İncir kürü düzeni bozar mı

Cansu546424

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
121
33
48
29
Herkse merhaba. Ben adetim bittikten sonra yaklaşık 7 gün kadar incir kürü yaptım sonra bıraktım şuan adetime daha 2 hafta var ama büyük ihtimal regl olcam geldi gelecek reglim yüzümde sivilcelerim çıktı ve akıntım başladı gerçekten inanamadım böyle birşey başına gelen var mı incir kürü düzeni mi bozmuş olabilir mi

Herkse merhaba. Ben adetim bittikten sonra yaklaşık 7 gün kadar incir kürü yaptım sonra bıraktım şuan adetime daha 2 hafta var ama büyük ihtimal regl olcam geldi gelecek reglim yüzümde sivilcelerim çıktı ve akıntım başladı gerçekten inanamadım böyle birşey başına gelen var mı incir kürü düzeni mi bozmuş olabilir mi
Hormonlari degistirebilir diye dusunuyorum. Yani evet duzeni bozabilir ama baska sebepler de olabilir. Doktora danismadan kullanmamak lazim.

Yumurtaları büyütür ama herkeste çatlatma yapmayabilir. Riskli böyle kürler olabilir tabi

yaptigim ay kaldim ama malesef dusuk yaptim. dusukten sonra ki ay yine yaptim dr beklemeye gerek yok deyince ama bukez kalamadim sanirim rahim hazir.degildi. ama ilk yaptigim 21. gunun sonu gebe.kalabildim😞
Çok üzüldüm canım 🙏hayırlısı öyleymiş demekki ama inşallah en kısa zamanda tekrardan kalırsın 🙏🙏😢 ben hiç kalamıyorum offf acaba kürü yarıda bırakmasamıyıdm ondan mı oldu diyorum diğer bir yandan.

Çok üzüldüm canım 🙏hayırlısı öyleymiş demekki ama inşallah en kısa zamanda tekrardan kalırsın 🙏🙏😢 ben hiç kalamıyorum offf acaba kürü yarıda bırakmasamıyıdm ondan mı oldu diyorum diğer bir yandan.
4 ay sonra tekrat kaldim canim cok sukur. o zaman dedim dr a bu kuru kullanmasanda kalirdin dedi alternatif tipi savunacak degil ya adam. o ay ayrica esime keciboynuzu icirmistim. umut herzaman var emin ol sabret. rabbim oyle olmaz dediklerimize verdiki umudunu kaybetme🙏

Back
X