılk gunku gbı temız grunumlu saclar. sıddetle tavsıye ederım ;)):49:

her yerde bulunur mu acaba, bir de fiyatı ne kadar, merak ettim ben bunu :5::78:

kızlar bir süredir head & shoulders ince telli veya yağlı saçlar için olanı kullandığım şampuanlar arasına aldım, inanılmaz bi şey 2 günün sonunda bile yağlı hissi vermiyor, bu bile şu anda benim için büyük gelişme.:64:

head&shoulders azaldı iyice, 2 gün rahat kullanıyorum yağlanmadan:64: arada dove klasik kullandığımda ertesi güne kalmıyor resmen, ya da head&shoulders tan sonra bana çok kötü geliyor. bir farklı marka daha da denemek istiyorum ama hangisini denesem:26:

head&shoulders azaldı iyice, 2 gün rahat kullanıyorum yağlanmadan:64: arada dove klasik kullandığımda ertesi güne kalmıyor resmen, ya da head&shoulders tan sonra bana çok kötü geliyor. bir farklı marka daha da denemek istiyorum ama hangisini denesem:26:

head and shoulders kremli mi canım ?
eğer kremli değilse bende denemek istiyorum da :))

head and shoulders kremli mi canım ?
eğer kremli değilse bende denemek istiyorum da :))

kremsiz valhala, head&shoulders limon tazeliği (ayrıca kepeğe karşı etkili yazıyor üzerinde) 2 limon dilimi var ambalajın üzerinde:34: greyfurt, limon çiçeği ve yeşil çay özlü yazıyor ayrıca, amma çok şey yazıyormuş şimdi tekrar inceleyince fark ettim:1: benim saçlarım uzun ve kıvırcığa yakın olduğu için alt yarısına saç kremi kullanıyorum, 2 gün mis gibi valla, ama insan doyumsuz olurmuş, başka marka da deneyeceğim:78:

kremsiz valhala, head&shoulders limon tazeliği (ayrıca kepeğe karşı etkili yazıyor üzerinde) 2 limon dilimi var ambalajın üzerinde:34: greyfurt, limon çiçeği ve yeşil çay özlü yazıyor ayrıca, amma çok şey yazıyormuş şimdi tekrar inceleyince fark ettim:1: benim saçlarım uzun ve kıvırcığa yakın olduğu için alt yarısına saç kremi kullanıyorum, 2 gün mis gibi valla, ama insan doyumsuz olurmuş, başka marka da deneyeceğim:78:

sağol canım..
ben de yarın alıp bir deneyeceğim..
teşekkür ederim :)
:71::71:

elseve hacim şampuanı bende işe yaradı..kremli olmasına rağmen hiç yağlandırmadı bide ztn saçlarımızı sık yıkadığımız için diplerini çok yıpratmadı ben ilk defa bi şampuanı iki kutu kullandım..

benim denemediğim kalmadı ama sonuç sıfır yapcak bişey yok habire yıkıycan bıktım artık sanki yağ fabrikası sacımı boyatıtıyom ertesi günü gene yağlanıyo

kızlar ne kadar zaman geçmiş başlığı açtığımdan beri artık baküdeym ve burada çok şükür kremsiz şampuanlar var ancak yine de yeterince işe yaramadı yahu

garnierin kremsiz yağlı saçlar için olan sarı renkli bir şampuanını buldum üstü rusca pek bi ayrıntı bilmiyorum ama eskiye oranla en azından 30saat kadar dayanıyor saçım tr.deyken 12saat dayanmıyordu

ancak yine de her sabah saç yıkıyorum şimdi burda avon gibi sipariş üzerinden çalışan bir rus firma var faberlic 3 gündür onun yağlı saçlar için şampuanını deniyorum yıkarken hissediyorum feci duru temiz oluyor gıcır gıcır ancak benim kafaderim sorunlu anlaşılan aşırı yağ üretiyor

bilemedim şu tuz olayını unutmuştum kremsiz şam. bulamadığım için şimdi buluyorum nasılsa bir deniyim bakalım nolacak buraya sonuçları yazarım

Back
X