merhaba canım, hayırlı olsun günlüğün, kilomuz boyumuz yakın senle.. takipteyim o yüzden... bir de yaşını merak ettim ama sanırım sen benden gençsin, çok daha güzel verirsin... kolay gelsin..
geçmiş olsun canım, ama umutsuz olma ben vereceğine eminim, bizim topikte hipotroidi hastası 50 yaşında bir abla bile 10 kilo verdi 7 ayda.. azmin elinden bişey kurtulmaz..Merhaba canım hoş geldin topiğime
Yaşım 27 ama çabuk veremiyorum sorun orada... Vermeye çalıştıkça 80lere çıktım zaten. Kortizon kullanıyorum canım hormonal nedenlerden dolayı...
Yapacağıma inanıyorum zaten tek başına beslenmeme dikkat ederek bile 1-2 kg verdim 1 ayda. Ama sporsuz olmaz leslieye başlayacağım en kısa sürede inşallah...geçmiş olsun canım, ama umutsuz olma ben vereceğine eminim, bizim topikte hipotroidi hastası 50 yaşında bir abla bile 10 kilo verdi 7 ayda.. azmin elinden bişey kurtulmaz..
tabi canım hemen başla, leslie çok güzel bir program.. bir süre sonra sonra pilatese başlarsın, sonrası da gelir zaten... hadi bakalım ikimizn de ilk hedefi 70.. bir an önce ulaşmak dileğiyle..Yapacağıma inanıyorum zaten tek başına beslenmeme dikkat ederek bile 1-2 kg verdim 1 ayda. Ama sporsuz olmaz leslieye başlayacağım en kısa sürede inşallah...
Desteğin için teşekkürler
tabi canım hemen başla, leslie çok güzel bir program.. bir süre sonra sonra pilatese başlarsın, sonrası da gelir zaten... hadi bakalım ikimizn de ilk hedefi 70.. bir an önce ulaşmak dileğiyle..
dediğin gibi biraz kondisyon kazandıktan ve biraz da yükümü hafiflettikten sonra jillian yapmayı düşünüyorum belki zen de bana katılırsın birlikte yaparız.. ben daha önce yapmıştım, çok güzel ama biraz ağr bir program benim de bel fıtığım var ve bu kiloyla sakatlanma ihtimalim çok yüksek ama 70 in altına inince başlıycam inşallah..İnşallah canım, bakalım hangimiz önce hedefe ulaşacağız?
Ben de daha önce leslie ve arkasına pilatesten sıkılaşma hareketleri yapıyordum 5-10 dk
Biraz kondisyon kazanayım inşallah dediğin gibi arkası gelecektir.
Merhaba canım hoş geldinmerhaba cok iradeli baslamis gorunuyorsun benimde hedefim once 70 olmak sonrada 60 eger pes etmek yok diyorsan bu yarisa bende varim sen ne dersin kilom en son 76 idi boy 165
Merhaba canım hoş geldin
Tabii ki beraber devam edelim birlikten kuvvet doğar. :13:
Bu ara pek iradeli olduğumu düşünmüyorum ama düzene koyunca herşey daha iyi olacak yorumun için sağol
Bu arada henüz liste falan yapmadım ama haftaya bildirim yapınca düzenleme yaparız olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?